De eerste keer betaald

Al enkele jaren kwam ik op een tweetal parkings hier in de buurt, en ik had daar al vaker een man in zijn auto zien zitten, die mijn nieuwsgierigheid wekte. Ik had alleen nog nooit de moed verzameld hem aan te spreken. Waarom hij mijn nieuwsgierigheid wekte? Hij bleef altijd in zijn auto zitten, waar hij dan druk met geld in de weer was. 


Op een gegeven moment stond ik weer op 1 van mijn vaste plekjes, en ik liep een rondje over de parking, toen ik zijn auto zag staan. Er was niemand in de buurt, dus ik slenterde zijn kant op. Vlak voor zijn auto zag ik hem een draaibeweging maken, en toen ik langsliep vroeg hij me of ik wat wilde verdienen. Ik stopte, en vroeg wat ik dan moest doen. Het antwoord was, dat ik hem met een zweep moest slaan, en dan 100 euro kreeg. Nu ben ik wel into SM, maar niet als top of dominant, dus ik bedankte me en liep door.

Daarna zag ik hem nog een paar keer staan, en steeds weer lonkte hij met geld, maar ik negeerde het. Nadat ik vervolgens circa 2 jaar nergens meer was geweest, ontdekte ik een nieuwe spannende plek. Verder van huis, maar dicht bij mijn werk. Op een zomerse avond besloot ik die plek maar eens te gaan verkennen. Ik sloot de auto af, liep de parkeerplaats over, en ontdekte vervolgens een groot bos, waar helaas weinig publiek was. Ik liep dus weer terug de parking op, en zag tot mijn grote verbazing een bekende auto. Zijn auto. 

Ik was nogal geil, en baalde een beetje dat ik niks gevonden had, dus ik liep redelijk automatisch weer zijn kant uit. Ik naderde de auto van voren, en weer opende hij zijn raam. Ik besloot de stoute schoenen zelf eens aan te trekken, wat ik anders nooit doe, en bleef bij zijn raam staan. Ik keek naar binnen, zag toen dat hij onder zijn bloes geen kleding aanhad, en zag ik 'n enorm dikke kale pik mét PA! In plaats van het geplande "Hallo, hoe gaat het" kon ik niks anders uitbrengen dan "Mijn God, die is lekker!". Vervolgens drong tot me door wat ik gezegd had, en rees het schaamrood al naar mijn kaken.

De man vroeg, alweer, of ik geld wilde verdienen. Gebiologeerd staarde ik naar zijn paal, en zei "Ja, dat wil ik best, maar je weet dat ik je niet sla". "Dat weet ik", zei hij, "maar misschien wil je me pijpen?" Natuurlijk wilde ik dat. "Goed", zei hij, ïk betaal je 50 euro ervoor als je me een kwartier kunt pijpen". Ik werd op slag nog geiler dan ik al was, want pijpen voor geld had ik nog nooit gedaan. Ik zei dus dat ik dat wilde, en hij liet me instappen aan de bijrijderskant. De verbazing was groot toen hij me zei dat ik kon beginnen, want ik had eigenlijk verwacht dat hij naar een rustiger plekje zou rijden. Maar goed, dacht ik, als hij me dan toch ervoor betaald, kan ik niet veel verder zakken, dus dan moet het maar hier. Ik begon voorzichtig, maar werd zelf goed geil van die dikke piercing in mijn bek, die iedere keer tegen mijn tanden tikte, waardoor ik al snel dieper en gulziger te keer ging. Ik kreeg op een gegeven moment pijn in mijn kaken, want hij kwam maar niet klaar, en ik begon me zelfs zorgen te maken dat hij mischien impotent was, omdat het maar niet kwam.

Maar toen, opeens, zonder voor-waarschuwing, kwam daar het witte goud. Oh, wat voelde dat goed, warm en zelfs bevrijdend in mijn mond. Ik had nog nooit eerder zaad in mijn mond gehad, en meer uit reflex dan iets anders, slikte ik alles door. Maar, ook dat voelde goed, en bevrijdend!. Ik likte nog even door, totdat ik zeker wist dat zijn pik schoon was, en ik dus mijn 50 euro verdiend had. Ik ging weer rechtop zitten, en terwijl hij zijn geld pakte, veegde ik de laatste restjes zaad uit mijn mondhoeken terwijl ik schichtig om me heen keek of we iemands aandacht hadden, wat gelukkig niet zo bleek te zijn.

Nu kwam echter de grote verbazing, want de man zei: "Het is lang geleden dat ik zo ontzettend goed en lekker gepijpt ben. Normaal gesproken, als ik iemand ervoor betaal, kom ik binnen het kwartier om er maar vanaf te zijn. Jij deed het zo lekker, dat ik mijn orgasme heb uitgesteld. Je hebt het 55 minuten volgehouden, dus je krijgt van mij 4x 50 euro. Omdat je ook zonder te morren hebt geslikt, geef ik je een bonus. Ben je tevreden met 300 euro?" Ik was sprakeloos, knikte dus alleen maar, nam het geld aan en stapte uit. Terwijl ik het geld in mijn portemonnee stopte, reed de man weg, en helaas heb ik hem daarna nooit meer gezien.

3292 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.