Mijn eerste vaste vriendje

Na terug een eindje chatten, kwam ik terug met een serieuze gast aan de praat, hij voelde zo vertrouwd, hij kon me immens opgeilen, en wist welke knopjes hij moest induwen om mijn interesse te wekken. Zoals ik al zei hij voelde vertrouwd, easygoing in omgang enzo, op het moment dat er fotos moesten uitgewisseld worden schrok ik, ie stuurde zijn foto! Damn ik ken hem!en nu ? tot nu toe had ik enkel gedate met mannen die ik nog van haar of pluimen kende , maar dat was nu wel ffkes anders.

Ik twijfelde en ik stuurde vijf minuten niets meer tot ik het berichtje kreeg, Vind je me niet lekker?
Natuurlijk vond ik hem lekker ! hij had alles wat ik zocht ubermannelijk, hij had iets kinky. Ik zei hem kijk ik ga u een foto sturen maar ik denk dat je gaat schrikken... en ie antwoordde ah ken ik u misschien? jup antwoordde ik. So? ik ben discreet ze Okay here goes nothing dacht ik en ik stuurde met een bonsende hart mijn foto. Maar wie we daar hebben stuurde ie! Jullie kunnen jullie inbeelden wat er door mijn hoofd ging... en nu, had al zon doemscenario's dat ik ergens aan een schandepaal ging prijken  en niet meer buiten hoefde te komen..want ie kende heeeeeeeel veel vrienden van me.

Ik kende die gast van een winkel waar ik iedere week naartoe ging, zeer joviale kerel en ook lekker natuurlijk. Maar toen ie stuurde, Ik had je al in de gaten toen je in de winkel was wist ik wat er ging volgen. Ben je vrij vanavond? vroeg ie Tuurlijk antwoordde ik. Het vervolg moet men niet raden, ik tutte me terug op en hij reed er 45 min over om bij mij te geraken. Want hij woonde in wallonie. Ik moet toegeven de franse r wind me op! Toen ie binnenkwam voelde ik me zoooooooooooooo klein, maar hij zei niets nam me bij mijn nek toen ie binnenkwam en kuste me passioneel.

Wow!ik voelde direct iets druipen daaronder tussen mijn kanten slipje. De volledige tijd we hebben gepraat zat ie me af te loeren, en we kusten! en kusten! Heb me toen nog nooit zo verleidelijk gevoeld. En op een bepaald moment dacht ik echt dat ik een vrouw geworden was, zo op mijn gemak dat ie me stelde. Net of dat er geen muur was. Ik was super! enthousiast. Mijn ogen dwaalden constant af naar zijn broek, als dat maar goed zit kwelde ik me zelf. Toen we terug aan het kussen waren voelde ik dat ie mijn dijen masseerde en over mijn nylons wreef in een lange warme vloed. Hij had hele warme handen. 
Ok dacht ik bij mezelf we duiken erin, ik stak mijn hand van langsboven in zijn broek.....WTF!
Ik moest even slikken ... wa was dat! ik deed hem open en haalde hem eruit net alsof je een trofee in de lucht zou steken, Dit was echt de grootste pik dat ik tot nu toe in mijn handen had gehad zeker 21cm en 4.5 dik, dat zal smullen worden dacht ik. Na een soppige pijpbeurt kwamen we aan onze apotheose! normaal gezien word ik meestal geneukt in doggystyle. Maar wat ie deed had ik nog nooit gedaan, Mijn benen in zijn nek en terwijl ie binnendrong kon ik recht in zijn ogen kijken , man dat was geil! We hebben dan zeker drie keer geneukt die avond tot in de late uurtjes, We hebben dan vervolgens een keer per week afgesproken gedurende een zes maanden, zijn fetish was rubber, ik had daar gene voeling mee maar als goeie sissy ga je daarin mee. Hij heeft dan een serieuze relatie gehad met iemand , en toen is dat beetje per beetje vermindert en uiteindelijk gestopt. Het was leuk maar het was tijd voor iets anders.

3558 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.