Mijn travo gevoelens

Geplaatst door: lisatv op 11-01-16

Dit schreef ik een aantal jaren geleden

Ik ben een Bi-man van 43 inmiddels. Mijn bi gevoelens zijn de laatste jaren sterker geworden. Het begon eigenlijk al toen ik jonger was en nog thuis woonde voor alle duidelijkheid ik ben een liefhebber van het dragen van dameslingerie. Ik had dan ook regelmatig kleren van mijn moeder aan als mijn ouders niet thuis waren. IN die tijd wist ik natuurlijk nog niet wat ik nu allemaal weet en was het dus nog redelijk onschuldig.

Als je ouder wordt kun je de gevoelens enigszins onderdrukken maar weg zijn ze nooit geweest. Op gegeven moment is de tijd aangebroken om het huis te verlaten en op jezelf te gaan wonen zo ook bij mij. Ik leerde een lief meisje kennen en we trouwden en kochten natuurlijk een huis. Een jaar nadat we getrouwd bleek zij een ander te hebben en zijn we uit elkaar gegaan.

Ik bleef in ons huis wonen en op dat moment kwamen mijn gevoelens weer naar boven. Ik ging mezelf ontharen en kocht een hele garderobe met lingerie en korte hoerige rokjes, make-up,pruik,schoenen en laarzen. Want ik wilde niet een doorsnee vrouwtje zijn maar dan een hoerig snolletje en zo voelde ik mij ook als ik dit aantrok. In het ging vond ik de grote kick om gewoon lekker bezig te zijn met het aan trekken van de kleding en met mezelf tutten.

Al gauw kwam de drang om ook hiermee naar buiten te gaan. Zo gezegd zo gedaan ik kleedde mij s’avonds om en als het donker was sloop ik mijn huis uit zodat de buren het niet zouden zien en reed dan met de auto naar een nabij gelegen dorp en ging daar op straat wandelen of langs winkels lopen om de etalages te bekijken. Al gauw kwam ook de drang om als vrouw sex te hebben met mannen of andere TV’s. Ik heb opgegeven moment mijn stoute schoenen (met hoge hakken) aangetrokken en ben in op een avond gekleed in een kort rokje en hoge hakken naar een privehuis gegaan waar ook transsexuelen aanwezig waren.

Daar had ik mijn eerst contact met een vrouw met een plus punt, dit is echter niet helemaal bevallen want zij was redelijk ruw maar ik heb toen wel mijn maagdelijkheid verloren (ik geloof dat je dat vaker hoort dat de eerste keer het net niet was). Na deze ervaring nog regelmatig mij omgekleed en zo de straat op gegaan wat erg prettig was. Na een paar jaar leerde ik mijn huidige vrouw kennen (zij weet hier overigens niets vanaf) en moesten mijn gevoelens weer in de kast.

Het was het jaar 2002, ik werkte op dat moment voor mijn baas in het noorden van het land  en was hele dagen van huis en alleen in het weekeinde thuis, op dat moment ben ik weer begonnen met het maken van afspraken en heb ook weer kleding gekocht. Het ontharen was er echter niet meer bij want dat zou mijn vrouw merken. Ik was bijna alle avonden gekleed in lingerie en een rokje te vinden op de bekende parkeerplaatsen in het noorden van het land (de lanen en de wielen).

Op een avond gebeurde mij het volgende daar. Ik kwam aanrijden en deed zoals gebruikelijk en paar rondjes om te kijken of er activiteiten waren. Al snel bleek dat er redelijk wat belangstelling was en parkeerde mijn auto op een van de parkeerplekken en liep naar een picnictafel aan de overkant achter wat bebossing.  Ik ging daar op de tafel zitten maar net zo dat ik vanaf de weg een beetje zichtbaar was.

Al snel kwam er een golf aanrijden die mij zag zitten en zijn auto naast die van mij parkeerde en naar mij toe kwam. Ik zat een beetje onder mijn rokje te spleen met mijn pik en al snel stond hij naast mij en streelde over mijn benen omhoog onder mijn rokje. Daar aangekomen pakt hij mijn pik vast en begon er zachtjes aan te trekken.

