Het Was Buiten En Om Nooit Te Vergeten

Geplaatst door: vicky007 op 09-01-16

Wat ik nu vertel  is al enkele jaren geleden. Het was via teletekst chat op vt4 misschien dat je dat wel kent. In die tijd was het gekend chatten via u gsm en dan verscheen het op teletekst op u tv. Het was midden in de nacht en was volledig gekleed en opgemaakt hoge laarzen nylon kousen en rubber slipje en een zwart jurkje het was een zwoele zomernacht en was goed geil. 

Ik keek naar teletekst en  chatte iets van ''trav. wil verkracht worden'' er reageerde heel wat mensen ik pikte er één uit en we hielde contact via sms berichtjes. Vervolgens stuurde ik kom naar Antwerpen aan gazet v/A. Ik stapte in mijn auto en gin naar de afgesproken plek. Het was verlaten geen mens te bespeuren. Er is daar een tunneltje niet heel lang het gaat onder de snelweg door en het is enkel voor fietsers gemaakt.

In een bericht vermelde hij dat hij onderweg was. Ik ging al eens uit de auto ik was heel geil en wandelde in mijn korte rokje met hoge laarzen met een super hoge hak al eens onder het brugje. Een beetje zenuwachtig schrik om niet gezien te worden maar toch willen dat ze mij zien. Ik smste waar ik juist was.  Na een tijdje stopte er een auto en ik liet weten dat  in het tunneltje was.

Hij was nog geiler als ik zonder 1 woord te zeggen begon hij mij te betasten. Ik deed alsof ik het niet zo leuk vond maar liet alles toe. Al snel had hij zijn broek laten zakken. Ik voelden hoe zijn handen over mijn benen gingen en onder mijn rokje mijn kontje kneden. Vervolgens deed mij rokje omhoog en met een condoom die ik hem gaf was hij mij aan het neuken.

Hij kwam heel snel klaar. Keek mij aan zei sorry en verdween in zijn auto. Ik dacht dit kan niet waar zijn. Hier sta ik dan helemaal klaar voor alle seks en hij is weg . Ik zuchte ...  Op dat moment kwam er een wielrenner voorbij. Een jonge kerel helemaal gekleed als wielrenner. Waarschijnlijk had hij  de man weg zien lopen en keek naar mij terwijl ik mijn kleren goed aan het trekken was. Hij reed achterom kijkend verder en verdween. 

Net toen ik ook naar mijn auto wilde gaan kwam die wielrenner terug . Hij vroeg of alles oké met mij was en vroeg of het een spel was of een aanranding. Ik zei nee hoor alles is oké. Weet je het zeker vroeg hij mij .Ik antwoordde  ja hoor schatje en ik sloeg zachtjes met mijn hand op zijn been. Hij was heel jong ik denk een jaar of 18 en ik was op mijn honger blijven zitten door de verkrachter dus was nog heel geil dus mijn fantasie sloeg op hol .

Ik dacht kom ik probeer het gewoon en stout als ik was ging mijn hand terug naar zijn been . Ik gaf hem een kus en zei bedankt om zo met me in te zitten. En ging zachtjes wat hoger met mijn hand ik voelde een serieuze knobbel in zijn koersbroek. Oei zei ik '' Moet ik je even helpen'' Hij werd vuurrood en lachte verlegen. Nee Nee ik weet niet of  dat wel juist is zei hij.

Tuurlijk wel vulde ik aan het is gewoon ons geheim en jij gaat zo verder fietsen en ik ga naar huis en er is niets gebeurd . Ik pakte zijn hand en liet hem over mijn rubber slipje voelen. Hij trok eerst even terug met zijn hand maar de bobbel in zijn broek zegde genoeg.  Hij zetten zijn fiets opzij . Ik haalde het jonge penisje uit de koersbroek hij was keihard. Hier wil ik wel eens van proeven en likte over zijn eikel. Hij kreunde van genot.

Ik fezelde in zijn oren de vraag wil je mijn neuken of wil je dat ik je pijp . Doe maar zei hij ben nog maagd dit is de eerste keer voor alles. Hij voelde onder mijn rokje en bukte zichzelf en deed na wat ik bij hem gedaan had hij likte mijn lul. Hij was nerveus en bang dat iemand ons zou kunnen zien.


Ik was boter geil geworden van dat ventje . Ik ging gehurkt zitten en begon hem te pijpen en met mijn een hand masseerde ik mijn eigen lul . Hij kreunde en genoot na super geil gepijpt kwam er een zaadlozing niet normaal zoveel en zo een gekreun van hem. Ik kwam ook klaar van het zien hoe hij genoot. Ik likte zijn penisje schoon en hij vroeg wacht is even ..

Ik keek hem aan en hij nam zijn lulletje stevig vast en terwijl hij onder mijn rokje over mijn kontje en lul aan het wrijven was begon hij stevig te trekken met mijn vingertoppen ging ik zacht over zijn balletjes . Hij kwam voor de 2e maal hevig klaar .. Zo zei ik dat was precies nodig he ... Hij deed zijn wielerbroekje terug omhoog.

Keek me aan en vroeg ben ik nu homo . Ik lachte nee hoor schatje dat ben je niet ik kuste hem en zei rij maar lekker verder sportmannetje . Achterom kijkend reed hij verder ik stapte in mijn auto en reed ook naar huis... Raar misschien maar een week later op het zelfde tijdstip ben ik weer naar die plaats gegaan maar hij was er niet. Misschien dat hij dit leest en het verhaal herkent.

3639 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.