Een onvergetelijke dag deel 2

Geplaatst door: tvpascale op 06-04-16

Treurig treurig treurig, na een avondje gezellig overdreven doorzakken op café was ik blij met “Cinderella”. “Cinderella” is zijde zacht met perfecte vullingen en het maakt “Cinderella” niet uit of je erop of eronder ligt, aangenaam koel in de zomer, warm in de winter, adembenemend prettig bij gebruik, een licht gewicht wat buiten zomaar ineens kan wegwaaien. “Cinderella” ligt soms op een hoop en klagen is er nooit bij, hangt graag dagelijks uit het raam en wordt regelmatig gespoeld. Ik wil daar niet bij zeggen dat “Cinderella” onhygiënisch is, integendeel. Lieve lezers, “Cinderella” is m’n dekbed en na een avondje op café was ik blij dat ik er onder kon liggen. Nou ja, eigenlijk was het meer de behoefte om te liggen, met of zonder “Cinderella” maakte niet uit en na een verfrissende douche ging ik vlug te bed, sloot m’n ogen en werd 10 uren later wakker met de constatering dat ik naakt lag terwijl ik nooit naakt slaap. Ik heb altijd een nacht kleding aan, wat kan variëren van sexy nacht / slaap kleding tot een baby doll, “hoezo dan naakt”, was ik me aan het afvragen, en probeerde de voorgaande avond voor de geest te halen maar daar kwam niks uit naar boven waarvan ik m’n naaktheid kon verklaren. Ik loop door m’n huis, kijkend in alle kamers of ik visite mee naar huis had genomen, iets wat ik me niet kon voorstellen maar je weet het nooit.

De rondgang door huis bevestigt dat ik alleen ben en ook alleen ben thuis gekomen, bedenkelijk frons ik m’n wenkbrauwen en neem voor om de volgende keer later op café te gaan en eerder naar huis te komen en loop naar de badkamer voor een heerlijk warm bad. Met een scheermesje scheer ik m’n benen-armen-oksels en erotische zone volledig glad,  stap uit bad   ga naar de douche ruimte en spoel m’n kutje.  Wat me daarbij opviel was dat ik van m’n volgorde afweek. Normaliter spoel ik eerst m’n kutje en ga daarna in bad, maar waar gaat het om, ik stond toch ook verbaasd van het geheel naakt wakker worden en vraag me af wat er in deze prille dag nog anders gaat verlopen dan hoe gewend. Nou dat zullen we vlug weten, alleen heeft het navolgende niets met gewoonte te maken maar meer met een gedane afspraak op café  de avond tevoren. Al afdrogend loop ik naar de spiegel en zie m’n geheel geschoren naakte lichaam. Geheel geschoren is wat overdreven, de enigste lichaamsbeharing die er is zijn m’n lange hoofdhaar, m’n wenkbrauwen en wimpers. Heerlijk, ik vind het niet alleen een geil gevoel om nagenoeg altijd totaal onthaard te zijn maar het maakt ook m’n kleding keuze vaak handiger daarbij.

Ditmaal was m’n keuze een chique bessen/wit gemêleerd mantel pakje een glanzende huidkleurige nylon jarretelles, zwarte 6 cm hak hoge   glanzende pumps, een heel lichtbeige brede satijnen jarretelgordel met 6 verstelbare jarretelles bandjes, een bijpassend gelijk kleurig slipje en beha die ik opvulde met uitneembare E – cup siliconen borsten. Het was eens totaal anders dan kinky outfit maar ik voel me in veel kleding prettig. Ik föhnde m’n haren in model droog, en met kleur haarlak spray ik ze middel blond, oogstrelende uitgebalanceerde make-up, oogschaduw, lipstick, oorbellen en ander bijouterie  maakt me tot een charmante elegante schoonheid waarbij m’n keurig verzorgde zacht roze gelakte nagels perfect tot uiting komen. Heup wiegend loop ik naar de keuken,, neem een whiskyglas en doe daar enkele kleine lul vormige ijsblokjes in waarna ik het glas afvul met sprankeling loze ice tea. Heup wiegend loop ik door naar de woonkamer en ga op de bank zitten zodat ik ook naar buiten kan kijken. Genietend van lounge muziek die de woonkamer vult zie ik dat er een auto voor m’n deur parkeert. Een keurig geklede man van middelbare leeftijd stapt uit en kijkt om zich heen om vervolgens naar m’n voordeur te lopen en belt aan. Heupwiegend loop ik op m’n hakjes naar de voordeur en doe open. “Hoi Rick”………………………..

 “Goeie dag Pascale, wat zie je er prachtig mooi uit meid”,  en geeft me een kus op m’n wang. Ik beantwoord zijn kus met een kus terug en nodig hem uit om binnen te komen en in de woonkamer plaats te nemen. Ik vraag of hij iets wil drinken en wat het dan mocht zijn. Rick ziet m’n whiskyglas staan en zegt, “ik drink hetzelfde als jij, maar wel graag zonder ijs.” Glimlachend haal ik drinken en overhandig hem het glas. “Het mantelpakje staat je waanzinnig mooi,  ook de roklengte tot halfweg je knieën staat je super goed, je straalt nu heel veel vrouwelijkheid uit en ik ben aan het denken of ik eerst met je ga lunchen of dat we rechtstreeks naar m’n huis rijden want de momenten dat jij zo gracieus gekleed bent zie ik niet vaak.”  Ik streel hem door z’n haren en geef hem een vluchtige kus, “charmeur, een lichte lunch komt me wellicht goed uit want ik heb nog niet ontbeten vanochtend en het is ondertussen middag en lunchtime.” We dronken ons drankje op waarop hij zuinig opmerkte dat een “non alcoholisch” drankje toch nog niet zo slecht smaakte. Ik stift m’n lippen nog wat bij, neem m’n handtasje en we gingen in de stad lunchen. Al wandelend door het centrum van de stad sloeg Rick een arm om m’n middel waarbij zijn hand op m’n bil rusten.

