sms date

Geplaatst door: realdater op 29-03-16

Vorige week had ik nog eens tijd, ik had vroeger gedaan met werken en had een enorme zin. Mijn vrouw had al enkele weken geen zin gehad en ik des te meer. Ik had al een poging gedaan via de site hier, maar zoals iedereen al wel weet zijn er veel fakers hier. Ik had het dan maar een sms bericht gestuurd. na even te wachten kreeg ik een berichtje van een travestiet 40j uit st Niklaas. slank en onbehaard. Het leek me wel wat en ging naar haar toe. Aangekomen en enorm benieuwd smste ik dat ik voor de deur stond. De deur ging open en voor me stond een mooie slanke trav. We zagen elkaar nog maar net en ze leidde me tot in de woonkamer. We keken elkaar smachtend aan... ze was gehuld in mooie stockings een mooi bijpassend slipje en BH. Ze was echt een plaatje...

Ik deed mijn jas uit en kreeg een glaasje te drinken. We plaatste ons op de bank en begonnen wat te praten. Tijdens het praten begonnen we elkaar zachtjes te strelen. In mijn broek begon stilaan iets hard te worden. Maar ik kon evengoed waarnemen dat in haar slipje ook vanalles rechter en harder werd. Ik streelde zacht over haar slip en dit werd beantwoord met een lichte kreun. Ik nam haar kin vast en bracht haar mond tot de mijne, en kuste elkaar intens.  Ze knoopte mijn hemd los en mijn broek werd uitgetrokken. Daar stond ik in mijn adamskostuum. we stonden samen in het midden van de woonkamer. We kusten elkaar steeds intenser en streelden elkaar vollop. op een gegeven moment zei ik tegen haar dat ze zich moest laten leunen tegen de zetel. ik zette me op mijn knieen achter haar en begon zacht maar zeker haar kontje te likken terwijl ik haar aftrok. Ze trachtte wel om mijn lul vast te nemen maar haalde haar hand er telkens van af.... ik had nog geen zin om klaar te komen.

Ik likte haar proper kontje intens en bleef haar rukken, nadien vingerde ik haar zacht en niet veel later kwam ze lekker klaar, de slierten spoten haar stoel onder.

Nu is het aan mij, vertelde ze ik stond recht en zij nam mijn harde lul in haar mondje. Ze likte mijn ballen en mijn volledige lul ging geregeld volledig in haar keel. ik nam haar hoofd vast en neukte haar mondje.. ze keek terwijl ze me aan het pijpen was smachtend aan. Ik was al even niet meer klaargekomen, en schoot al mijn geil in haar keel. Ze zoog tot elke druppel verdwenen was, ze zoog zelfs zo hard dat het pijn begon te doen.

Na dit alles hebben we ons verfrist en met een lekkere langen zoen afscheid genomen. Van dit SMS je heb ik totaal geen spijt  gehad ;). En eerlijk? ik hoop dit ook hier te vinden!

2483 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.