Een onvergetelijke dag, deel 1

Geplaatst door: tvpascale op 20-02-16

Na een lange dag werken kwam ik ’s avonds vermoeid thuis. Na een verfrissende douche nam ik een teiltje water, scheergel, scheermesjes en ging me geheel, op hoofdhaar-wenkbrauwen en wimpers na, volledig glad bij scheren. Nagenoeg totaal gladgeschoren wrijf ik m’n naakte lichaam licht met babyolie in en doe een mooi zwart nacht jurkje aan, en ondanks vermoeidheid was ik behoorlijk geil maar besloot toch om naar bed te gaan omdat, gezien het late tijdstip, waarschijnlijk toch geen date meer in het vooruitzicht lag, en daar ik 2 dagen vrij had beter uitgerust aan de vrije dagen kon beginnen.

Die ochtend werd ik voor 07h00 wakker, neem een licht ontbijtje en terwijl ik ontbeet zette ik een advertentie op een seksdating site met de bedoeling er een geile dag van te maken. Na het ontbijt ontdeed ik me van het nachtjurkje om me te gaan douche en spoelen. Tijdens het spoelen kwam ik al behoorlijk in de mood en m’n gedachte waren al bezig met hetgeen ik zou aantrekken, welke make-up ik zou aanbrengen etc.

Een goed anderhalf uur verder was ik gereed. Ik had me hoerig opgemaakt, een langharige kastanje kleurige pruik op, een sexy bustier gevuld met afneembare siliconen tieten (cup E) met daarover heen een kinky stretch kort zwart jurkje wat gecompleteerd werd met een geil uitziende zwarte nylon fantasie panty. Nu had ik daarbij m’n hoge lak lieslaarzen aan kunnen trekken, maar ik ben niet zo een geoefende 12cm hoge hak loper vandaar dat de lak laarzen voor dat moment even achterwege bleven.

Inmiddels was het rond 09h00 en voel me een geile slet verlangend naar een geile niet te softe date daar ik nogal van kinky hou met me. Hoerig loop ik op de panty’s  naar de laptop, log in op “chatgirl”, zoekend naar een geile date die binnen een redelijke afstand van me vandaan woont. Hoe geil ik ook was  drie uren rijden voor een date vond ik wat onlogisch vandaar enkel zoekend in de regio.

Ik kijk naar m’n mail en had enkele reacties ontvangen op geplaatste advertentie waarbij sommige me in een wel heel hoerige sletterige kinky stemming brachten. Ik reageer op alle reacties terug en drie daarvan hadden serieus interesse om langs te komen. Doch daar ik rekening moet houden met m’n woonsituatie was een date met meerdere, hoe graag ik ook had gewild, niet meteen een optie, maar dit probleem loste zichzelf op. Een date kon rond 11h00, een date rond 16h00 en onder voorbehoud een date rond 21h00 ‘s avonds. Ik heb het weleens anders meegemaakt maar nu waren de afspraken wel erg vlug gemaakt en er lag me dan ook  een zeer geile dagbesteding aan te komen waar veel seks, lust en genot aan te pas zou komen. Voor de duidelijkheid, ik ben een Kinky TV slet, een geile teef die graag sexueel ge/misbruikt word, in o.a. mond – kont, een seks verslaafde lust hoer met ook een bdsm kantje.

10h30: m’n slette kamertje, ik noem het graag “Pascale’s Play room”, is ingericht met o.a. dildo’s - buttpluggen, bondage touw, enkelboeien-polsboeien-dijbeen boeien, spreidstangen, zweepje-paddle, blinddoek, latex handschoenen, glijmiddel etc., en voor de liefhebber ook poppers en als ik in huis heb een licht sigaretje.  Ik stift m’n lippen nog eens extra rood en besluit een licht sigaretje te roken om m’n geilheid op dat moment iets te temperen, doch ik weet dat ik daarvan waanzinnig geil word tijdens ’n date, maar die liet niet lang meer op zich wachten. Althans zo zag het ernaar uit. Ik doe m’n lange hoge lak lies laarzen aan, kam de haren van de pruik nog mooi in model en voel me een geile teef.

10h50: date stuurt een sms dat 11h00 niet haalbaar is en of 1 uurtje later oké is. Ik had daar geen probleem mee en zag hem dan wel 1 uurtje later verschijnen. 12h00: date meldt date hij in de file staat veroorzaakt door een ongeluk waardoor de weg versperd is en volgens schatting hij pas tegen 13h00 bij me kon zijn. Toevallig had ik op de radio gehoord dat er op de weg die hij moest rijden een ongeluk was gebeurd en daar de rijbanen waren versperd. Ik sms terug dat het oké is maar niet langer op hem wachtte dan tot 13h30. Ik doe m’n hoge lak lies laarzen uit en rook nog een licht sigaretje om opnieuw in de mood te komen.