Bij de lunchroom aangekomen kon hij het niet nalaten om zijn hand op m’n bilnaad te leggen en met een vinger drukkende beweging tussen mijn bilnaad zegt Rick, “dames eerst.”   Het was enorm druk in de lunchroom maar aan een tafeltje voor het raam was er een plekje vrij waar we ons neerzetten. Een vriendelijke serveerster liep naar ons toe om te vragen wat we wilde drinken en of we ook kwamen lunchen. Schijnbaar konden die twee elkaar want ze spraken mekaar met voornaam aan en Rick zei, “Lindy dit is Pascale, Pascale dit is Lindy.” Ik begon me wat ongemakkelijk te voelen toen Lindy me ter begroeting een hand toestak, maar Rick kwebbelde er op los waardoor de aandacht van Lindy weer meer naar Rick verlegd werd. Gelukkig was het druk in de lunchroom en had Lindy niet al te veel tijd voor een uitvoerig gesprek en ging ons bestelde cappuccino halen terwijl wij in de lunchkaart  keken.  De cappuccino werd gebracht en de bestelling doorgegeven. Wachtend op de bestelde lunch begint Rick, “die Lindy is ook zo een geilerd als jij maar in tegenstelling tot veel andere vrouwen is zij verzot op travestieten, zij is biseksueel en ik zag in de blik van haar ogen dat zij jou wel meer wil serveren dan een cappuccino en een lunch, maar omdat jij heel zacht praat is zij van mening dat jij een op en top vrouw bent. Lindy is single en woont in een klein appartementen complex niet ver van mijn huis vandaan en heb met regelmaat heerlijke geile seks avonturen met haar, als ik zie hoe zij naar je kijkt zou ik kunnen vragen of ze na haar werk bij me langs wil komen mits jij daarvoor openstaat.” Alvorens ik kon antwoordde werd de lunch geserveerd, “alstublieft, jullie lunch en laat het uw smaken.” “Dank je Lindy”, zei Rick, “hoe laat ben je gedaan met werken lieverd?” Ik voelde Lindy’s ogen weer op me gericht en keek haar met een lieve glimlach aan. “Sorry Pascale”, zegt zij  en begint te blozen, “ik kan mijn blik niet van je ogen afhouden, het is net als of je blauwe ogen met de inval van het licht mee kleuren, fascinerende mooie vrouw ben je.

Uh oh ja Rick, ik ben vanochtend vroeg begonnen en om 14h00 heb ik gedaan met werk, dit kan gezien de drukte een halfuurtje uitlopen, waarom die vraag Rick?” “Als we geluncht hebben gaan we naar mijn woning wat we daar gaan doen behoeft geen nadere uitleg, maar je hebt me vaker gevraagd als ik eens date met een mooie Travestiet of met een biseksuele vrouw ik je altijd kan bellen, nu zijn we toevallig hier en hoef ik je niet te bellen als je interesse hebt in een geile date met ons. Pascale is geen eendagsvlieg, wij kennen mekaar al geruime tijd en onze date’s zijn tot nu toe altijd bij Pascale thuis geweest. Het is niet zo dat Pascale nooit bij mij is geweest, al verschillende keren maar vandaag is het wel voor het eerst dat Pascale in huis komt voor een seksdate. Ik zie telkens jou loensende blik op Pascale Lindy, maar een ding moet je wel weten, Pascale is een Travestiet met nagenoeg dezelfde seksuele interesses als jij en zoals je ziet op dit moment ook geen kinky kleding aan.” Nu met een zwoele blik fluistert ze, “dat lijkt me een spannend idee”, haar volle rode lippen maken een kus beweging, “Pascale ik ga je ontdekken en dekken, tot straks lieverds”, en gaat verder met de bediening van andere gasten. Met een grote grijns op zijn gezicht begon Rick aan z’n lunch. Ik zeg een handig kereltje ben jij, zonder mijn antwoord af te wachten nodig je een vrouw uit met de wetenschap dat je van me weet dat ik geen bezwaar heb om te date met meerdere. “Pascale, begin aan je lunch anders zitten wij met diner nog hier. Ik verzeker je dat jij het super naar je zin zal krijgen.” Ik had zo m’n bedenkingen maar vooruit, het komt tenslotte ook niet elke dag voor dat een vrouw vrijwel meteen ja zegt bij een uitnodiging ook al kennen Rick en Lindy elkaar al langer, dus laat ik me maar verrassen. Als een ware gentleman stond Rick erop om de lunch te betalen en ronde de nota af naar boven waardoor Lindy een royale fooi, maar ook geen overdreven hoge fooi overhield.

Na wat handjes te hebben geschud en een “tot later” verlieten we de lunchroom op dezelfde manier zoals we een uur geleden binnenkwamen, Ricks hand op m’n billen, een vinger drukkende beweging in m’n bilspleet “dames eerst.” Met zijn arm losjes om mijn middel en een hand speels op een bil lopen wij op ons gemak door het centrum terug naar Ricks auto waarbij ik Rick nog steeds zie grijnzen. Ja ja, Mister Big Smile, ik zou er 1 euro voor over hebben als ik nu je gedachten kon lezen.

