Chat date

Geplaatst door: redbi op 21-03-16

Even tijd voor mezelf. 

Dat was wat ik dacht terwijl ik de computer aan zette. Ik surfte wat over het internet a dat een poosje gedaan te hebben ging ik naar me favoriete chatsite waar ik wel eens vaker gebruik van maakte.  Na openen zag ik dat het er weer erg rustig was.  Zo duurde het toch wel even dat ik met wat t girls en mannen in gesprek kwam.  Door de zovele fakes die er rond lopen vielen er steeds meer af zodat alleen de echt geïnteresseerde mannen / tgirls over bleven.  Met een aantal mannen een leuke chat.  Uiteraard was het onderwerp al snel seks.  Als ik in zo'n chat zit kan me dat best opwinden. De directheid van de mannen daar in combinatie met mijn eigen fantasie kan me behoorlijk geil  maken.  Maar dat het ook tot meer zou kunnen leiden had ik van mezelf nooit verwacht.

Er was een man die zich Harry noemde. Na wat koetjes en kalfjes begonnen de gebruikelijke vragen weer zoals: wat heb je aan? Heb je stijve? Wat zoek je? Zoals ook wel vaker gebeurde zei Harry dat ik er goed uitzag op foto. De man vertelde dat hij erg nieuwsgierig naar me was en me wel wilde ontmoeten. Tot mijn verbazing kreeg ik daar zelf ook steeds meer zin in.  De chat ging nog even verder en Harry stelde voor om in de buurt van mijn woonplaats in de bossen af te spreken.  Ondanks dat ik niets van hem wist en het toch wel eng vond om met een wild vreemde man af te spreken op een plaats waar niemand het zou merken als er iets ergs zou gebeuren, zei ik ja.

Omdat het redelijk weer was ik wat luchtig gekleed op pad gegaan.  Zo opgewonden als ik was, had ik wat lekkere lingerie aan gedaan.  Ik stapte in de auto en reed naar de plaats waar we afgesproken hadden, een verlate parkeerplaats midden in de bossen. In de hoek stond een oude bestelbus met een man, gekleed in een korte broek en een t shirt, waar ik nooit verliefd op had kunnen worden.  Echter werd ik geleid door mijn eigen geilheid.  “Hallo, ik ben Harry”, zei hij. Ik antwoordde door alleen hallo te zeggen.  Ik had geen zin om me voor te stellen.  Ik pakte zijn uitgestrekte hand en liet die over de gulp van me spijkerbroek glijden. Hij gromde lachend en wist wat hem te doen stond.  Het duurde niet lang voordat de eerste knoop van me broek open ging.  Ik keek hem geil in zijn ogen aan en liet hem zijn gang gaan. Ondertussen maakte ik zijn broek los en ook hij bleek ook wat lingerie aan gedaan te hebben, en streek er geil over heen.  Een grote stijve pik zocht zijn weg naar buiten.  Ik wilde hem van dichtbij bekijken.  Ik was er helemaal door geobsedeerd en ging door mijn knieën zodat zijn pik nu recht voor mijn gezicht stond. 

Ik pakte hem met twee handen vast en begon met mijn tong zijn eikel te likken waar al wat voorvocht te zien was. “Mmmm...pijp me...”, wist Harry uit te brengen.  Nu was dat een overbodig commando want dat was ik toch al van plan.  Ik nam zijn pik in mijn mond.   Dat koste me wel wat moeite.  Hij was behoorlijk geschapen. Met zo'n groot mogelijke halen begon ik hem te pijpen.  Een hand had ik inmiddels naar mijn eigen stijve pik gebracht en terwijl ik hem lekker pijpte, begon ik met mezelf te spelen, zo geil was ik geworden. Nu ik zo geil was wilde ik zijn pik in me voelen.  Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden, trok mijn panty naar beneden en schoof me string voor hem aan de kant, bukte me over de motorkap, van de auto en spoorde Harry aan: “Neuk me, neuk me hard in me sletten kontje.  Ik ben zo super geil...” Harry gromde iets van “ok, slet”.Hij deed een condoom om zijn zwaar geschapen pik en kwam achter me staan en met één flinke beweging drukte Harry zijn grote pik tegen mij met inmiddels met glijmiddel ingesmeerde sterretje, en gleed langzaam maar zeker verder naar binnen.

Hij begon langzaam heen en weer te bewegen. “Mmm... ik wil je voelen, harder!” Om mijn woorden kracht bij te zetten drukte ik mijn kontje naar achter op het moment dat Harry zijn pik diep ik me kont duwde.  Het gevolg was dat Harry steeds steviger begon te neuken in me  grotje.  En dat was precies wat ik wilde.  Het deed zelfs een beetje pijn maar dat versterkte raar genoeg het geile gevoel alleen maar.  Ik had het gevoel dat ik elk moment kon ontploffen.  Achter me hoorde ik Harry ook steeds zwaarder ademen.  Stoot na stoot kwam ik dichter bij een hoogtepunt.  Harry ramde zijn pik steeds harder naar binnen en een fractie nadat ik zijn pik voelde uitbarsten kwam ik ook tot een gigantisch hoogtepunt.  Wat een geweldige ervaring was het weer nu eens in de buitenlucht een beurt te krijgen van een onbekende man. Heb er erg van genoten weer.

Tot het volgende verhaal redbi 

2544 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.