Sexbios

Geplaatst door: michelleslut op 29-02-16

Ik ga regelmatig naar de sexbios te Schelle. Toe ik er toe kwam waren er al een paar mannen die geil naar me lonkten . Met mijn butplugje in mijn kont kutje tippelde ik er rond . Dit was op vraag van mijn meester die ik er soms ontmoet . Die dag kwam hij ook plots binnen en bekeek me als een echt hoertje en vroeg me hem te volgen . Hij zei me " verleid een paar mannen " .

Zo gezegd zo gedaan . Ik flaneerde rond en kwam af en toe in aanraking met een leuke man . Toen ik stil stond bij een cabientje hefte mijn meester mijn rokje omhoog zodat iedereen mijn kontje kon zien . Vlug volgden er al een paar handen die me begonnen te strelen . Mijn meester zei " sta in het midden van de plaats " waar ondertussen een sex film speelde . " Kleed je uit en hou je lingerie en hoge hielen aan  " zei hij . "Op je knieen beval hij " wat ik ook deed .

Vier mannen stonden rond mij met hun blote piemel . "zuig " ik stak een rubbertje in mijn mondje en schoof er eentje over elk piemeltje met mijn mondje . MMMMMMMMMMMM lekker zei ik . "Open je benen " hij kwam langs achter haalde mijn juweeltje uit mijn kontje en duwde zijn harde pik in mijn kont kutje . Blijven zuigen aan al die piemels beval hij  wat ik ook deed . 

Toen hij klaar kwam zei hij . Al die rubbers moeten weg zodat ze je een sperma douche kunnen geven . Ik deed alle rubbers weg en keek naar al die geile pikken . Plots kwam er eentje klaar op mijn kontje en dan nog eentje op mijn benen mmmmmmmm zalig . Alle vier spoten ze hun zaad op me . Ik was in extase en bedankte mijn weldoeners en mijn meester . xxxxx

5070 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.