Eenmaal in de auto begint Rick weer te kwebbelen, ik dacht krijgt hij nu nooit pijn aan zijn kaken maar liet hem maar praten. Hij begon, “we rijden eerst langs jou huis, daar haal je enkele kinky outfits op   bijvoorbeeld wat je laatst aanhad dat stond je ook geil, en je neemt je Gothic laarzen met plateau zool mee of anders zoek je zelf maar uit wat je mee wilt nemen en bla bla bla. Thuis aangekomen pak ik wat kinky outfit en laarzen in een klein reiskoffertje en vroeg of ik ook speeltjes o.i.d. mee moest nemen. Dat was een overbodige vraag daar Rick ruim voorzien is in toy’s, andere benodigdheden en toestellen. Onderweg naar zijn huis vroeg Rick me wat mijn eerste indruk van Lindy was. Ik zei ik weet het niet, zij heeft een Zuid-Europees of een Zuid-Amerikaans uiterlijk en daar zal zeker ook wel het temperament van inzitten, en eerlijk is eerlijk zij heeft een lekker vol rond kontje, aan haar decolleté te zien een stel stevige borsten, en zij heeft mooie volle lippen waar ik met plezier naar uitkijk om die te mogen kussen. Raadselachtig antwoordt Rick dat Lindy wel meer heeft waar ik met plezier naar zal uitkijken en draait zijn oprit op. We lopen naar zijn voordeur en Rick opent de deur en alweer zijn hand op m’n billen met een vinger drukkende beweging in mijn bilspleet “dames eerst”. 

Ik loop de hal in en schrik me rot als de staande klok 14h00 door de grote hoge ruimte galmt, de Big Ben zou er jaloers op worden. Wij zijn keurig op tijd zegt Rick, ik maak nog even foto’s van je in de tuin en in huis, want zoals ik eerder zei, je ziet er in deze kleding serieus beeldmooi uit. Tegen zijn fotografie had ik geen bezwaar, tenslotte heeft Rick het merendeel van m’n foto’s gemaakt en de gemaakte foto’s zijn alleen voor privé gebruik, dat is hem wel toevertrouwd. In zijn royale mooi aangelegde tuin poseer ik voor hem zoals hij aangeeft. Rick maakt foto’s van me op vrijwel elk deel in zijn tuin, op het bruggetje over zijn tuinvijver, in het prieeltje, voor het prieeltje, tussen een berg tuin afval, zelfs een groen speelmat haalde hij uit het tuinhuis waarop ik kon liggen / zitten of wat ook, hij maakte foto na foto in een hoog tempo. Een kwartier later en honderd, wel of niet gelukte foto’s verder hield ik de buiten fotografie sessie voor gezien. De hakken van m’n pumps zaten geheel onder de aarde en lopen op hakjes buiten de tuinpadden was niet zo mijn ding maar gentleman zoals Rick is maakt in de bijkeuken mijn pumps zuiver zodat ik de aarde niet door het gehele huis loop. Daarbij kan je je afvragen als hij dat voor zijn eigen plezier deed of de mijne. Op gepoetste pumps loop ik naar de woonkamer, daar wil ik een foto van je, daar en daar en hier, en hij draaide maar aan zijn fototoestel en knipte maar. Hij vroeg of ik over de piano vleugel kon hangen met een drankje in mijn hand, en met een martini in m’n hand nam ik enkele poses aan. Rick weet veel van me, maar wat hij niet weet is dat ik piano kan spelen. Ik ging achter de vleugel zitten en begon “in het donker zien ze me niet” te spelen, nu ben ik geen super zangtalent en zal de top 40 ook nooit halen, maar wat ik soms op gelegenheid zing is wel vol overgave met weinig zangfouten, doch m’n repertoire is beperkt in zuiverheid van  zoals het moet zijn, doch hoef ik me niet te schamen voor mijn piano en zang kunsten.

Mister Big Smile was onder de indruk dat hij bijna vergat foto’s te maken. Toen het lied uit was vroeg Rick of ik nog meer kon spelen. Vooruit dan nog eentje, ik wilde aanheffen toen er een wit autootje de oprit opdraaide. “Daar hebben we Lindy al, dat is haar vlug afgegaan, doe jij nog maar wat spelen onderwijl ik voor Lindy de deur open”, zei Rick. Ik begon met een rock & roll medley, en toen Rick en Lindy de woonkamer inkwamen speelde ik over naar een eigentijdse versie van, “there is a house in New orleans”, in het Nederlands heb ik daar eens een eigentijdse, op mij gerichte versie, van geschreven met als begin tekst, “daar is een huis in..(mijn woonplaats).., daar woont een geile slet, één trav. erg kinky en mega geil,  zij noemt haarzelf Pascale, etc. de volledige tekst ga ik niet neerzetten hier. Terwijl ik geconcentreerd op de vleugel aan het spelen ben, zie ik ook een geheel andere Lindy als nog niet zolang van tevoren. Fel gekleurde oogschaduw accentueert haar donkere heldere ogen, fel rode lipstick laat haar volle lippen nog meer uitkomen, een niet al te strak zittend lederen topje laat zien dat zij over een behoorlijke boezem beschikt, een lange lederen plooien rok met split tot bijna aan de grond, strak zittend rond haar taille maar voor de rest ruim vallend  sieren haar weelderige heupen en volle bolle ronde kont, lange veter sluitende handschoenen tot over haar ellenbogen omsluiten haar handen en armen, haar schoeisel was niets te naaldhakken, zo ik het zag waren het laarzen met hoge plateau zolen en ornamenten aan de zijkanten. Terwijl ik de laatste noten speel loopt Lindy naar me toe, grijpt me bij de haren en trekt m’n hoofd naar achter, “die laatste noten waren vals, nu hebben wij jou liedje gehoord, nu speel je ons spel, opstaan”, commandeert zij en als ik wilde of niet Lindy trok zo hard m’n haren omhoog dat ik geen keuze had.

