Op reis - deel 3 - de eerste nacht, de volgende ochtend

Geplaatst door: joanna op 08-01-16


Ik kan me niet herinneren hoe lang ik daar lag, maar ik kalmeerde en ontspande. Ik had Marie niet horen dichterbij komen, maar wanneer ze mijn wang en nek streelde deed ik mijn ogen open en keek pal in de hare. Waarom reageerde je zo prikkelbaar, vroeg ze, voel je je beledigd? Ik zei dat ik niet wist hoe ik me voelde, wat ook waar was. Kom dan bij ons zitten, dan kunnen we ons dessert opeten, zei ze en keerde terug naar het terras. Ik schopte mijn pumps uit en volgde haar naar de tafel. 

Het ijs dat Jack had meegebracht was heerlijk, en ook de wijn was perfect, fris en zoet. Je was echt geweldig in het restaurant, zei Jack. Alles ging nog beter dan we hadden kunnen hopen. Ik kan me best voorstellen dat je overweldigd was, we waren eerlijk gezegd ook van plan om alles wat langzamer aan te pakken. Maar omdat vandaag alles zo goed ging, lieten we ons ook helemaal meeslepen. Ik wil me daarvoor verontschuldigen. Dat is niet nodig, Jack, zei ik, maar zo'n ganse dag vol spanning en opwinding is erg vermoeiend. En zeker op openbare plaatsen, tussen andere mensen is iets waar ik moet aan wennen. Voor jullie lijkt dat misschien allemaal normaal en evident, maar dat is het voor mij helemaal niet. Jack lachte, en zei dat hij zich goed bewust was van de vele drempels die hij me liet overwinnen. Maar, voegde hij eraan toe, in deze fantastische regio zou het echt zonde zijn om de hele week binnen te blijven. 

Toen mijn ijs op was, voelde ik krampen in mijn buik. Ik stond op en ging naar het toilet. Ik was echt opgelucht toen het ei uit me kwam zonder al te veel pijn. Ik waste en spoelde het ei grondig, waste mijn handen en ging terug naar buiten. Ik legde het op de tafel en Jack glimlachte toen hij het zag. Ik wilde je er gewoon wat mee plagen, zei hij en hij feliciteerde me voor de manier waarop ik instructies volgde. Ik glimlachte verlegen. 

Ik denk dat ze een rustige nacht verdient, een stevige slaap, zei Marie. Ik zag de teleurstelling in Jack's ogen, maar ik was blij met Marie's suggestie. Hoewel ik er sterk aan twijfelde of ik makkelijk in slaap zou geraken. OK, zei Jack, laat ons deze kleine meid in bed stoppen en hij stond op. We gingen naar boven, en in de slaapkamer hielp Marie me uit mijn jurk. Terwijl ze mijn beha losmaakte, haalde Jack een satijnen nachtkleedje uit de kast. Hij kwam voor me staan en liet me erin stappen. Marie stuurde me de badmaker in, waar ze zorgvuldig mijn makeup en pruik verwijderde. Toen ik in de kamer naar het kleine bed liep, nam ze mijn hand en geleide me naar het king size bed. Je kan tussen ons slapen, lieverd, zei ze terwijl ze de lakens opensloeg. Ik ging midden in het bed liggen en wachtte tot zij ook kwamen liggen, maar ze kwamen me allebei een kusje geven en goedenacht wensen. Slaapwel meid, ze knipten het licht uit, trokken de deur dicht en gingen terug naar beneden.

Mijn vrees bleek voorbarig, want het duurde geen 5 minuten voor ik in slaap viel. Ik hoorde Jack en Marie zelfs niet meer toen ze zelf kwamen slapen. Toen ik wakker werd, hoorde ik de vogels alweer fluiten, en zag ik door de gordijnen dat de zon ook al wakker werd. Ik voelde de warmte van Jacks hand op mijn borst en Marie's arm over mijn buik. Allebei leken ze nog in een diepe slaap. Met enkel de fijne bandjes van het slaapkleedje, voelden mijn schouders koud aan, en ik probeerde de lakens wat hoger te trekken. Marie's hand gleed omlaag en kwam zo tegen mijn ochtenderectie te liggen. Ze sliep vast nog, want ze kreunde en draaide zich om, met haar rug naar mij. Ik draaide dezelfde kant op, en legde mijn arm om haar middel. Ze kreunde opnieuw. Kort daarna, draaide ook Jack zich om en legde zijn arm om mij. Zijn kus in mijn nek gaf me kippevel. Zachtjes streelde hij mijn arm, mijn zij, mijn heupen en dijen. Ik voelde zijn erectie tegen mijn billen terwijl zijn hand de mijn vond. Hij kneep in mijn kont, masseerde mijn billen en trok me dichter tegen hem aan. Ik wil je, Joanna, fluisterde hij. Ik duwde mijn kont wat naar achter en hij kreunde. 

