Mijn BDSM gedachten

Waarom ben ik aan het mailen met jou, niet omdat je de knapste bent, het mode model, nee die zoek ik niet, je hebt het uiterlijk waar ik helemaal voor val. Je lichaam moet iets hebben, er moet wat aan je lichaam zitten, ja ik ben zelf dus ook niet de knapste, en het mooiste model, heb ook een buikje, en ja wat is dan uiterlijk, het is maar een deel wat je binnenste bij elkaar houd dan. Voor mij is van binnen mooi zijn veel belangrijker, daar zitten de mooie dingen van de mens, die vaak men niet ziet, maar die veel meer hebben als een mooi uiterlijk. Mooi van binnen zegt veel, dat zegt veel over de mens en de onderdaan dan, alles waar je over hebt gaat vaak over de gevoelens, die zitten van binnen, en dan is het plaatje van de persoon maar een klein stuk. Natuurlijk wil je niet tegen alles aan kijken, ik weet ook wel dat er daarin grenzen zijn, maar bij een elk normaal mensen, is hier niet iets van gevoel dan, het gevoel wat je samen maakt, waar je samen van geniet, en je kan net zo mooi zijn, het zegt niets over gevoel, en weet uit wel ervaring, dat mensen die een maatje meer hebben, van binnen vaak heel anders zijn.  
  
Wat is dan mijn lust met BDSM eigenlijk, ik voel me fijn als je het zo kan noemen, om vaak de touwtjes in de handen te hebben, ja dan op die momenten als het nodig is. Ja niet zo dat ik altijd overheersend ben, nee heel subtiel geeft me dan een speciaal gevoel. Ja de sturing geven die nodig is en anders de liefste zijn voor haar, maar op momenten ook alles dan regelen, niet dat ik haar grenzen over ga, nee ik weet dan heel goed wat ik doe. Dan de regels die we samen gemaakt hebben gebruiken, ja die inbreng is er altijd, want samen hebben we bepaald wat we willen, en niets anders. Dit is vaak niet vast voor altijd, dit stellen we bij als we het samen nodig vinden, want bepalen doe je eigenlijk alleen een aantal standaard dingen, of de dingen waar ik mijn keuze in kan maken wat we hebben afgesproken, noem als voorbeeld, dat op bepaalde dagen of avonden mag bepalen jou kleding, dan bepaal ik wat je aan trekt, en daar is dan geen overleg in mogelijk verder, die vertrouwen is er dan ook, je weet dan best wat ik kan en niet kan doen. Zo heb je dan veel dingen, waar de harde grens van is aan gegeven, waar tussen dan niemand anders bepaald, als de Meester. De Meester is de persoon die alles start, het is vaak een gevolg van iets of een afspraak, hij nooit straffen om te willen straffen, alles is binnen ook de kaders en grenzen.  
  
De Meester zal ook vaak spontaan beginnen, en dan duidelijk woorden gebruiken, dat jij voelt wie je dan bent, hij is gek op dit, zo spontaan je aanraken, en of woordjes zeggen, dat jij voelt van binnen wie je bent van hem, je weet ook heel goed dat dit is,wat je wil. Je weet wel een stuk je grenzen aan te geven, maar verder wil je ook wel wat verkennen, en je moet heel duidelijk zijn, van dat wil in nooit dus. Het is nooit zo dat ik bij iets wat ik niet weet, zo wat ga doen bij je, eerst zul je dingen moeten door nemen dan hoor. Je weet dat deze Meester ervaring heeft, veel dingen heeft gedaan, maar dat wil niet zeggen dat alles moet, en hij niet van kleine dingen geniet dan, en het hoeft niet hard te gaan zacht kan veel meer gevoel ook in zitten. Ja lust hoort in het geheel, mijn mening is dat lust zelfs de factor is, dat je dingen veel harder of meer wil, omdat je dan voelt dat de lust hoger wordt, ze zeggen wel is pijn maakt fijn, pijn wekt dan lust op, en hier ben ik helemaal mee eens , als je maar dan de juiste pijn geeft. Ja pijn mag diep gaan, daar heb ik geen moeite mee, wel heb ik moeit met dat de oorzaak van de pijn iets dieps achter laat, dit kunnen vele blauwe plekken zijn, maar kunnen ook diepe wondjes zijn, daar heb ik wel moeite mee dan, vindt dat je niet je liefste en sub later met de gevolgen van dit, nu dan dit gaan aan doen. Wonden geven zijn altijd zaken, als die vaak voor komen, problemen ik wil heel veel geven, ook heel hard, maar zal altijd aan de mens denken, en nooit dan erge wonden maken, kleintjes zal je nooit vermijden als je diep speelt, maar moet geen gewoonte worden.  
  
Dan over bondage, ik ben in voor veel dingen in de bondage, alleen heb niets met lang zitten knopen voor de sier, ben ook iemand die bondage doet veel uit zijn gevoel, en de bondage moet dan nut en gevoel hebben bij de onderdaan. Ben niet iemand die altijd netjes de touwen aanlegt, als de bondage goed is, en goed zit, zijn doel heeft, heb ik daar vrede mee, het moet ook een genot zijn voor de onderdaan, vaak geven bepaalde druk punten iets, wat ze vaak niet kunnen beschrijven, maar dat is iets extra met genot dus, dit is bij een ieder dan anders.  
  

2409 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.