keukenbeurt

hallo.

ik had op zaterdag 28-11-2015 een geweldige date.
de date was samen met lieverdje die ik hier op de chat had ontmoet en ook al reeds eerder had ontmoet.
lieverdje is een man naar mijn hart en weet de juiste snaar wel te raken al komt hij soms wat klungelig over.
we raakten lekker aan de praat en aangezien hij een mede stads genoot is was de stap om hem uit te nodigen reeds snel gezet.
ik zorgde dat ik er op en top uitzag want je wil toch niet van een koude kermis thuiskomen om het zo maar te vertalen.
de deurbel gaat en ik loop met mn heels richting de voordeur kijk door het kijk venster en zie lieverdje al staan. vlug open ik de deur om hem binnen te laten.
lieverdje komt gauw binnen en ontdoet zich van zijn jas die ik op de kapstok voor hem hang.
ik neem lieverdje mee naar de huiskamer en breng hem op zn gemak door hem te vertellen dat die er ook weer jofel uitziet. lieverdje neemt plaats op de bank en ik ga richting keuken om de koffie in te schenken. we praten zo over het een en ander als lieverdje ineens een pakketje tevoorschijn tovert.
hij zegt dan paula je weet dat ik je graag mag dus ik heb eens wat leuks voor je gekocht.
ik ben flabber gested en begin zo een beetje te blozen.ik bedank hem voor het cadeau en begin het uit te pakken. zodra het papier verwijdert is komt er een heel mooi lingerie setje te voorschijn wederom bloos ik . lieverdje zegt dit heb ik speciaal voor jou gehaald omdat ik weet dat je het waard bent.
het gesprek gaat verder op de bank als lieverdje zijn hand op mijn in kousen gehulde benen legt.
hij streelt me zachtjes en verteld me lieve woordjes.
in een mum van tijd zijn we heerlijk aan het zoenen hmmmmm wat een kusser is het toch.
ik draai me met mn rug naar hem toe op de bank en hij begint heerlijk achter mn oor te likken waarbij hij wederom lieve woordjes zegt. ik geniet van dit moment intens en voel me eigen smelten in zn armen.
dan zeg ik ik zal je setje dat je me cadeau hebt gedaan eens passen. het is een mooi jarratelsetje met bijpassende kousen en string.
ik kleed me even gauw om in de gang en kom vervolgens de kamer binnen.
vervolgens laat ik hem zien waar die me zo blij mee heeft gemaakt. ik loop naar de keuken en hoor dat lieverdje opstaat.
als ik met mn rug naar de kamer sta voel ik opeens twee armen zacht om me heen slaan.hij fluistert ik vind je zo verleidelijk en zo mooi en ik wil je maar al te graag.
nu heeft hij bij mij wat los gemaakt en ik draai me in zn armen om. we beginnen hartstochtelijk te zoen en onze handen dwaalen over elkaars lichaam.
ik voel zijn handen eerlijk langs mij heen gaan en langs mijn stringetje.
de mijne vinden al gauw de bolling die is ontstaan in zijn broek en ik zak door mijn knieen op mn hurken.vervolgens rits ik zn broek open en laat die van zn heupen glijden. daar staat hij dan in zn gouden stringetje van zn profielfoto hmmmmm wat is die lekker.
ik bevrijd zijn steeds harder wordende staaf en begin er lustig aan te zuigen.op en neer op en neer gaat mijn hoofd en geef hem een heerlijke pijpbeurt.
lieverdje geniet er zichtbaar van en hij merkt dat het nu mijn beurt is. hij zet me recht tegen de aanrecht aan en ik voel zijn vingers langs mijn stringetje glijden. met kleine stootjes betreed hij mijn genots grotje en begint die heerlijk te vingeren. mijn kutje gaat steeds verder open staan alleen al van de geiligheid van lieverdje. na me ook nog even lekker te hebben gelikt voel ik zijn harde pik tegen mijn billen aan schuren. ik zeg neem me schatje neem me. lieverdje laat daar geen gras over groeien en ik voel hoe zijn harde pik zachtjes naar binnen glijd aaaaah wat is die toch heerlijk.
zn handen glijden langs mijn borst en voel zijn hand de voorkant van mijn broekje bereiken want ook die staat op knappen door mijn harde speeltje. zijn hand gaat ritmisch langs mijn staaf en terwijl hij mij neukt is hij me ook aan het aftrekken. een mooi voorbeeld van multi tasken zullen we maar zeggen.
na enige tijd stopt lieverdje en ik voel zijn harde pik uit mijn kutje glijden waarbij ik denk is het nu al klaar.
nee het is nog niet klaar want vervolgens zakt lieverdje op zn knieen om vervolgens mij heerlijk een pijpbeurt te geven oooh wat ben jij toch een echte lieverdje.
na enige tijd voel ik mijn pik met stootjes heerlijk klaarkomen bij lieverdje op zijn borst. hij wrijft met zn hand het zaad over zijn lichaam en staat dan vervolgens weer recht.
hij legt me op het aanrecht wat gelukkig groot genoeg is en kruipt vervolgens boven me.mijn benen bungelen in de lucht en ik geniet van de aanblik als lieverdje me lekker neukt.
ook lieverdje komt vervolgens heerlijk klaar in deze letterlijk en figuurlijke keukenbeurt.
nadien hebben we nog heerlijk koffie gedronken en het nog eens lekker overgedaan.
mijn zaterdag was in ieder geval hardstikke geslaagd door deze heerlijke keukenbeurt.

paula38 xxx

2329 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.