13h40: Date is er niet en ik ben behoorlijk geil doch besluit in afwachting van de date om 16h00 alvast eventjes met mezelf te spelen. Ik neem een lengte touw en begin over m’n panty heen cbt bij me toe te passen, dat vind ik altijd enorm geil. Het maakte me zo geil dat ik een vleugje poppers snoof. Terwijl ik het dopje terug op het flesje draaide ging de voordeur bel. Ik zet het flesje poppers op tafeltje, en onderwijl ik naar de voordeur liep duwde het nog niet geheel gebruikte lengte touw tussen m’n panty, trek m’n kinky jurkje recht en open de voordeur. Daar staat m’n date die in eerste instantie om 11h00 zou komen. Ik liet hem binnen, hij hangt zijn jas op, en geeft me een tikje op m’n billen, excuseert zich dat hij te laat is en grijpt me, van onder m’n jurkje, bij m’n lul-ballen. “Hmm al goed bezig jij met je cbt, dat maak ik los en breng het zo meteen zelf wel aan, geile hoer. Versta je dat slet?” Ja, dat versta ik. “Goed zo, en nu omdraaien,  voorover buigen zodat ik je teve kont kan keuren.”  Ik buig voorover waarbij de haren van m’n pruik me het zicht belemmerde over hetgeen hij aan het doen was, ik dacht dat hij zich uit aan het kleden was maar plots voelde ik een pats op m’n kontje. Pats, pats pats, wat zachtjes begon werd steeds harder pats. Ik realiseerde me dat hij me klets op m’n geile billen gaf met z’n lederen broekriem. Zo hij me ineens begon af te zwepen met z’n broekriem stopte hij ook. Ik moest me omdraaien en geknield voor hem gaan zitten. Ik zie een moment de broek op z’n enkels liggen maar hij grijpt m’n hoofd vast en duwt z’n pik in een beweging diep in m’n mond. “Vooraleerst ben je nu mijn pijpslet, geile teef.

Versta je dat?” Hij haalt z’n lul even uit m’n mond en ik zeg: Ja ik ben graag u pijpslet. Meteen duwt hij z’n harde pik weer in m’n mond en bepaald met ritmische bewegingen de diepte en de snelheid waarin ik hem moet pijpen. “Ja geile pijphoer, dat doe je goed, wat een geile teef ben jij. Versta je dat slet?” Zijn lul werd uit m’n mond terug getrokken en ik zeg: Ja, maak me je pijpslet. “Niet alles in een keer slet. Ga met je hoofd naar boven op je rug op de trap liggen en spreid je benen zover het daar mogelijk is.” Ik deed het gevraagde en hij begint m’n lul-ballen te kneden, neemt z’n broekriem en begint daar zachtjes mee op m’n lul-ballen te slaan. M’n ballen worden steeds voller en voller en m’n pik groter en groter van deze geilheid. “We gaan naar je speelkamertje alwaar ik je geil onder handen zal nemen. Heb je gehoord geile teef?” Ja heb ik gehoord, ik loop u wel vooruit.  We lopen de trap omhoog richting m’n play room, waar hij zich eerst op een andere kamer ontdoet van z’n kleding en inspecteert de play room. “Dit kan nog heel gezellig gaan worden slet, heb je er zin in hoer dan je armen vooruit.” Ik strek m’n armen en kreeg polsboeien om, vervolgens kwam daar een spreidstang tussen en moest m’n armen in de lucht steken en m’n benen spreiden. De spreidstang werd vastgemaakt aan een haak in het plafond, enkelboeien gingen om en ook hier kwam een spreidstang tussen.

Daar stond ik dan met geheel gespreide benen en omhoog gebonden gespreide armen voor hem. Hij nam de paddle en begint me daar speels mee op m’n kontje te slaan, genot kreuntjes waardeert hij klaarblijkelijk want de paddle klapjes worden harder en beperken zich niet meer tot enkel m’n billen. Door de panty heen ziet hij m’n harde lul en volle ballen. Pats pats, m’n lul begint te steigeren wanneer daar vanuit op de panty de paddle neerdaalt. Pats pats, m’n ballen staan door genot op exploderen, hij wacht……… neemt in ene hand zweepje in de andere hand de paddle, pats, klatsch, pats klatsch, “geile sub teef”, pats klatsch, “ik zal je eens heerlijk sexueel gaan ge/misbruiken, geile hoer. Hoor je dat teef?” Ja, je mag me geil sexueel ge/misbruiken. Klatsch klatsch, ik voel dat m’n billen aardig rood en onder de zweep striemen komen te staan, maar het is me nog te geil om te zeggen dat dit voor even genoeg is. Pats pats pats, m’n lul-ballen moeten het weer ontgelden, pats nu een paddle slagen op m’n kontje, klatsch, nu zweep slagen op m’n lul-ballen. Hij legt de zweep-paddle weg en begint over m’n panty te strelen, streelt lieflijk over m’n rood ge-paddeld en afgezweept kontje en betast m’n lul-ballen. Kritsch, ik hoor en voel hoe hij ter hoogte van m’n geil kutje de panty inscheurt. Kritsch, ik hoor, voel en dit zie ik wel, hoe hij ook ter hoogte van m’n lul-ballen de panty inscheurt.  KRATSCH kratsch, in bijna twee gelijktijdige rukken ligt m’n mooie zwarte geile nylon fantasie panty in de vernieling. Hij gaat op z’n knieën voor me zitten en grijpt me in m’n ballen, trekt eraan en begint ze te kneden. Auwa, dat doet zeer, maar hij blijft doorgaan met kneden en gelijker tijd m’n ballen draaien en omlaag trekken. SPUUF nog eens spuuf, hij spugt op m’n lul en neemt hem grof in z’n mond. Ik dacht hij gaat me zalig pijpen maar het voelde meer aan alsof m’n lul werd aangezien als een heerlijke kauwgum bal. Met een hand ontbloot hij m’n eikel en duwt z’n tong in m’n plasgaatje, z’n andere hand verdwijnt uit zicht richting m’n kontje alwaar m’n billen worden gekneed.

