De drang

Het is moeilijk om het te aanvaarden die drang, je loopt er soms van weg maar het haalt je altijd in.
Ik wist van tieners af dat ik bi was maar vooral dat ik hield van alles wat met vrouwen te maken had, hun kleren, hun manieren en vooral hun sexverlangens. Het begon met de sexy lingerie te dragen van mijn moeder, stiekem... je kent dat
fantaseren van hoe het zou zijn begeert zijn van een potente man. Maar na de masturbeersessies steek je het terug weg vol van schaamte en beloof je jezelf dit nooit meer te doen!

Je hebt dan je eerste serieuze relatie met een meisje en soms neem je haar kleren om aan te doen en meer en meer is er die drang om begeert te wordden door een man! Dan komen de eerste chatsessies in het geheim savonds laat op de pc met al dat mannelijk geweld en je hart bonkt omdat mannen je willen. Je had dit nooit gedacht dat je zo begeerlijk was.
De relatie loopt stuk, hier sta je dan niemand om je te betrappen, niemand om je tegen te houden. Je gaat shoppen en met een klein hartje haal je je eigen spulletjes, lingerie, topje, je liefde voor nylons kennnen geen grenzen en je eerste pumps maat 43, wat niet handig is te vragen in een winkel.

Je woont alleen dus heb je een voordeel ivm daten, je bent nog maagd maar het verlangen is groot om de eerste keer ontbloemd te wordden. En dan gebeurt het, weliswaar met een gay, je spreekt af bij je thuis, heel banaal opgemaakt en met een pruik van vier euro ontvang je hem in je lingerie,  je denkt hij zal mijn belachelijk vinden ... tot je die bult opmerkt in zijn broek vol van verlangen. hij laat er geen gras over groeien en kust je en duwt je op je knieen, wanneer zijn broek opengaat kan je het niet geloven ,dit had je niet verwacht. klunzig begin je te likken aan zijn totem en heel diep kan je niet pijpen want het is je eerste keer. Hij vroeg "mag ik in je mond klaarkomen?" maar dit was te vroeg voor je, de volgende keer zei je...
Want die drang was er en bleef er hangen...
de volgende keer de ontbloeming
xxx


3197 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.