Leuke date

Voor het eerst na een lange tijd een afspraakje gehad. lang niet gedaan veel keer tegen de lamp gelopen en slechte dates wordt je een beetje bang en is het steeds moeilijker. nu naar lang wikken en wegen toch ja gezegd en nerveus liep ik mooi gekleed in een kort rokje en een topje door de gang. mijn handen trillen waarom we hadden afgesproken het rustig aan te doe eerst kennis maken en dan verder kijken of we verder willen.

daar ging de bel mijn hart wil uit mijn borst springen mijn mond wordt droog en langzaam ga ik richting de deur. Doe de deur open daar staat een niet onknappe man dus dat valt mee. voordat ik de deur dicht heb heeft hij mij al tegen de muur gedrukt en onderzoekt zijn tong mijn mond.

Angstig kijk ik om mij heen en druk de deur in het slot voordat andere mensen in het portiek mij kunnen zien. hij hou mij tegen de muur in controle en doet zijn broek omlaag en duwt me naar beneden op mijn knieën. Voordat ik het weet zit zijn penis in mijn keel. beetje angstig nog toch wel blij dat het zo loopt had altijd een fantasie zo gebruikt te worden en nu gebeurde het eindelijk echt.

Voordat ik het wist kwam hij al in mijn mond klaar ook omdat hij erg opgewonden was voor het eerst met een travestiet te zijn. nu binnenkort zal hij weer komen om mij te domineren en ik heb daar een prettig gevoel bij.


groetjes M

3474 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.