Daar zuigt hij ineens m’n lul in z’n mond en gaat over tot pijpen. Zalig gevoel en ik kreun steeds meer en harder van genot, m’n bilspleet word beroert en opengeduwd met enkele vingers. Ploeps, langzaam voel ik een vinger in m’n kutje glijden, ik vraag hem of hij a.u.b. glijmiddel wil gebruiken en hij antwoord: “die geile slette kut moet niet zo ongeduldig zijn.” Doch z’n vinger gleed uit m’n kutje, hij deed een latex handschoen aan, voorziet m’n geil verlangend kutje van glijmiddel, brengt meer glijmiddel aan op de latex handschoen en begint me te vingeren. Twee vingers verdwijnen vliegensvlug in m’n kutje, de derde vinger volgt al snel, met rond draaiende bewegingen zit er al vlug een vierde vinger bij. Diep voel ik z’n vingers in m’n kut die met draaiende en diepe bewegingen in – uit m’n geil kutje glijden. Na een tijd zo gevingerd te hebben pakt hij een dildo, doet glijmiddel over de dildo en brengt de dildo in m’n al ver openstaand kutje in. Met lange diepe halen ploft de dildo in en uit m’n kut om vervolgens  met die dildo op m’n lul-ballen te slaan. Dan vraagt hij: “Je houd toch ook van cbt, geile hoer?”  Ja ik hou enorm van cbt. “Dat is fijn, ik geniet er namelijk zelf ook enorm van als ik bij iemand cbt mag en kan toepassen. Dus jij wilt cbt, HOER?” Ja ik wil graag cbt. Ik dacht zodra hij met cbt bezig is heeft m’n toch al redelijk uitgewoond kutje even rust want tenslotte waren we toch al een hele tijd bezig, althans hij met mij.  

Hij neemt een lengte touw, gaat tussen m’n gespreid benen liggen en begint aan cbt. Ik merk meteen dat dit iets is wat hij vaker heeft gedaan. M’n lul-ballen worden wel heel zalig voorzien van cbt, zelfs m’n balzak splits hij met het touw op zodat m’n kloten wel heel erg strak gespannen waren in de balzak. Ik deed m’n ogen dicht   en was er intens van aan het genieten, zodoende zag ik niet dat hij z’n hand weer vulde met glijmiddel. Het koude glijmiddel beroerde m’n openstaande kut, vier vingers glijden met een draaiende beweging in m’n kut, m’n lul ligt te steigeren van genot. Onderwijl hij me vingert met vier vingers komt daar z’n duim bij, zachtjes duwt hij zijn arm omhoog en ploetsch, z’n hand zit in m’n kutje. Het is dat m’n date smalle handen had anders was ff denkelijk niet gelukt. Langzaam verdwijnt z’n gehele hand in strakke kut, langzaam steeds dieper. Ik voelde nog dat z’n hand tot over de pols in m’n slette kut verdween, maar van geilheid schreeuwde ik: Ja, verkracht die kut, hoer die slette kut diep uit. Hij fisten door terwijl z’n andere hand m’n lul-ballen geselde. “Jij hoerige teef, ik ga je zo los maken, maar eerst wil ik je nog zweep en paddle-‘n”, tenslotte stond ik al geruime tijd met de benen gespreid tussen een spreidstang en armen omhoog gespreid tussen een spreidstang, die vastgemaakt was aan de plafond haak, te hangen als een gewillige teef dat, met name m’n handen  een beetje gevoelloos werden. De date stopt z’n activiteiten, doet de latex handschoen uit, veegt met een vochtige handdoek het glijmiddel uit m’n bilspleet  en kont af, en is tevreden met de aanblik van m’n wijd uitgewoond kutje. Hij grijpt me nog even flink aan m’n lul – ballen en ontdoet lul-ballen van z’n cbt handeling. Zweep en paddle worden weer ter hand genomen en ik onderga nog enkele minuten zweep – paddle slagen op m’n billen, lul-ballen. Dan maakt hij me los, ik doe wat rek en strek oefeningen om te voelen als er nog overal gevoel is en vraag of hij wat wil drinken. “Even een korte pauze is niet verkeerd”, zegt ie, “daarna ga jij mijn lul lekker verwennen op de manier ik je opdraag. Heb je dat begrepen slet?”