Met een wegwerp gebaar gooit ze me de kamer in waarbij ik m’n pumps verloor, “je mantelpakje uit”, was het volgende commando, ik knoop eerst het jasje los daarna de rits van mijn rok, terwijl ik opstond valt mijn rok op mijn enkels en doe ik het jasje uit. Daar stond ik in het hier eerder omschreven lingerie. Gentleman Rick had zijn fotocamera verruild voor een video camera en stond te filmen, hij steekt zijn duim omhoog of dat geen bezwaar is dat hij filmt. Ik geef te kennen dat het geen bezwaar is. Bam…… een trap onder mijn ballen deed me neerzinken en dit beginnend bruut geweld deed me twijfelen als ik de date wel zou voortzetten. Doch Lindy had ook een menselijk kant en zei, sorry het was niet de intentie om je meteen zo hard te raken. Daar was ik vet mee, over het algemeen gaat het van zacht naar hard, maar dit inkomend bruut geweld kwam toch behoorlijk aan. Veel tijd had ik niet om bij te komen want haar volgende commando volgde, “naar boven teef, hup hup hup”, en ze schopte lichtjes tegen m’n kont. Ik dacht als ik nu langzaam naar boven loop ben ik die brute trap onder mijn ballen overheen, maar ja, tussen denken en zeker weten zit nogal een verschil. Swiatch, een zweepslag over mijn billen. Waar Lindy de zweep vandaan haalde weet ik niet, waarschijnlijk vanuit onder haar lange rok, maar ze sommeerde me om door te lopen. Swiatch swiacht, de zweepslagen op m’n kont volgende zich in rap tempo op, ik begon aan deze onvoorziene situatie te wennen en e.e.a. maakte me ook behoorlijk geil. Ondeugend doe ik stap terug op de trap al was het maar alleen om haar reactie uit te lokken. Nou die was er, twee vingers verdwenen brutaal in mij kontkut, haar andere hand trok weer aan m’n haren en zo stuwde zij mij naar boven   rechtstreeks Ricks hobby ruimte in,    zoals Rick zijn seks (speel) kamer noemt waar de rolluiken zelden omhoog zijn en waar blacklight altijd een hoofdrol speelt. Dat ik een date afspraak had bij Rick thuis en van zijn seks kamer met blacklight op de hoogte was had ik fluor opblinkende lingerie aangedaan en fluor oogschaduw en lipstick aangebracht. “Wauw”, zegt de nog steeds filmde Rick.

“Wauw?, wauw wauw”, vult Lindy aan, “dit is gaaf Pascale, bewonderingswaardig maar ik ben hier niet alleen om je te bewonderen en drukt haar volle rode lippen op de mijne en begint me te zoenen. Haar tong dringt diep in m’n mondje en ik beantwoord de tongzoen hartstochtelijk. Zo intens diep de tongzoen ook was, zo abrupt maakte zij er ook een einde aan.  Een klodder spuug droop over mijn kin op mijn opgevulde beha. “Oh Pascale ik geil enorm op jou, vanaf het moment jullie in de lunchroom kwamen ging mijn fantasie op hol maar had geen voorstelling dat dit ook daadwerkelijk zou plaats vinden, dat Rick zei dat je een travestiet bent maakte me geheel opgewonden”. Dat zeggende streelde zij mijn lichaam, haar handen dwaalde af naar m’n billen waar ze zachtjes in kneep, een hand verdwaalde naar mijn dijbenen die ze met haar vingers open drukte en mijn lul-ballen streelde. “Hmm, aangenaam gereedschap wat daar hangt” geilt ze   en begint aan m’n ballen te trekken en te draaien. Ik begin te kreunen en besef dat Lindy twee uiterste heeft, enerzijds brutaal hard, anderzijds sensueel lief en zacht.

 Klets, een aangename pets op m’n billen, “ik maak je mijn slet Pascale”, gromt ze, klap klap, enkele lichte tikjes op mijn wangen. “Oho” zegt Rick, “dat moet je niet doen Lindy daar is Pascale absoluut niet van gediend, geen tikjes op zijn gezicht, hooguit zachtaardig een vinger tik op zijn neus of lippen, maar verder als dat zou ik niet gaan als ik jou was.” “Is dat zo”, sprak Lindy ondeugend en ondanks de waarschuwende woorden van Rick en mijn “niet doen” bleef zij tikjes op de wangen geven. Haar andere hand dwaalde wisselend af van knepen in mijn billen tot rukken draaien trekken slaan op lul-ballen,  gelijktijdig werden haar tikken op mijn wangen harder. Ik ben van slaan in gezicht niet gediend en weer de slagen af. “Mmmmm geile teef”, en een lange tongzoen maakte veel ongemak weer goed maar niet voor lang. Haar brutaliteit was nog pas begonnen. Lindy doet me een halsband om vervolgens hand/pols boeien, voet/enkelboeien, ik krijg een soort korset met ringogen om mijn taille/buik en moet op mijn buik op de grond gaan liggen. Ik draai mijn hoofd en zie de inmiddels naakte Rick nog steeds filmen. Het geluid van de katrol maakte me duidelijk dat ik op een of andere manier binnen niet al te lange tijd word opgetakeld. Klik klik klik klik, vier bevestigingshaken worden vastgeklikt op het korset harnas. Klik klik, twee bevestigingshaken aan de pols/handboeien waarbij het touw door afzonderlijke lussen in de muur/plafond liepen op variabele hoogte en spreiding.  Klik klik, hetzelfde gebeurde bij m’n voet/enkelboeien maar dit naar de andere muur van Ricks speel kamer. Rier rier, het takelen begint, langzaam voel ik m’n buik, middenrif en bovenlichaam los van de vloer komen maar ik heb nog steun van mijn armen en benen, maar ook dat vloercontact verdween vrij snel. Ik denk dat ik ongeveer tussen 1 meter en 1.20 meter werd opgetakeld. Mijn benen en armen werden afzonderlijk gespreid   omhoog opgebonden zover dat ik me niet meer kon bewegen. Mijn lul-ballen hingen omlaag en mijn kont had wellustige ronde vormen in deze bondage takel service waarbij ik moeite had mijn hoofd omhoog te houden.

