Na de drang de doelen

:P mijn startschot was gegeven de dag na die verlossende pijpbeurt bij mijn date , voelde ik me al anders. Ik voelde me nog man maar toch was er iets verandert, De avond ervoor vloog zo snel voorbij dat ik er niet echt kon bij stilstaan. Nu had ik de tijd om het te evalueren en te bekijken in breder perspectief, pik, lul, wie had dit kunnen denken ik visioneerde goed voor me terug die blik van die roze eikel, hij was dik geschapen maar niet te groot, als ik me nog goed herinner een kleine 16 cm maar toch zeker een vijf dik. Dat gevoel was net of dat ik een berg overwonnen had, ik stond op de top! Met een brede glimlach liep ik die dag door het leven.! Maar al gauw ebde dit gevoel weg, want ik verlangde naar meer! Dus de vluchtige dates sloten elkaar aan in een sneltempo, In die tijd ik denk een jaar of twaalf geleden waren er niet zoveel fakers op het net vond ik. Als beginnende sissy fantaseer je veel en is een van je hoofddoelen een hele grote slet te worden, het gevoel gebruikt te worden door een ander voor zijn sexuele lusten en wensen is niet te beschrijven, de overgave ervan.

Hemels als je echt onderdanig bent. Maar dit gebeurt in stappen de grote drang is er maar babysteps, Om een voorbeeld te geven las ik toen veel verhalen van andere gevorderde sissys die sperma sissys waren of zelfs anale sex deden. Dat was voor mij een brug te ver! Toen..... En op die eenzame nacht had ik die date! Ja idd een man van weinig woorden, stelde me weinig vragen en in tien minuten was de afspraak geklonken hij was van Antwerpen en ikzelf meestal in die tijd ontving. Zoals altijd gebeurde de date meestal rond middernacht dan was ik zeker dat er niet veel volk op straat liep. Zo dat het minder opviel. Dan durfde ik de deur opendoen helemaal opgetut. Wat meestal altijd volgde was een keuring van kop tot teen van de man die binnenkwam vond ik altijd zalig, dan al kon je zien aan zijn ogen als het een leuke nacht ging worden of niet rond middernacht mijn telefoon ging, want ze mochten nooit bellen aan de deur, ik had nog een redelijk luide bel in de tijd. En mijn buren zouden zich rare vragen stellen lol. Ik deed de deur open een beetje verschuilend erachter. Hij kwam binnen, lange man, kaal, slank, parelwitte tanden.

Ik opgetut zwarte lingerie, mijn korte hakjes en nylons met mijn roze pruik nog altijd van 4 euro, en geschminkt als een hoer hij  zei niets kwam binnen, maar ik zag een grijns op zijn gezicht en fonkelende ogen! Dat zit goed wist ik, vervolgens begaven we ons naar mijn woonkamer waar ik toen een uitklapbare sofa had, Het was een tijd waar ik financieel niet goed zat, en ik was niet klaar om dates te hebben in mijn eigen bed. Dus had ik drie maanden gespaard voor zon speciale sofa. Na een lekkere glas wijn begon zijn tong al wat losser te worden zijn hand op mijn billen zat zijn tong al heel diep in mijn mond! Ik hou van kussen, naast al het andere is dit de ultieme lekkernij als de persoon een mooi en proper gebit heeft tenminste. Maar ik genoot van elk moment. Na een lekkere zoensessie en streel sessie begon ik al ongeduldig te worden naar wat er groeide in zijn broek, ik beet op mijn lip toen ik zijn rits opendeed, hij had geen boxer aan maar zon spannende slip, ik kon al zien dat zijn eikel uitstak aan de zijkant. Het was een deftige bult ... ik bereidde mezelf voor aan die lekkernij maakte al mijn lippen nat.

