Mr. P

Me volgende verhaal is een waar gebeurd verhaal.

Na een paar keer gechat met elkaar te hebben maakte ik een afspraak met Patrick want zo hete mijn date. Hij werkte dichtbij vertelde hij en kon tussendoor wel even langskomen voor wat kennismaking. Hij kwam op de bewuste dinsdag belde aan en ik liet hem binnen hij zag er goed uit en vroeg hem of hij wat wilde drinken. Hij nam plaats in de huiskamer op de bank en we kletsten wat.

Hij had niet zoveel tijd dus ik stelde voor dat we naar boven gingen waar ik hem mijn string en panty liet zien die ik voor hem aangetrokken had. Daar werd hij goed geil van en ik wees  hem naar de collectie lingerie waar hij wat in ging snuffelen. Toen gingen we op bed liggen en begonnen elkaar te betasten en te strelen met panty en string werden uit gedaan en daar bleek ik nog tot zijn verbazing een cockring onder te dragen.

Die werd afgedaan en hij pakte een andere string uit mijn collectie en bond die lekker strak om me pik en ballen. Zo dat zit beter zei hij en zag dat ik er van genoot. We begonnen elkaar te pijpen en later nam hij wat meer de overhand ik moest het maar allemaal over me heen laten komen en van genieten zei hij. Hij begon mij steeds lekkerder te pijpen en soms liet hij mijn pik uit z'n mond gaan en gaf er dan een paar tikken op zodat hij wakker bleef en niet verslapte. Dit was nieuw voor mij maar het wond wel enorm op dat viel Patrick ook op en zo gebeurde het dat ik ook paar lekkere tikken op me kontje kreeg hmmmm heerlijk was dat.

Hij ging weer verder met mij te pijpen en binnen enkele minuten gaf ik aan dat ik bijna klaar kwam dat was voor hem een teken om nog steviger te pijpen en mij een heerlijk orgasme te bezorgen en spoot al me zaad in zijn mond. Daarna heb ik hem heerlijk gepijpt maar ik wilde dat hij over me heen spoot en niet in me mond. Ook hij is toen heerlijk klaar gekomen. Toen we wat lagen bij te komen voelde ik me echt zijn sletje  zo heerlijk was het.

2876 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.