Lindy maakt een vlug vlug vlecht in m’n haar, brengt me een anaalhaak in en maakt de haarvlecht d.m.v. een touw vast aan de anaal haak waardoor ik weliswaar mijn hoofd naar links of rechts kon bewegen maar mijn hoofd niet meer enkel leunt op mijn nek spieren. Zo hangend kom ik geen kant meer op, en denkend dat ik alles wel gehad had, doet Lindy me ook een mond spreider in. “Hou je van geile tieten” sneert ze, “hier kan je likken” en doet haar lederen topje uit. Waanzinnig mooie tieten bungelen voor mijn ogen, zij gaat op haar knieën voor me zitten zodat haar tepels in het bereik van m’n tong komen. Ondanks de mond spreider vind ik het geil om haar harde tepels te moeten likken maar zoals ook bij het tongzoenen, ze maakte er een abrupt einde aan. Flam, een paddle slag op m’n bil, de beweging die ik nog met mijn open gespreide mond en omhoog gebonden hoofd kan maken word teniet gedaan door een mond penetratie van “zover mogelijk” haar tieten. Ze drukt haar tiet in mijn mond, terwijl ze me steeds harder afpaddle’t, het begon er op te lijken dat zij haar tieten afneukte in mijn open gespreide mond. Draaiend met mijn hoofd en snakkend naar adem probeer ik zoveel mogelijk lucht in te ademen terwijl zij door perst. Lindy staat op, loopt keurend om me heen en met glazige ogen zie ik wel een camera standaard langs me staan maar waar is Rick. In mijn ooghoek zie ik nog net dat hij met zijn ander handy cam aan het filmen is. Flam flam en nog meer paddle slagen folteren mijn billen. Harder en harder kwamen die slagen op m’n billen. Ieder keer dat ik mijn hoofd nog een beetje kon optillen viel het nog wel mee, maar telkens als mijn hoofd omlaag ging hangen was het die anaalhaak die diep mijn kontkutje penetreerde. Bam, een laars van haar schopt tegen mijn ballen, niet zo hard als het eerder contact met haar schoeisel maar het kwam toch behoorlijk aan. “Niet leuk” probeer ik te zeggen, maar door de mond spreider is spreken nagenoeg onmogelijk of onverstaanbaar. Lindy grijpt met een hand mijn ballen vast, trekt ze omlaag en bind een parachute strak om mijn ballen. Aan die parachute begint zij gewichten te hangen, beginnend bij 50 gram zowel links als rechts.

Paddle slagen op mijn kont maken plaats voor zweepslagen die minder gecontroleerd zijn en waarbij de zweepslagen ook op de anaalhaak belanden. Kreunend van geilheid  genot en pijn word 50 gram opgevoerd naar 100 – 150- 250, 500 gram, ik kreeg het gevoel dat mijn ballen van m’n lijf werden getrokken maar 500 gram werden 750 gram. Gezamenlijk een gewicht van anderhalve kilo aan hingen aan m’n ballen  en mijn lul steigerde. De zweep slagen op mijn billen/kont waren zo hard dat ik ze op een gegeven moment nog niet eens meer voelde. Ik lag daar opgetakeld met wijd gespreide armen en benen gebonden dat mijn schokkende bewegingen aangaven dat ik mijn realiteitszin aan het verliezen was, maar anderzijds er ook van genoot.  Er kwamen nog meer gewichten aan de parachute te hangen maar ook dat voelde ik niet meer. Lindy wilde me blinddoeken maar dat vond Rick niet goed. Hij wilde met zijn camera m’n gelaatsuitdrukkingen etc. vastleggen zonder dat ik daarbij geblinddoekt was. Ik hoorde Rick tegen Lindy vertellen dat er drie camera’s draaide, zonder de handy cam van Rick meegerekend. Er kwam geen blinddoek aan te pas, wel duwde Lindy mij oordopjes in de oren, bind een lederen bandje achter mijn eikel en hangt daar ook gezichten aan. Plots staat Rick met zijn stijve lul voor mijn mond en duwt zijn lul diep in mijn open gespreide mond. Lindy doet mijn opgevulde beha af en hangt tepel klemmen aan mijn tepels. Er volgen weer paddle slagen, m’n mond en keel worden diep afgeneukt door Rick en tussen de paddle/zweep slagen hangt Lindy gewichten aan de tepelklemmen. Ik hoor niets en iets voelen is er ook niet echt meer bij, ik dijn zover het mogelijk is mee op de cadans neukbewegingen van Ricks lul in mijn mond en de foltering van de zweep/paddle slagen die Lindy me toebrengt.