Heerlijk was dit en ik werd steeds geiler ook met het idée dat mensen die langsreden op de parkeerplaats ons bezig konden zien.  Ik maakt zijn broek open en liet deze zakken ik zakte zelf ook mee naar beneden en trok tegelijkertijd zijn onderbroek naar beneden. Zijn pik was ook al wat stijf geworden een stond parmantig vooruit, ik twijfelde geen moment en begon hem vol overgave te pijpen.

Wat een heerlijk pik had deze vent, hij gaf aan dat hij mij wilde neuken en ik zij hem dat het alleen met condoom kon en die had hij niet bij zich. Ik maar weer verder met hem te pijpen en met mijn andere hand streel ik zijn ballen en ging door zijn bilspleet. Af en toe stop ik bij zijn sterretje en duwde mijn vinger langzaam naar binnen dit miste zijn uitwerking niet en al snel kwam hij schokken klaar en spoot zijn zaad over mijn gezicht en in mijn mond.

Hij had niet alleen een lekkere pik om aan te zuigen maar zijn zaad smaakte ook nog eens heerlijk. Hij verontschuldigde zich en ging weer naar zijn auto nadat ik met hem afgesproken had dat ik er de volgende week weer zou zijn maar dan ervoor zou zorgen dat ik wel wat bij mij had. Die avond was verder redelijk rustig verlopen en de volgende dagen ook. Een week later was ik op de afgesproken avond weer op de parkeerplaats en stond bij de tafel op hem te wachten. Het duurde niet al te lang of ik zag zijn golf al aankomen rijden hij parkeerde zijn auto en liep naar mij toe.

We zoenden elkaar wild en heftig en ik greep meteen in zijn kruis en voelde daar al een langzaam groeiende paal.  Hij maakte zijn broek los en liet deze zakken hij duwde mijn hoofd ook naar beneden en gebood mij om hem te pijpen wat ik natuurlijk meteen deed. Zijn pik werd steeds groter naarmate ik hem langere in mijn mond had, op het laatst stond hij trillend vooruit en de eikel helemaal paars.

Hij trok mijn hoofd weer weg en zij dat ik moest stoppen want hij kwam bijna klaar. Ik maakte hem duidelijk dat ik niet wilde stoppen en dat hij zijn zaad in mijn mond spuiten zodat hij mij daarna lekker lang kon neuken. Hij ging hiermee akkoord maar gaf mij eerst nog een heftig tongzoen. Daarna ging ik weer verder met waar ik gebleven was en zoog mij helemaal vast op zijn lekkere stijve pik. Mijn ene hand om zijn paal en de ander hand onder zijn grote zak.

Na korte tijd voelde ik zijn zak in mijn hand verkrampen en zijn eikel groeide nog iets en daarna kwam zijn in grote stralen naar buiten. Ik verslikte mij bijna in de hoeveelheid die hij produceerde maar hield toch alles netjes binnen. Ik likte zijn pik netjes schoon en kwam overeind en zocht zijn mond we raakten verstrengeld in een wilde tongzoen en hij liet zijn hand over mijn lichaam gaan en onder mijn rokje uitkomen.

Hij ga mij een stevige klap op mijn billen en zij tegen me van zo schatje dat heb je heerlijk gedaan maar nu wil ik je neuken dus zorg er maar voor dat hij weer overeind komt. Nu daar was niet veel voor nodig want hij was al weer aardig geil geworden van onze tongzoen maar ik nam hem even in mijn mond tot hij weer op volle oorlogssterkte was.

Ik deed een condoom om en spoot er een beetje glijmiddel op. Daarna ging ik voorover gebukt op de tafel hangen en spoorde hem aan om die lekker stijve lat eens in mijn travo kutje te stoppen en mij eens flink uit te wonen. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd want hij bracht zijn leuter voor mijn kutje en liet hem in een keer naar binnen glijden toen hij erin zat stopte hij even en vroeg of het ging, ik antwoordde dat het wel even moeilijk was maar dat het zowel beter zou worden.