Hij pakte iets van de nachttafel terwijl ik keek naar Marie. Het leek er niet op dat ze meteen wakker zou worden, haar ademhaling nog steeds langzaam en regelmatig. Jack begon weer mijn kont te knijpen en te masseren. Toen hij mijn billen spreidde voelde ik iets kouds aan mijn gaatje en besefte snel dat het glijmiddel was. Hmm, ik wilde hem ook en smachtte ernaar hem te voelen binnenglijden. Hij was zo voorzichtig toen hij het deed, terwijl hij me dicht tegen zich aantrok. Langzaam gleed hij in en uit. De opwinding maakte me zo geil, dat ik met mijn hand onder Marie's nachtkleedje ging, zoekend naar haar borsten. Haast onmiddellijk vond haar hand mijn erecte klitje, waarmee ze verraadde dat ze helemaal niet meer sliep. Zij zou geen glijmiddel nodig hebben dacht ik wanneer ze haar natte schaamlippen rond me sloot. Ik kneedde haar borsten en trok haar dichter. Ik wist niet waar ik me eerst op moest concentreren. Zacht maar passioneel bepaalden zowel Jack als Marie het tempo waarmee we elkaar binnendrongen. Ik kon niet anders dan me helemaal overgeven en genieten. Ik kwam als eerste klaar, Marie volgde snel. Ook Jack wachtte niet veel langer en ik voelde hem krachtig in me ejaculeren. Het was de eerste keer dat ik dit meemaakte, en een vreemde sensatie. Marie draaide zich om, naar mij toe, en met zijn drieen bleven we nog een heel eind knuffelen en kussen. Ik weet niet hoe lang. 

Zou je het erg vinden om koffie te zetten, Jo, vroeg Marie. Ik zei dat ik wel wilde, dus stond ik op en ging naar beneden. Toen ik in de keuken kwam, blootsvoets met enkel het slaapkleedje aan, vond ik al gauw wat ik nodig had. De geur van lekkere koffie in de vroege zonnestralen, maakten het vakantiegevoel compleet. Ik zette de terrasdeur en enkele ramen open, en hoewel het rond 08:00 was, begon de zon de lucht al flink op te warmen. Toen de koffie klaar was, ging ik terug naar binnen en schonk een kopje voor mezelf. Voor ik ermee naar het terras ging, pakte ik een boek dat ik zag liggen uit de kast. Artistieke naaktfotografie. Ik nam het mee naar buiten. Ik had nog geen 10 bladzijden gedraaid toen mijn blik afdwaalde naar de prachtige omgeving en ik droomde weg. Ik voelde de zon branden op mijn gezicht, schouders en benen. Het water in het zwembad zag er erg aantrekkelijk uit. Ik dacht aan Jack en Marie, misschien konden ze wel wat tijd alleen gebruiken. Ik kon het zicht op het frisse water niet langer weerstaan, en besloot om in het zwembad te duiken. Ik ging naar de rand van het zwembad, liet het nachtkleedje van mijn lichaam glijden en sprong in het water. 

Heerlijk was dat. Frisser dan ik verwacht had, maar echt verfrissend. Ik zwom verschillende baantjes, tot ik plots Marie op het terras zag, gewikkeld in een badjas. Ze leek wat afwezig, nog slaperig of dromerig, ik had geen idee. Omdat ik geen handdoek had meegebracht, ging ik op een ligstoel naast het zwembad liggen, zodat mijn lichaam kon drogen in de zon. Al enkele minuten later was de laatste druppel verdwenen. Ik trok het nachtkleedje weer aan, en slenterde naar het terras. 

De koffie smaakt geweldig, Jo, dankjewel, zei Marie. Ik bedankte haar en ging zitten. Wat een prachtige ochtend zeg, zei ik. Ze glimlachte en knikte. Ik hoop dat ik er nooit aan wen, zei ze. Ik wist wat ze bedoelde. We genoten stil van al de rest die de omgeving bood. 

Toen Jack in de deuropening verscheen, keken Marie en ik op. Hij had een douche genomen en zich aangekleed. Goeie morgen meisjes, zei hij opgewekt, wat een prachtige dag. Hebben jullie geen honger? Marie en ik knikten. Ok, zei hij, dan ga ik snel naar het dorp om ontbijt. Iemand een voorkeur? Ik neem hetzelfde als jij, en Marie stemde in. Toen hij weg was, zei Marie dat we ons moesten aankleden en stond op. Ik volgde haar de trap op. Toen we voor de kast stonden, vroeg ik wat we aanmoesten. Ik weet niet wat Jack gepland heeft vandaag, zei ze, maar laten we onze bikini onder onze kleren klaarhebben. Ik volgde haar suggestie en deed de zwarte bikini aan die we samen kochten. Zelf trok ze een flashy groene bikini aan, die beeldig stond op haar gebruinde huid. Ze gooide me de witte jurk toe die ik de vorige dag had gekregen, en ik was echt blij dat ik die kon aantrekken. Ze trok een gelijkaardige gele zomerjurk aan. Ik trok de comfortabele ballerina's aan, en we gingen terug naar beneden. Door het raam zag ik net Jack terugkomen op zijn fiets. Hmmm

2424 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.