Dit hou je niet eeuwig vol en daar was gentleman Mister Big Smile Rick die trekt zijn lul uit mijn mond, geeft me een tikje met z’n vinger op mijn neus als teken dat het oké is, en houdt zich weer bezig met zijn camera’s opstellingen. Lindy ontdoet me van m’n tepelklemmen, vervolgens gaat het touwtje/bandje of wat het ook geweest is wat zij achter mijn eikel heeft gebonden eraf, de gewichten worden verwijderd van de parachute en tenslotte ook de parachute. Het touwtje tussen mijn haarvlecht en anaalhaak werd verwijdert, de anaalhaak werd uitgenomen eveneens als de mond spreider, de voeten/enkelboeien en hand/polsboeien werden losgemaakt, de oordopjes gingen uit en werd terug op de grond getakeld. Dat takel harnas werd me afgedaan en twee paar handen streelde en brachten warme massage olie op mijn geteisterde lichaam. Lindy likte m’n droge lippen vochtig en maakt de opmerking. “wellicht tijd voor een drankje.” Dat kwam me goed uit, m’n kont stond na te gloeien van de zweep/paddle slagen en ik had de moed nog niet om te kijken hoe m’n dijen en billen eruit zouden zien, laat staan dat ik niet wist hoe ik er totaal uitzag. Vandaar dat ik me bij Lindy excuseerde en naar de Badkamer ging om me op te frissen. Jeetje mina, in de badkamer spiegels zag ik dat mijn gehele billen/kont/dijbenen rood   bont en blauw geslagen waren,  de striemen van de zweep tekende zich nadrukkelijk af op mijn gehavende billen maar dit gaf alsnog een geil gevoel. Mijn make-up was net zoals m’n lingerie in de vernieling, en ik was blij dat Rick de gentleman de badkamer in kwam en mij m’n reiskoffertje en handtasje bracht met de woorden, “misschien heb je hier wat uit nodig lieverd, ik ga zie je zo meteen in de rookruimte” En of dat ik daar wat uit nodig had. Ik bracht mijn make-up op orde, haal die vlug vlug vlecht  die Lindy me aangebracht had uit m’n haar, kam mijn haar in model en spray haarlak erover.

Ik trek een zwarte fantasie lederlook catsuite met open kruizen aan, doe een strak zittende neopreen cockring om, een kort lederlook jurkje en m’n gothic laarzen aan en dat vond ik het wel goed. Opgefrist liep ik naar de rook ruimte. Rick is een roker maar rookt in zijn eigen huis alleen in de rook ruimte of buiten. Die rook ruimte heeft  hij in de kelder van zijn huis en is van alles voorzien. Daar ik zelf ook een sporadisch roker ben, meestal van een pret sigaretje, vroeg ik toch als het geen bezwaar was als ik een pret sigarteje rookte. Lindy nog steeds met haar tieten ontbloot en lang lederen jurk aan begint te lachen en zei, ‘wat denk jij wat wij nu aan het roken zijn’, hahaha wat hadden ze een lol overal camera’s die activiteiten vastlegde. “Maar by the way”, zegt Lindy”, je ziet er na mijn foltering in deze outfit ook fantastisch geil uit, ik krijg nog steeds meer zin in jou.”,  gniffelt en streelt over Ricks ballen en lul. Ik rook mijn pret sigaretje en settel me langs haar neer, ik begin haar te zoenen wat zij overvloedig beantwoorden met intens tongzoenerij.  Mijn handen strelend over haar borsten vonden haar tepels waar ik speels hard in kneep. Wat wil je met doen schat”, fluistert zij met haar geile stem. Ik gaf geen antwoord, Rick was weer met zijn handy cam in de weer, en een van m’n handen dwaalde af naar haar enkels, Zoals gedacht had Lindy laarzen aan tot iets onder haar knieën. Ik voelde de treksluitingen en klikte die los, gewillig liet ze toe dat ik haar laarzen uit deed. Ik streelde haar mooie onderbenen en kuste haar kuiten. Speels beet ik achter haar gelakte teennagels in haar tenen, en met mijn vingernagels streek  en kraste ik onder haar voeten. Zij kreunt en met haar beide handen grijpt zij haar eigen borsten, streelt haar borsten   en trekt hard haar tepels uit. Mijn handen dwalen langzaam omhoog, maar die lange lederen rok zit me gigantisch in de weg en ik veter haar rok los. Verlangend kijkt Lindy me aan maar in plaats dat ik de rok geheel open, geef ik haar een klap op haar dikke tieten. Voor ze auwa kan schreeuwen trek ik haar mond met mijn duimen open en duw mijn harde lul diep in haar mond, zij stribbelt kokhalzend tegen maar ik geef daar geen gehoor aan. Gag, hoerige slet,  haar ogen draaide weg terwijl ik m’n lul diep in haar keel voelde glijden. Uit haar wijd openstaande donkere ogen vloeide tranen, maar die teef greep m’n billen vast en duwde nog dieper door.

Haar zwoele volle lippen omsloten mijn penisschacht onderwijl zij nog steeds kokhalzend verlangde naar m’n harde lul diep in haar keel. De tranen uit haar ogen werden regengootjes en het kokhalzen ging over naar bijna braken. Ik trek mijn lul uit haar keel en speel met mijn eikel voor haar lippen. Meteen werd mijn lul met twee handen beet gegrepen, haar zwoele volle lippen om sloten m’n eikel en zij liet haar tong in m’n pisgaatje verdwijnen. Afwisselend streelde haar tong mijn eikel, dan duwde zij haar tongpuntje in m’n pisgaatje. Wat een adembenemende geile teef was die Lindy. Ik trek haar handen van mijn lul, duw nog enkel malen mijn lul diep in haar strot, en trek hard haar tepels uit. Ik had de eerder omgedane halsband nog om en had die bij het opfrissen ook niet afgedaan, zodoende greep Lindy me vast aan de halsbandringen en dwong me haar te kussen. Dat had zij me niet hoeven dwingen, dat had ik ook in alle tijden met veel plezier gedaan, maar door al en wat waren we tenslotte toch op een grondmatras beland, in een geile kelder ruimte waar eenieder wel jaloers op zou kunnen zijn. In de schaars verlichte ruimte was Mister Big Smile nog steeds aan het filmen, ditmaal rokend en Rick zei, ”stelletje geile sletten zijn jullie twee, hier neem nog een teug”, en overhandigde z’n pret sigaret aan Lindy.  Lindy nam enkele diepe teugen en gaf de sigaret aan mij. Ik dacht waarom ook niet en nam ook enkele diepe teugen. Genietend van het reflex gaan wij elkander strelen. Zalig was het gevoel, mijn handen beginnen weer bij haar kuiten, langzaam omhoog naar haar dijbenen, ditmaal was Lindy’s lange lederen plooien los doch niet ontplooit. Ik streel haar boven dijen en duw haar rok geheel open. Een super strakke leren veter slip voorkomt dat ik aan haar kutje kan voelen, of wat het waard is. Bij een hoop weerstand krijg ik haar veter slip los en…… floep, een enorme dikke lul springt tevoorschijn die bij deze bevrijding meteen in erectie komt en hierbij ook aanzienlijk in lengte en dikte toeneemt. Wat ik me wel afvroeg is hoe zij dit in de voorgaande uren zo verborgen heeft weten te houden. Ik bedoel, ik mocht haar maar tot zover aanraken, of in hoeverre zij het toeliet, maar ik kan me niet voorstellen dat je in zo een strakke slip zo een enorme lul kan blijven verbergen, het  groeiend moet nog ergens naar toe? Schijnbaar had zij daar geen moeite mee. Lindy had zo goed als geen zichtbare balzak of ballen, maar haar lul was indrukwekkend en vol overgave stort ik me op haar zwoele volle lippen. Ik kus haar innig, diep, maar teder, zacht en welgemeend. Ik streel door haar haar, en zij zegt,”Pascale,

