Mijn weekend ervaringen

Geplaatst door: ssonja op 21-10-15

Hallo Allemaal,

Voor wie mij nog niet kent............ik ben Sonja, tgirl omgeving Amsterdam Noord en Zaanstad.
Al jaren ga ik ieder weekend, in de nacht, op pad en maak de meest geile dingen mee.
Natuurlijk zoek ik dat op...ik bied me aan.....ben duidelijk in wat ik zoek......krijg meestal wat ik wil.......en het meest belangrijk.......ik date voor de fun. NIET VOOR GELD.

Dit is een belangrijke boodschap naar iedereen toe want  het is jammer als ik direct in het hokje van sex industrie word geplaatst want ik beleef plezier aan dates....veel dates.

Bovenaan alles staat respect maar ik laat me graag gebruiken als spermasletje, zaaddump/spermacontainer en outdoor slut. Bij voorkeur door goed gebouwde arab of black maar een sexy white guy sla ik zeker niet af en ze moeten niet ouder zijn dan jaar of 40.

In al die jaren heb ik veel fans en favorieten, hieronder beschrijf ik mijn TOP 3 sexy guys. Uiteraard zonder namen wat ik respecteer ieders prive situatie maar de boys over wie ik het heb weten wel wie.

TOP GUY 1:
Is een veeleisende [vind ik fijn] dominate arab. Hij is echt super sexy & goodlooking, zijn voornaam begint met een A, woont ook in omgeving A en date regelmatig in omgeving D. En hij is de enige die 3x achter elkaar door kan gaan terwijl het nog steeds fucking geil is!!! hij wilt keelneuken, gaggen, pompen in mijn bek en kikt of fistfuck. Ik voel me zijn priveslet als ik met mijn hoofd achterover lig terwijl hij met grove lange halen diep mijn keel door neukt terwijl hij geil praat. Aangeven dat hij klaar gaat komen doet ie niet..............ik merk vanzelf wanneer er een warme stroom mijn keel in loopt.


TOP GUY 2:
Een hele grote, bijna 2 mtr lange, goed gebouwde black uit ZO. Wow wat een enorme paal [23x6,5] en he knows how to use. waarom hij op mij kickt? ik kan zij paal all the way deep throaten, ik kan zijn paal all the way in me ass hebben en ik doe wat hij wilt. Hij date helaas niet vaak maar als hij kan mag ik bij hem thuis komen en zijn we uren bezig. Pornootje aan en aan de slag......


TOP GUY 3:
Een hele sexy arab uit AO. goed verzorgd, mooie kleding, goed lijf en heeeeeeel respectvol. Regelmatig belt hij mij omdat hij ff zaad wil lozen. Geen lange sessies met hem. Nee hij weet wat ik wil en hij moet wat kwijt. Op de afgesproken plaats ga ik op me knietjes naast de auto [bv ergens achter de Shell] Hij komt voor me staan, maakt duidelijk dat me mondje open moet en ik ga hem pijpen en hij neukt me keel. Spuiten na min of 5. Snel? Ja!! Geil? SUPER GEIL!!! hij kan n iet zo lang. Zegt thuis ff sigaretten ofzo te halen en gebruikt dat om ff snel te lozen. hmmm.

Ik ga proberen wekelijks mijn meest sexy ervaring op te schrijven dus hou me in de gaten of.........kom eens langs want dan speel je misschien wel een rol in mijn verhaal :-)

Sonja

3960 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.