Ja dat heb ik begrepen. Ik ga drinken inschenken en hoor een sms bericht binnen komen. Hij vraagt, “verwacht je nog iemand?” Ik keek op de klok en zag dat het 15h15 was, ik zeg: om 16h00 heb ik ook een date afgesproken dus de kans is groot dat die zich nu meldt dat hij in de buurt is. Hij zegt, “laat maar komen, zo een slet als jij kan ook twee geile kerels aan, ik blijf tot ongeveer 17h30 als je wilt.” Ik pak m’n gsm en zie inderdaad dat het een berichtje is van m’n date van 16h00. Ik sms terug dat ik al een date in huis heb en als hij er geen moeite mee heeft hij welkom is. Kreeg ’n bericht terug, geen probleem mee, ik ben er iets voor 16h00.

Even tijd voor rustig relax wat te drinken. Ik rook nog een licht sigaretje, en krijg al geile fantasie over hetgeen me te wachten staat. We praten wat en m’n date vroeg of ik nog andere panty’s had. Ja die heb ik. Dan ga jij je nu fatsoeneren, doet een andere panty aan, en ook je higheels zwarte lies laarzen, dan stuur je een sms naar die man dat de voordeur op een kier staat en dat hij zo naar boven kan lopen. Dus ga de voordeur maar alvast op een kiertje zetten.” Ik vond het wel een geil vooruitzicht om met hem bezig te zijn terwijl er een derde binnen kwam en ging me fatsoeneren, deed een nieuwe ditmaal lichtbruine nylon panty aan en m’n higheels, ik zet de voordeur op een kier en kom terug in m’n play room waar ondertussen een geile sissy film op de achtergrond via de tv te zien was. Ik kreeg een halsband om en werd aangelijnd, m’n polsen werden achter m’n rug vast geboeid en hij leidde me naar het halletje alwaar ik op geknield moest gaan zitten met m’n rug recht, tevens kreeg ik een blinddoek voor. Na een korte tijd hoorde ik de voordeur opengaan, en terug in het slot vallen. Langzaam tergend hoorde ik de voetstappen de trap op naderen. “Wel wel wel, wat heb je daar voor iets geils neer gezet, ik kan niet wachten, waar kan ik me uitkleden”. Ik zei hem dat op de deuren staat geschreven waar hij moest zijn om zich uit te kleden. “hmmm”, hoor ik, “ga staan geilerd dat ik je eens goed bekijk”. Hij streelt over lange harige pruik, duwt enkele vingers in m’n mond, vervolgens enkele vingers van z’n ander hand en trekt m’n mond open. “Een geil mondje om in te neuken teefje, je zal lang aan m’n pik moeten zuigen”. Z’n handen dwalen af over m’n borsten, gaan langzaam naar onder en verdwijnt onder m’n rokje. “Lekker geil teefje ben je, waren jullie al lang bezig”.

Vanaf ongeveer 13h45 was het antwoord. “Oei, dan heb ik vast en zeker het een en ander gemist, geen nood dat haal ik allemaal wel in”. Hij neemt de leiband over en duwt me min of meer m’n play room in. Wederom moest ik op geknield gaan zitten en verdwenen er twee vingers in m’n mond, gulzig begin ik op die vingers te kwijlen en te zuigen, er komen twee vingers bij, niet alleen van een andere hand maar ook van een ander lichaam. De vingers rollen door m’n mond en werkten als een soort mondspreider en ik moest m’n mond geopend houden. M’n hoofd werd door twee handen vast gehouden, een derde hand duwde nam m’n achterhoofd beet en dwong me voorover. Ineens voelde ik een zalige lul in m’n mond, maar dat was meteen zo diep dat ik er bijna van moest kokhalzen, doch ik werd zodanig vastgehouden dat ik geen andere keus had dan die lul diep in m’n mond te gedogen. M’n onderlip vertelde me gevoelsmatig dat die persoon waarschijnlijk wel een ferme balzak had, dat smaakte naar nog meer geil ik probeerde of die pik nog verder in m’n hoerig pijp mondje kon. Stevig werd ik in m’n mond afgeneukt waarbij de vulgaire verbale woorden me om de oren suisde. Op een gegeven moment had ik het ritme zelf onder controle, twee handen die m’n hoofd vasthielden verslapte, ik hoor wat geschuifel en een tweede pik dient zich aan voor m’n mondje.

