Point of no return

Die vinger in mijn kleine sterretje intrigeerde me, Na dagen te wrijven erover eenzaam en alleen savonds in mijn bed, durfde ik in de sexshop een tube anale glijmiddel te halen.
Met volle moed sopte ik mijn vinger erin en zocht terug naar dat bekende gevoel van mijn vorige date, ja dat is het! dacht ik mijn topje van mijn vinger gleed na drie keer zoeken er eindelijk in, was idd best lekker..zou ik durven verder kijken wat het geeft? oe dat werd warm .... en heel lekker! gevaarlijk dacht ik bij mezelf maar als we dit doen dan gaan we all the way zei ik tegen mezelf. Dus op een avond zat ik weer aan de chat, met een fles witte wijn en terug dat sissygevoel,

Ik was vastberaden vanavond! laat ik me neuken..pushing boundries is altijd al een van mijn principes geweest, dus dit was niets anders.Ik had een lange weg gegaan dacht ik, van iemand aftrekken tot iemand pijpen me laten vingeren... ik had een ongelooflijke honger naar kennis en ervaring opdoen.Normaal gezien hou ik van oudere rijpe mannen, maar die avond was het net teens boys night out,en vond ik maar geen mannen die ouder waren of mij. Uiteindelijk kwam ik aan de praat met een jonge gast van 25 jaar, woonde 20 km van mij en zag dit heel zitten om mij te ontmaagden. Zoals altijd tutte ik me op met dezelfde attributen, mijn roze pruik van vier euro en mijn visnetkousen met heels maatje 43 lingerie enz, hoerig opgedaan rode lippenstift en blauwe oogschaduw, zo heb ik het graag!
had dan toen ook voor de eerste maal mijn kont geschoren, wat een sinecure.

Ik had moeten uitdokteren hoe dit te doen, uiteindelijk had ik het gevonden een spiegel tegen de wand van mijn bed, mijn benen tegen de muren en tussen al dat oerwoud zag ik iets prijken, een verloren schat die vlug ging ontdekt worden. Ik moet zeggen dat ik mijn holletje prachtig vond zo roze , zo uitnodigend. Die avond brak aan ik had mijn deur op een kier gezet en wachtte op hem boven zoals we afgesproken hadden, ik zat al op bed in doggy style zoals het hoort hoofd naar beneden kont naar boven.
Hij was idd jong , met baseball cap zodat ik nie echt meer herriner hoe hij eruit zag, wat ik wel herriner dat er niet veel poespas was hij kwam in de kamer zag me liggen en zei beweeg niet slet, ik hoorde hem zijn broek afdoen , toen is ie achter mij komen te staan, ik hoorde iets scheuren, de verpakking van zijn condoom. hij nam het glijmiddel die op het bed lag en smeerde mijn sterreke in, hihi voelde koud aan , nu komt het dacht ik mmm eerste vinger....

Maar dat was een mispoes, hij zei ontspan u.
en ik voelde meer dan een vinger die duwde tegen mijn hol, oei jamaja zonder voorspel dacht ik...maar ik had de tijd niet om te reageren ik voelde zijn eikel zachtjes aan binnen glijden , mijn mond ging open toen ik het voelde ..het deed een beetje pijn Maar niet de pijn dat ik dacht want kort erna verdween die toen ie dieper naar binnen ging, wa extreem zalig voelde, Het was net of dat ik op dat punt mijn laatste greintje mannelijke hetero gedachten voor goed liet varen, man wat is dat lekker hij begon vlugger en harder te stoten, en ik stond machteloos al wat ik kon doen was mij vasthouden aan de bedrand met mijn mond open en het uitschreeuwen van aaaaaah. Hij is hard klaargekomen , sloeg es op mijn kont en zei, nu ben je officieel ingewijd slet.
trok zijn knots uit mij, nam de condoom en deed er een knoop in...idd hij was het gewend dacht ik! 

Tot nog es slet! hij deed zijn broek aan en vertrok , ik hoorde beneden mijn voordeur toeslaan en ik stond nog altijd in doggystyle verstomd of wat er gebeurt was, Voelend als een echte vrouw ging ik naar de badkamer om al mijn make up af te doen en mijn pyjama aan te trekken, en terug lag ik eenzaam en alleen in mijn bed, en dit met een gapend kontgat, ik stak mijn vingers nog es erin man dit stond goed open dacht ik, ik lachte en viel met een glimlach in slaap s'ochtends kwam ik wakker en voelde het glijmiddel nog aan mijn scrotum, mmm dat was een zalige nacht , dit is point of no return en ik wilde nog meer! ik was intussen ook na een spermageile, een anale slet geworden. Het voelde net alsof ik een medaille had gewonnen!
kiss! sissyboy
volgende verhaal, mijn eerste vast vriendje


3089 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.