Hij moest maar niet zoveel zeuren en mij meer als een sletje behandelen en dus beginnen met mij flink te neuken, op dat moment haalde hij zijn pik tot het puntje van zijn eikel uit mijn kontje en stootte in keer weer naar binnen jaaaaaaa riep hard uit ga door neuk jij geile beer, neuk je hoerige sletje neuk me kapot beuk die paal naar binnen, en in een stevig tempo begon hij mij te neuken . Steeds wilder en geiler werd ik van zijn gebeuk, ik moedigde hem luid aan en dit trok ook andere mannen aan die eens kwamen kijken wat er allemaal gebeurde.

Eerst stonden ze er een beetje bij maar al gauw wenkte ik er een aantal en zij dat ze hun broek moesten laten zakken ze deden dat en ik pakte hun pikken vast en begon ze te pijpen. Een man kwam al snel klaar en verdween dan ook meteen weer. De ander echter kon er geen genoeg van krijgen en ik bleef maar zuigen op zijn heerlijke dikke tamp.

Deze pik was dikker en langer dan van de man die mij op dit moment aan het neuken was. Ik draaide mij om en liet de man die mij neukte plaats nemen op de tafel en ging boven om hem zitten en begon hem op die manier op mijn eigen tempo te berijden, eerst heel langzaam met lange halen en daarna steeds sneller het leek wel of ik in een vorm roes kwam en ging steeds wilder op en neer.

De andere man kwam weer naast mij staan en dwong mij zijn pik weer in mijn mond te nemen hij pakte mijn hoofd vast en begon me te neuken in mijn mond met lange halen dwong hij mij zijn hele pik van 23 cm in zijn mond te nemen eerst begon ik te kokhalzen maar na een tijdje was ik er aan gewend en kon hem helemaal hebben.

Het duurde dan ook niet lang of hij spoot ook zijn zaad achterin mijn keel en ik probeerde alles door te slikken maar het was zoveel dat het langs mijn mondhoeken over mijn gezicht liep. Het leek wel of er geen einde aan kwam zoveel spoot hij opgegeven moment kon ik hem niet meer in mijn mond houden en de laatste klodders spoot hij in mijn gezicht.

Langzaam dropen de naar beneden en probeerde ze met mijn tong op te vangen. Ik likte zijn pik netjes schoon en bleef zuigen tot hij weer stevig vooruit stond, toen deed ik hem een condoom om en stapte van mijn huidige neuker af en ging met kontje naar achteren staan en wenkte hem om enorme leuter in mijn kutje te steken.

Ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn kutje duwen en langzaam schoof hij naar binnen, ik gilde het uit van geilheid en dat hij zo groot was, al snel had hij zijn hele 23 cm in mijn kutje zitten en begon mij te neuken. Het gevoel dat toen over mij heen kwam was geweldig mijn strakke kutje opgevuld door zo’n lekkere homp vlees en die nog wild te keer gaat ook hmmmmmmm. Ik raakte helemaal in extase en moedigde hem vurig aan en genoot met volle teugen van zijn grote dikke pik die in en uit mijn kutje gleed, hij neukte mij lang en hard en kwam weer geweldig klaar ik voelde zijn zaad in het condoom lopen en kwam zelf ook klaar op een manier die ik nog nooit meegemaakt had. 


Zonder mijn pik maar aan te raken spoot ik een enorme hoeveelheid zaad die op de grond liep ondertussen was mijn eerste neukpartner zichzelf aan het aftrekken en spoot op dat moment zijn volledige lading in mijn gezicht. Moe maar voldaan lagen we op elkaar langzaam kwam er weer wat leven in ons terug en ik veegde het sperma van mij gezicht met mijn string die op de tafel lag.

Ik bedankte de heren voor deze eerste echte neuk ervaring en melde hun dat we dit zeker nog een keer over moesten doen. Ik fatsoeneerde mijn kleding een beetje en deed de met sperma besmeurde string aan en stapte in mijn auto en reed voldaan een moe geneukt naar mijn hotel om te gaan slapen.

Van slapen kwam niet direct wat want eerst heb ik mijzelf nog heerlijk afgetrokken met de gedachte in mijn hoofd wat ik deze avond mee had gemaakt.Na deze avond zijn er nog een paar van dit soort ontmoetingen geweest maar daarover misschien meer in een volgend verhaal.

4360 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.