Weekendervaringen 21 november 2016

Geplaatst door: ssonja op 24-11-15

Afgelopen zaterdag was echt een topavond. veel aanloop maar allemaal lekker na elkaar.....was de ene klaar dan volgde de ander :-) Zo begon ik de avond met mijn favo arab paal......op een stille plek in oost. Ben al enige tijd zijn zaaddumpsletje en dat wilde ik ff uitbreiden dus bood ik me aan, speciaal voor hem als.............pisslet.

Dat doe ik bijna nooit maar heeeeel af en toe zit er iemand tussen al mijn dates die speciaal is. en dat is HIJ!!!!!
geile face, mooie body, super lekkere lul, nog smakelijkere spermapap en super additude.......goeie kleding en respectvol dominant gedrag. Like it a lot. daar ga ik een stapje verder voor......ik weet wat hij wil en daar hou ik graag  rekening mee....no lipstick ivm vlekken......als eerste op de avond.....niet te lang maar gewoon ff geilen en spuiten......en geen stalkgedrag op app.......en dit keer kwam daar pis drinken bij.
hij gaf al ruim van te voren aan dat hij echt nodig moest en ik snel moest zijn. en zodra ik bij hem was ging ik op mijn knietjes, mondje open en geduldig wachten op die eerste zoetzoute warme golden shower.........en netjes opdrinken wat ik natuurlijk deed. hmmmmmmmmmmmmmmmmm zo voelde ik me echt een sletje, zijn sletje. na het legen van zijn blaas ging zijn besneden pik deep throat en met lange halen werd mijn keel opgewarmd voor zijn heerlijke warme zaad........wat ik uiteraard netjes op dronk voor hem..........thx sexy en tot gauw mocht je dit lezen.

Daarna op weg naar Zuid Oost voor "one of the biggest black cock there is". WOW zooooo fucking groot en hij kan ontvangen. en bij hem gaat niks oppervlakkig maar grondig en diep. Beginnend met een goeie facefuck waarbij gagging en slijm de hoofdrol speelden. En al gauw krijg ik het commando.........ik wil je anale kut, draai je om lekker sletje. Gedwee draai ik me om en voel zijn dikke zwarte paal tegen mijn opening aandrukken. een klodder kwijl eroverheen en met een forse pomp gaat hij naar binnen. WOW wat geil gevoel en met lange halen, zonder stoppen, neukt hij zichzelf naar een hoogtepunt.

Vervolgens ga ik richting Zaandam waar ik een besneden turkse pik ga daten. Deze boy zuig ik vaak en hier is het simpel......niet lullen maar poetsen en bij aankomst ga ik op mijn knieën, pakt hij mijn hoofd en houdt deze stil en neukt me met zijn turkepik met forse halen in het zelfde ritme.........geen aankondiging maar gewoon lozen als het hem uitkomt. Broek omhoog en alleen de woorden: "was geil Son, tot volgende week".......

Direct erna komt er ook een vaste fan en een van mijn favoriete. En ja ook deze is arab........i LOVE it :-)
Hij is heeeeeeeeeeeel geil. Wilt lang genieten maar kickt erop mij te laten gaggen en kokhalzen en op t einde deep throat zijn pik in me keelkut te zetten, het daar te laten zonder bewegen en zodra ik adem nood krijg komt hij klaar.......fuck zo geil.

Als laatste nog ff 2 friends geleegd, een voor een, terwijl de ander in de auto zit. Nederlandse boys, jong nog en heel geil. Waren wezen stappen en wilden ff legen voor ze op huis aan gingen. De ene kende mij al en die nam een ander mee.....Zo zie ik dat graag :-)

Tot gauw allemaal xxx

2710 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.