Om beurten moest ik die geile pikken diep zuigen, doch m’n hoofd werd ineens weer vast gegrepen en werden de twee pikken in m’n mond geduwd. Die hoeveelheid kreeg ik niet verwerkt, ik begon te kokhalzen maar ik werd gedwongen door te gaan, het slijm liep langs m’n pijnlijke kaken op de grond. Een van m’n date’s liep een beetje van me weg, ging in een stoel zitten en vroeg de andere date om me op m’n knieën naar hem toe te laten kruipen. Aan de leiband werd aan dat verzoek voldaan, m’n hoofd werd weer beet gepakt, ik moest voor over buigen, m’n mond ging weer open  om gevuld te worden met een zalige harde pik. De ander gaf spanking op m’n billen en zei dat ik goed moest door pijpen en als slet zeker aan m’n trekken zou komen. Ik was zo gefixeerd op het intense pijp werk in combinatie met spanking, dat ik niet eens bemerkte dat m’n panty een klein beetje stuk getrokken werd. Spanking hield op maar m’n geile nog steeds openstaande kutje werd vrijwel meteen gepenetreerd door z’n harde lul, diep en hard was die gast me aan het afneuken terwijl m’n mond het nodige zuigwerk moest verrichte bij die andere gast. Wie van de twee nu wat deed wist ik niet, ik had wel een idee van wie m’n date 1 was, die had ik tenslotte gezien, maar de andere persoon had ik nog niet gezien, daar ik nog steeds geblinddoekt was, en anderzijds hem ook niet kon voelen daar m’n handen nog steeds op m’n rug waren vastgebonden.

Nou ja, voelen kon ik hem wel op een andere manier. Met lange halen werd ik bereden, de paddle lag bij een van de twee binnen handbereik en terwijl ik afgeneukt werd kreeg ik paddle slagen op m’n toch al rode billen. Tjonge jongens wat was dat geil. De date’s verwisselde van plaats en de geilheid ging maar door. Enerzijds begon ik serieus pijn aan m’n kaken te krijgen en raakte m’n geil kutje stilaan wat overvoerd, anderzijds kon het me ook niet lang genoeg duren, zo geil was het. De geilheid droop er bij ons alle drie af. Gelukkig zijn wij ook maar mensen en mensen moeten zo nu en dan ook wat drinken. Vandaar dat er even een drink pauze werd ingelast, m’n blinddoek ging af en m’n polsboeien werden verwijderd.  Er werd een beetje gepraat en gevraagd als alles naar ieders tevredenheid verliep, dat was het geval iedereen was nog goed geil. Ik verzocht wel om zo nu en dan wat extra glijmiddel te gebruiken daar anders m’n geil kutje te geïrriteerd raakte en dat zou zonde zijn voor het verloop van deze toch wel wat onvoorziene en niet geplande trio.

Na een korte drink pauze van nog geen 10 minuten werd ik verzocht om met m’n rug op het matras te gaan liggen. Dijbeen boeien werden omgedaan eveneens enkel boeien en ik werd met m’n benen zover mogelijk naar achter en omhoog vastgezet zodat m’n geile kut geheel openstond. De panty werd geheel aan flarden getrokken, en vier handen begonnen m’n lul-ballen te masseren, te martelen, terwijl ik heerlijk aan die harde lullen aan het trekken was. Gezien ik ook graag in ballen en lul kneed, omkwamen beide er niet aan dat ik ook hun in ballen en lul kneep. Zachtaardig was er deze middag niet bij, de geilheid des te meer. Er werd een grote dikke dildo gepakt, maatje xxl zowel in dikte als in lengte, die dildo werd voorzien van veel glijmiddel en m’n kutje moest het ontgelden. Vrij ruw werd ik daarmee afgeneukt, uitgehoerd is een beter woord. De ander deed weer een latex handschoen aan, voorzag de handschoen van het nodige glijmiddel, en zodra die xxl dildo uit me uitgewoonde kut was, begon hij me weer te fisten. “Wil je ook twee vuisten in je kut slet”, pets daar kreeg ik een klap op m’n ballen. “Ik vraag je wat geile assplay teef”. Ik zei, het is al een wonder dat er een hand in m’n kutje kan, laat staan twee.” “Dat is te proberen”was de reactie terug. De andere date voorzag zich ook van een handschoen, deed daar ook het nodige glijmiddel op en duwde twee vingers langs het fist hand, een zalig makend gevoel ging door me heen. Het fist hand ging uit m’n kloppende kut, en daar kwamen vier vingers voor in de plaats. De vier vingers werden er acht.

Diep werd ik door die twee met acht vingers opgerekt en uitgewoond, er kwam nog meer glijmiddel aan te pas, en acht vingers werd 1 hand plus 4 vingers. Weerloos lag ik daar in m’n geilheid terwijl die twee me diep aan het uithoeren waren. Ik werd onder gespuugd, en er werd zo hard aan m’n lul getrokken dat ik het idee kreeg dat de boel los ging komen van m’n onderbuik. Doch dat was niet zo, het voelde allemaal erger aan dan dat het was, ik had al verschillende keren m’n ejaculatie kunnen uitstellen maar nu had ik het daar moeilijk mee. Ik wilde nog niet klaarkomen daarvoor was het te geil. Diep verdween de hand in m’n kut, gevolgd door een tweede hand. Nu deden ze niet ruw, maar bewogen hun handen op een zacht ritme op en neer. Ik kreunde steeds harder en luider van genot, ga door ga door, bracht m’n stemmetje er met horten en stoten tussen al dat geil gekreun uit. “Nog niet klaar komen teef, je gaat m’n lul afrijden.” Een hand verliet tot m’n opluchting voorzichtig m’n hard kloppend en gezwollen kutje, toen de tweede hand uit m’n kutje ging voelde ik een bevrijding, al schokkend kwam m’n kringspier weer in harmonie. Ik werd ontdaan de enkelboeien en dijbeen boeien, en mocht even me benen strekken. Hoe leuk om in je eigen huis van iemand anders te horen dat je even je benen mag strekken. Ik had eerder het idee dat het even moest, maar dat terzijde.  