Rick heeft vaker over jou vertelt, zoals je weet hangt er in een van de kamers hierboven ook een foto van jou, weliswaar niet zo een foto hoe jij vanmiddag in de lunchroom gekleed was, maar wel een foto waarbij jij een avond gala jurk aan hebt. Op die foto had je denkelijk een pruik op, maar Rick zei destijds ook dat je het verschil nauwelijks ziet daar jij van nature een volle haardos hebt en als jij je haar laat groeien jij absoluut geen pruik nodig hebt, en vervolgt, ik hou van mooie travestieten, ik ben  biseksueel maar mijn vriendenkring is beperkt. Uit de regio waar ik vandaan kom weten maar weinig mensen dat ik een shemale ben   hier in deze regio nog minder. Bij een seks date ben ik In eerste instantie een sadistische dominante waarbij vele meteen afhaken of niet aan mijn verwachtingen daarin voldoen. Om eerlijk te zijn Pascale, was ik op een gegeven moment nieuwsgierig naar jou, met of zonder seks, gekleed als TV of hoe je er anders bij loopt in het dagelijkse leven, en laat het dan zo zijn dat jullie toevalligerwijze vanmiddag in de lunchroom komen, Please, KUS ME….

Ik dacht die pret sigaret is haar naar het hoofd gestegen maar dat leek me niet geheel zo te zijn en begon haar te kussen. Kronkelend, over elkaar heen draaiend, betasten en gaatjes ontdekken kwam het tot een harmonie. Ik duw Lindy op haar rug, ga met gestrekte benen op haar zitten en laat haar eikel tegen mijn balzak en lul schuiven. Een beetje glijmiddel, toegediend door de welvarende filmfreak Rick maakte het wel bijzonder aangenaam. Terwijl ik haar al zoenend aan haar tepels vergreep, trok zij met haar vingers mijn rood bont en blauw geslagen billen uit elkaar. Ook hier was weinig ruimte voor ‘au”. Als een volleerde stuwt zij mij haar pik in mijn kontkut. Haar lange dikke lul verdwijnt niet geheel moeiteloos in mijn kontkut, en ik kreun, ditmaal van genot. Met ritmische bewegingen gaan haar bewegingen in een door haar bepalend tempo door. Mijn ballen slaan daardoor in haar liesstreek, ik schreeuw “neuk me af”, ik grijp haar bij de haren en dwing haar me te tongzoenen, doch plaats m’n ga ik achterover leunen, plaats mij handen om haar enkels voor houvast en laat me zo diep mogelijk afneuken door haar enorme dikke lange lul.  Op een gegeven moment voelde ik Lindy trillen en beven, haar lichaamstaal wenste klaar te komen maar ik ging van haar af, draaide Lindy op haar buik, spreid haar benen trek haar naar me toe zodat haar volle bolle komt omhoog kwam te staan en duw mijn harde lul in haar kontkut. Niet zo extreem zoals zij haar lul in mijn kontkut ramde, integendeel, ik begon langzaam en stilaan gleed m’n pik geheel in haar kontkut. Haar volle weelderige brde heupen en volle kont leken wel een zuigende werking te hebben.