Ik had wat pornofilms bekeken de dagen ervoor, had wat strategien uitgdokterd dus begon ik langzaam aan te likken aan die eikel, altijd kijkend in zijn ogen. want ik had ergens gelezen dat dit belangrijk was.... Ik haalde hem uit....oei dat was de grootste dat ik tot nu toe al in mijn mond gehad had toen, een goeie 19 cm 4,5 dik, Ik heb een klein mondje dus je kan je inbeelden hoe dit eruit zag. En zoals ik al zei het was een man van weinig woorden dus aan zijn gelaatsuitdrukkingen moest ik aflezen als ik goed bezig was of niet. Op een bepaald moment herinnerde ik me een scene vanuit van een van die films, 69... had ik nog nooit gedaan, hij is lekker, zijn pik is super waarom niet dacht ik. Als een amateur zwaaide ik mijn benen rond zijn hoofd, met mijn kont naar hem gericht. En begon hem gretig te pijpen, hehe dit gaat lekker vond ik. Maar wat ik niet op gerekend had is dat die wiebelende kont voor zijn ogen blijkbaar een invitatie leek te zijn voor iets anders waar ik totaal niet op voorbereid was. Hij begon zachtjes met twee vingers mijn sterretje bedekt onder de lingerie te strelen. Raar gevoel vond ik maar niet onlekker.

Ok tot daar kon ik het plaatsen, maar daar bleef het niet bij terwijl ik iedere mm van zijn lekkere knots aan het verwennen was en ik probeerde als een olympisch atlete de 100 m te springen met mijn mond, voelde ik in een ruk het lipje van mijn kanten slip opzij geschoven worden, Ik schrok hola makker dacht ik dat daar is een no fly zone!
Maar ik kon niets zeggen want ik had mijn mond vol. Maar toch was ik nieuwsgierig wat er ging komen, die eeuwige twijfel haha. Mijn Roze sterretje stond nu naar hem gericht naakt! En ik was nog maagd. Er kwam zoals bij ieder mens iets uit maar nooit erin. In die tijd was ik nog niet geschoren, nu ik zou er niet aandenken om me zo aan te bieden. Maar hij had er geen probleem mee, en hij bleef strelen. Blijft lekker dacht ik, ok dit valt nog mee en ik bleef verder sculpteren aan mijn eindwerk haha Maar ik had niet in de gaten dat ie zijn vinger nat maakte en voor ik het wist streelde hij mijn sterretje en floep duwde hij zijn vinger naar binnen. En raar maar waar er kwam geluid uit zijn mond “lekker he” grinnikte hij.

Het enige dat ik kon zeggen was mmmjaaabllalala ( zo tussen mondcorrecties door) Mijn moeder heeft me altijd geleerd om niet te spreken met mijn mond vol maar deze zonde had ik dus toch begaan. Ik probeerde er geen aandacht te geven aan die indringer langs de achterpoort, Is dat niet een beetje te vlug dacht ik? Maar idd het was lekker, en toen ging hij dieper oeeee, ik pijpte als een bezetene. Maar zoals ik al zei hij is een man van weinig woorden. En al doorpijpend en genietend van die vinger had ik er nooit bij stilgestaan dat uiteindelijk aan een pijpbeurt een einde komt. Toen ik zelf meegaf met mijn kont op die vinger voelde ik zijn lichaam trillen, en ik zal dit nooit vergeten hij kwam in mijn mond zonder waarschuwing, en ik verzeker u het was net of dat hij een maand alles opgespaard had, overdonderd en niet wetend wat doen liet ik alles in mijn mond draaide ik me terug in originele positie en keek hem in zijn ogen met gebolde kaken. Ik liep naar de badkamer en spuugde alles uit in de lavabo. Ik keek in de spiegel en likte mijn lippen,

Hmm best lekker dacht ik, en dacht wat een aanstellers die vrouwen dat ze altijd zeggen bah sperma das vies. En het overige die nog in mijn mond aanwezig was liet ik rondgaan over mijn lippen. Is idd heel lekker!  Ik keerde terug naar mijn date, hij zat nog wat versuft van het orgasme op de sofa. Ik zei hem gij deugniet ik had je nooit gezegd dat je mocht klaarkomen in mijn mond
En hij lachte en zei ja maar we hebben het nooit besproken. Daar heb je een punt zei ik! We kusten elkaar nog es, dronken nog een glas wijn, toen was het al bijna 2u en de dag erna moest ik werken, dus na zijn vertrek ging ik vlug naar bed. Maar deze keer liet ik alles direct tot me doordringen. Ik smaakte nog altijd een beetje dat zaad, die me over de streep had getrokken dat sperma sissys misschien wel gelijk hebben en dat anale sex misschien toch niet zo slecht zou zijn, en dat was mijn volgende doel als aspirant sletje... mijn ontmaagding een vruchtvol doel.


In het volgende hoofdstuk zal mijn ontmaagding plaatsvinden.
kusjes
sissyboy

2917 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.