Na een korte onderbreking, drinken en even bijkomen, althans ik had even een momentje van relax nodig, ging een van m’n date’s op zijn rug op matras liggen, deed zijn benen licht uit elkaar en sommeerde mij om wijdbeens over hem heen te komen zitten zodat z’n lul in m’n nog steeds kloppend en gezwollen kutje verdween. “je gaat m’n lul afrijden, geile neukslet.” Ik vouw me over hem heen, op een manier dat zijn uitzicht op mij mijn rug was,  laat m’n kutje over zijn lul zakken en begin met heftige bewegingen z’n lul af te rijden.  De andere man komt tussen onze benen staan, gaat iets door de knieën en begint me in m’n mond te neuken. Onderwijl ik z’n pik diep in m’n mondje voel verdwijnen, verleg ik mijn benen op die van de man onder me zodat ik zijn lul nog dieper in m’n kutje voelde. Ik moest met mijn rug op de buik / borst kast van de man onder me gaan liggen, doch op zo een manier dat z’n lul in m’n kutje bleef. De ander persoon kruipt geknield naar me toe, neemt m’n onderbenen vast en duwt die lichtjes omhoog, hij kruipt iets verder en verder, en zegt: “dit gaar zeker lukken”, en duwt zijn lul ook in m’n kutje. Wild word ik door beide gelijktijdig doorgeneukt. Op een gegeven moment moet ik op z’n hondjes gaan zitten, ik krijg weer even twee lullen in m’n mond te verwerken, maar al vlug verdween een pik van m’n mond naar m’n kut.

Iedereen kreunde en hijgde, hoogte punten waren in aantocht. Ik voelde de lul in m’n mond kloppen en steeds meer trillen, de neuk bewegingen werden  wilder, die lul in m’n pijpmond stond op exploderen, vlak voor die explosie kwam trok hij z’n lul uit m’n mond en spoot z’n lading zaad over m’n gezicht. Door de nog steeds intensieve en steeds heftigere  neukbewegingen in m’n kutje, druipt de sperma over m’n gezicht, ik word vastgepakt aan m’n heupen en voel z’n lichaam telkens meer trillen bij iedere diepe neuk beweging. Een geil gegrom verteld me dat er vrij vlug meer zaad komt, hij trekt z’n lul uit m’n kutje en spuit z’n zaad schokkend over m’n kontje. Voldaan rijst hij neer in een stoel. Zelf sta ik nog in de positie hondje te trillen en te schokken, maar doordat ik m’n orgasme zo vaak had uitgesteld was ik nog niet klaar gekomen. Dat was niet erg, het intense genot was super, daar kon m’n orgasme niet tegen op. Ik veeg een beetje met een vochtige handdoek m’n gezicht en kontje een beetje af en ga uitgeput maar voldaan op matras liggen. Beide heren lagen in een stoel ook uit te hijgen. De date die verlaat was vroeg hoe laat het was, ik zei bijna 17h45. “Verdorie “ zegt hij, ik moet er jammer genoeg vandoor kan ik me opfrissen.” Ja natuurlijk, en wijs hem de douche ruimte en waar handdoeken – washandjes – zeep en van alles ligt. Even later komt hij gedoucht aangekleed en wel terug in m’n play room. “Geile slet, ik ben er vandoor, misschien tot een volgende keer, dan hoor ik wel van je”. Hij geeft me een tik op m’n billen en gaat de deur uit. Ik doe m’n highheels uit en schenk nog iets te drinken in. Ik vroeg aan m’n achtergebleven date als hij ook weg moest anders ging ik me eerst douche en opnieuw opkleden – opmaken etc. Hij antwoordde, doe jij maar eerst geilerd in principe hoef ik pas om 20h00 weg of je moet me eerder moe zijn. Ik zei dat heeft niet meteen met jou moe zijn te maken, maar meer dat ik even een iets langer pauze nodig heb alvorens nog een sessie aan te kunnen.