Bij iedere stoot spande zij haar bil spieren, waarbij je geen gevoel kreeg om in een oeverloze grot te neuken. Zij kruipt haar benen omhoog, nog meer geilheid en haar borsten partij is probleemloos in bereik. Ik sla haar op haar brede kont, zij beantwoordt dat met een felle hevige heupstoot waarbij mijn balzak zeker 5 centimeter langer werd. Ah, geile teef schreeuw ik, wil je ook een lul tussen je zwoele pijp lippen, en terwijl ik haar met een hand aan haar haar naar achter trok, duwde ik 2- 3- 4 vingers diep in haar mond. Uche zei het keel geluid en zij duwde daarbij kwam haar tong uit haar mond. Met duim en wijsvinger omklem ik haar tong en m’n andere drie vingers verdwenen in haar mond. Daar stond die slet, half hangend op haar knieën, half steunend op haar opgetrokken ellenbogen, een hand haar haar in een positie dwingt zodat de vingers van de andere hand  zowel je tong omklemmen en drie vingers je mond spreiden en dit gelijktijdig met m’n lul in haar kontkut. Geheel gefocust op Lindy was ik Rick uit het oog verloren. En jawel hoor, nog amper gedacht en ik kreeg Ricks half zachte lul in mijn mond.  Hij neukte me in mijn mond, en het half zachte ging snel over naar lang en hard. Zo kon ik Rick weer  en zijn stoten werden meer ongecontroleerd. Het was geile lucht die daar in de kelder ruimte hing. Rick trok zijn harde pik terug uit mijn mond en ramt hem in een stoot in mijn kontkut   op een moment dat ik neukend terug kwam uit een diepe neuk stoot bij Lindy. Die kwam ook hard aan, maar het was op alle fronten geil. Rick is een veel spuiter en kwam als eerste klaar. Vlak voordat hij klaarkwam trok hij zijn lul uit mijn kontkut, en spoot zijn lading zaad over Lindy en mij heen, gentlemen zoals Rick is, excuseerde hij zich dat hij was klaargekomen. Ik had zin en behoefte om Lindy nog langdurig seksueel te ge/misbruiken, haar klapjes in mijn gezicht was ik nog niet vergeten, en gezien ik meer ideeën had met een versa shemale slet, stopte ik de neukerij in Lindy’s volle rijpe dikke neuk kontkut en stelde  een drink pauze,  en voor de behoeftige een rook pauze voor.

Drink pauze was voor ieder welkom, een rook pauze niet zozeer, alleen Rick is een fervent roker en die liet niet na om te peuken. Hoe bizar, jullie mogen het ook pervers noemen maar zo zie ik het niet. Lindy wilde een gin, ik ben niet zo een alcohol drinker, alleen als ik eens op café ga drink ik een bier. Meestal meer uit gezellig meedoen dan dat ik behoefte aan alcohol heb. Maar terug komend op de gin van Lindy, vroeg ik een tonic. Rick schenkt ons het drinken en we proosten. Voor dat Lindy aan haar glaasje gin dronk zei ik, neem een klein slokje maar slik het niet door. Lindy nam een slok gin in haar mond, ik een slok tonic en begon haar te tongzoenen. De draaiende  zuigende  zoenende bewegingen van haar volle zwoele lippen op de mijne,   het enthousiasme en innig gevoel kon toch niet voorkomen dat veel van deze uitzonderlijke mix van een gin-tonic, langs onze lippen op het matras druppelde ondanks dat deze lange tongzoen meer dan alleen een eenmalige seksdate weergaf. Lieve lezers het was meer dan geweldig goed. Ja maar ….. hoor ik jullie denken, Lindy en jij Pascale zijn nog niet klaargekomen?? Wellicht niet in Ricks huis, maar het zit zo, als Rick gedronken heeft rijdt hij niet. Gebruikt altijd dan een taxi of regelt ander vervoer, of blijft bij mij slapen als ik zelf niet op café ben gegaan. Daar zitten nogal wat haken en ogen aan, maar om het antwoord kort te maken komt het er op neer, dat Rick naar bed wilde gaan. Lindy en ik konden daar blijven slapen, en Lindy stelde voor dat ik ook bij haar kon blijven slapen.  Ik stond in dubio, want waar ik mee uitga, kom ik ook mee thuis, of alleen. Maar daar had je Rick de gentleman weer, “Pascale, ik weet je gevoelens en betrouwbaarheid daarin, maar ga gerust met Lindy mee. Blijf bij haar slapen en maak er op   wat voor een manier ook   iets gezelligs van, jou en Lindy kennende zal het seksueel wel in orde zijn, maar jullie willen beide niet gebonden zijn.” Hi hi, over gebonden gesproken, ik heb een deel van de middag/avond in de takels gehangen en gaat die Mister Big Smile me beginnen over “jullie willen niet gebonden zijn”.

Ga er maar vanuit dat Rick het anders bedoelde dan zoals ik zijn woordkeuze interpreteer, maar het neemt het bovenstaande niet weg “waar ik mee uitga kom ik thuis, of alleen” ik bleef bij Rick slapen. Niet op Rick zijn slaapkamer, dat is een geheel privé  terrein en daarin laat hij niemand slapen, buiten zichzelf dan uiteraard. Lindy, “ik ben een beetje hottie door de pret sigaret, ik woon niet zover van hier en het is maar enkele minuten lopen naar mijn appartement, maaaaar bla bla bla.”Tjonge jonge het is dat Rick zei dat, ‘als jullie beide hier willen blijven hebben jullie twee keuzes, of hier in deze kelder ruimte, of in de zolder ruimte.” Lindy had enkele dagen vrij en ik ook, zodoende bleven we beide. Rick ging naar bed, en wij verpoosde nog een lange tijd in de kelder ruimte alvorens naar de volledig ingerichte zolderkamer te gaan.  Wat er allemaal plaats viel en wat voor seksuele toestanden het met zich meegaf, vertellen ik graag in een ander verhaal. Het film en video materiaal wat Rock heeft geschoten en gefilmd is geniaal. En nee, het blijft privé bezit ban Lindy, Rick en mij.

Dank voor het lezen van een van mijn gebeurde verhaal. Wat ik daar nu zo treurig aan vind is: dat ik het betreur dat ik Lindy nooit eerder heb ontmoet. Ik betreur dat Mister Big Smile zich meer in zijn element voelt als hij de voyeur en-of  foto/camera man uithangt. Ik betreur dat de seksuele verlangens tussen Lindy en mij toenemen. Ik betreur ook dat dit wederzijds is. Ik betreur zoveel, maar ik ben blij met de vriendschappen die ik heb en daarin is er heel veel  ruimte  te over voor m’n nieuwe hartstochtelijke brutale vriendin Lindy in toe te voegen.

Lieve groetjes,

Pascale. 

3084 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.