“Ga maar lekker douche geilerd, als je dat gedaan hebt en  begint je opnieuw op te kleden, ga ik me douche.” In de douche ruimte verwijder ik m’n make-up, doe m’n geile, de wel of niet stuk getrokken kledij uit, en ga douche, ook spoel ik m’n kutje glijmiddel vrij. In de hal zeg ik dat de douche vrij is, en loop naar een andere kamer om me terug op te kleden naar een geil TV sletje. Doch dat geil sletje zat er nog even niet in, vandaar dat ik koos voor een iets minder kinky outfit en make-up. Een braaf uitziend witte doorzichtige jarretelles kousen met een ondeugend rood motiefje in naad en bovenzijde, een gelijk kleurig breed jarretelles gordeltje, een zwart mini stretch rokje met een mooie ceintuur riempje, een strak doorzichtig wit stretch shirt met een kleurrijk fantasie motief waarbij m’n opgevulde beha, die van dezelfde lijn komt als m’n jarretelles gordel en jarretelles kousen,  goed tot uiting kwam en daarover heen m’n geopend lak jasje. Dat was m’n keuze. Ik deed daarbij m’n licht blonde halflange pruik bij op, en voorzag me van passende make-up. Ik stap in m’n zwarte pumps met hoge hakken en waarbij de afzetting naar de zool voorzien is van een 2 cm lange goudkleurige bies en wandel terug m’n play room in, alwaar m’n gast  gedoucht aangekleed en wel, me aanstaarde. “wauw, je ziet er mooi uit, ik zou je zo mee opstap willen nemen.”

Ik zeg, dat doen we maar niet, ik date enkel thuis en heel sporadisch verplaats ik me wel eens ja, maar niet naar een club o.i.d.  “Weet je” zegt hij, “ik zou best nog de gehele avond willen blijven maar ik moet vanavond nog e.e.a. regelen voor m’n werk, maar als je later in de avond nog zin hebt in een date, stuur je maar een sms, mits ik alles geregeld krijg ben ik zeker nog geil genoeg om je nog een beurt te komen geven.” Ik zeg, ik weet nog niet als ik vanavond nog wil date. Ik heb rond 21h00 onder voorbehoud nog een date maar daar komt van beide kanten uit pas rond 20h00 duidelijk over, gezien het net na 19h00 is heb ik nog even tijd om daar over na te denken, of wellicht hoef ik niet na te denken omdat m’n date van 21h00 me voor 20h00 een mail stuurt dat hij, om wat voor reden ook, is verhindert. Anderzijds ben ik best wel nieuwsgierig naar die date daar hij niet alles heeft verteld waar die van hield. Maar ik denk dat dit te raden is, daar hij vroeg als hij zich hier kon omkleden, dus ik ga ervan uit dat hij ook graag gekleed is als TV.” “Oké”, zegt hij, “zou je je bedenken of wellicht nog een trio, stuur je maar een sms, een sms krijg je zeker van me terug.”

We namen afscheid en ik doe voor het gemak m’n pumps uit en begin m’n play room te cleanen en te verschonen. M’n toy’s etc., werd allemaal grondig schoongemaakt en toen ik daarmee gedaan had was het in tijd voor mail.  Ik open de mailbox en zie aan de tijd dat er 10 minuten van tevoren een mail is binnen gekomen van de 21h00 date. Hij schreef dat hij vrij was en heel veel zin had om nog af te spreken. Ik mail terug met kort omschreven waarmee ik me bezig heb gehouden tussen ongeveer 14h00 en 18h30 en nog in dubio zat. Kwam een mail terug dat hij waanzinnig geil was en m’n weliswaar niet verlopen geilheid naar ongekende hoogtes doen kunnen opkrikken. Enfin, het was een uitdagende mail wat hij stuurde en ik stemde in dat het goed was dat hij kwam en dat ik hem wel zag verschijnen. Ik rookte me nog een licht sigaretje en deed m’n pumps terug aan. Iets voor 21h00 ging de voordeur bel. Ik open de voordeur en daar staat een keurige man, strak in pak en een reis koffer bij zich. Ik keek hem fronsend aan en zei hem dat het niet de bedoeling was dat hij bij me kwam logeren. Hij lachte en zei, “nee dat gaat ook niet gebeuren maar hier heb ik enkele spulletjes in zitten die ik graag mee naar hiertoe wilde nemen.

Ik zeg, oké kom maar binnen. We stelde ons onder in de woonkamer even voor toen hij vroeg waar hij zich kon uitkleden en omkleden. Ik wees hem de weg naar boven in welke kamer dit mogelijk was en zelf ging ik ontspannen op de bank in m’n play room zitten, dit nadat ik de led verlichting had verruild naar redlight en black light verlichting. Gevoelsmatig dacht ik dat het wel een eeuwigheid duurde alvorens hij aan kwam lopen. Klik trip klik, ik hoorde hem op hakken aankomen en m’n voorgevoel dat hij ook als travo was wond me enorm op. Voor hij m’n play room in loopt zegt hij, niet schrikken dame. Wel wel dat was wel even schrikken, of niet, ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik me op dat moment voelde of wat ik ervan moest denken. Ik keek hem van onder naar boven en van boven naar onder aan. Wat ik zag waren knie hoge witte laarzen aan de zijkant zilverkleurige gespen en die laarzen waren voorzien van 8 cm hoge hak. M’n blik iets verder omhoog liet mij schitterende roomkleurige stay ups zien. Onder de indruk van dat moois kijk ik hem aan, ik zeg dat ziet er keurig uit, terwijl dat zeggende dwaalt m’n blik op z’n korte donkerblonde pruik en goeddoordachte make-up. Een strak wit lederen top kan amper z’n eveneens opgevulde beha bij elkaar houden zonder er uit te scheuren, ik keek verder omlaag, een gotiek korset in zwart met rode en blauwe accenten in verwerkt sprong er verdraaid goed uit.

Maar toen kwam het, hij had geen rokje aan, ook geen slip o.i.d., wat ik zag waren z’n edele delen. Ik moest even slikken en werd me ervan bewust dat er ook mensen rondlopen die wel erg ver boven het gemiddelde zijn geschapen en dit was nog niet eens in erectie. Ik sta op, loop naar hem toe en ben hem aan het bewonderen. M’n aandacht werd daarbij afgeleid naar z’n edele delen. Schijnbaar had hij gezien waar m’n aandacht op gericht was en hij zei, “ik heb je toch gezegd dat je niet moet schrikken.” Ahum, schrikken nog niet zo vlug maar dit is meer slikken of  hoe krijg ik dat geslikt, laat ons maar eerst gaan zitten en het er over hebben wat de bedoeling precies is. Het was tijd voor een rokertje, en hij vroeg als hij mee mocht roken. Onderwijl vertelde hij dat hij versa is ook graag eens onderdanig wil zijn maar ook de dominante kon spelen. Ik zeg, dan maken we er toch een geil rollenspel van wie op een gegeven wat is wijst zich dan vanzelf wel uit. Hij keek me geil aan en z’n tong begon aan m’n oor te likken. Zpeels beet hij zachtjes in m’n oorlelletje en fluisterde, “mag ik je zoenen.” Ja me mag me zoenen maar daarin zal ik niet het initiatief nemen. Sensueel kwamen z’n lippen op de mijne terecht, ik beantwoord z’n kus en voor dat ik het wist waren we in een heerlijk tong partij verzeild geraakt.

Deze benadering was compleet anders als de middag date’s. We streelde elkaar door de haren en over het lichaam. M’n hand dwaalde af naar onder de gordel en daar was behoorlijk wat gegroeid. Normaliter schrijf ik nooit over een formaat van penis, daar het me meer gaat om wat je ermee doet of wilt doen, doch bij uitzondering zal ik deze ferme knaap wel proberen te omschrijven. In slappe toestand had z’n extreme lul een doorsnee van dik 7 cm, in erectie een doorsnee van tegen de 9 cm, in slappe toestand was z’n pik rond de 24cm, in volle erectie tegen de 30cm. Grote dikke zware kloten die me meer deden lijken op een wat erg klein uitgevallen handbal waren omgeven door en wel erg grote balzak wat me de vraag deed oproepen als hij daar toevallig niet een liter of meer saline bij had ingebracht maar dat bleek niet zo te zijn. Als een magneet werden mijn handen naar dit wel erg groot stukje moeder natuur getrokken. Ik vroeg als ik mocht proberen hem te pijpen en ik mocht doen met hem waarin ik zin had. Dat was een mooi gegeven. Langzaam duw ik hem achteruit in de bank, buig me voorover en probeer of m’n kaken ver genoeg uit mekaar kunnen om z’n lul met m’n lippen te omsluiten. Met enige moeite lukt het me, rustig wiegt hij z’n heupen op en neer en beetje bij beetje komen er meer cm in m’n mond.

Ik realiseerde me terdege dat die lengte nooit in m’n mond en keel opgenomen kon worden en begon hem zo diep als mogelijk te pijpen terwijl een hand de onder schacht van z’n lul beet nam en stilaan trekkende bewegingen maakte richting mijn mond. Dat m’n kaken dit volume niet lang volhielden moge duidelijk zijn. Ik likte en zoog aan z’n enorme ballen, trok aan z’n hengsten lul en we begonnen weer te tongzoenen, zijn handen bleven ook niet onbemiddeld en al vlug verdwenen die onder m’n rokje. Hij vroeg of ik m’n rokje uit wilde doen, ik zeg ja, dat lijkt me en goed plan want dat rokje is weliswaar stretch maar zit me toch behoorlijk in de weg op dit moment. Ik sta op, ontdoe me van m’n rokje en doe tevens m’n pumps uit. Die pumps hoef je voor mij niet uit te doen. Ik zeg, ik weet het maar zo meteen belande we op matras en als ik daar met m’n pumps overheen loop, loop ik gaten in het matras en dat is nou net niet de bedoeling. “Dat is waar”, zegt hij en doet z’n laarzen uit. Het bank werken was afgelopen en we vleien ons neer op matras. Wat heerlijk zo een voor mij softe date op z’n tijd, tjonge jonge wat werd er wat afgekust en gefriemeld dat ik er bijna m’n geilheid door verloor. Ik attendeerde hem daarop en hij antwoorde, daar gaan we dan wat aan doen en toen was het gedaan met de softerij. Maar ik zal hierover een ander verhaal schrijven.  

Lieve kusjes,


Pascale xxx

6486 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.