Een geile fantasie met Kimberley

... tot nu toe, alles is puur fictie en just lust-volle fantasie ;-)

Eindelijk was het zo ver, vanmiddag zou ik haar bezoeken. Op de tgirl chat hadden we al vaak gezellig en ook geil gekletst; en ik zal eerlijk zijn, ik was wel eens op de cam voor haar klaar gekomen terwijl ze geil chatte en ik haar tgirl foto's bekeek die ze mij stuurde.

Het was halverwege de middag dat ik bij Kimberley aanbelde. Gekleed in haar mooie blauwe ponnetje, high-heels, en jarretelkousen deed ze open. Er werd even onwennig gelachen bij de eerste ontmoeting, maar tegelijkertijd was duidelijk dat dit een geile middag ging worden, je zag het in elkaars ogen en lach. Je komt toch binnen, zei ze. Anders wordt dit hier koud, en ze draaide zich om en trok haar ponnetje omhoog zodat ik haar lekkere kontje en mooie string zag. Lachend liep ze voor me uit de gang door en de kamer in. Snel sloot ik de deur en volgde haar.

Zittend op de bank met een drankje kletsten we wat over wat ieders geile fantasien waren. Het was duidelijk dat ze een liefhebber van geile en naughty sex was; dat kwam mooi uit. Al vertellend, kroop ze langzaam naar me toe, zachtjes tegen me aan en streelde m'n bovenbeen. Tja, in combinatie met de eerdere chats was dit wel duidelijk waar dit naar toe zou gaan. Ik was wel benieuwd of ze echt zo goed kon pijpen. Ik wist dat ze een gloryhole liefhebber was, dus goede ervaring met alleen op een heerlijke paal concentreren had ze zeker.

Uiteraard groeide m'n pik snel in m'n jeans, en dat had Kimberley goed in de gaten. Volgens mij moet ik weer zorgen dat 'ie er weer in past zei ze, en begon met mn jeans open te knopen. Ze stond op, knielde voor me terwijl ik op de bank zat en schoof haar haar opzij en keek me geil aan. Toen pakte ze m'n paal in haar hand en begon zachtjes te schuiven, op en neer, en af en toe een geile tonglik over m'n eikel. Zachtjes kreunde ik en we keken elkaar af en toe geil aan. Terwijl ze bleef kijken liet ze zachtjes d'r mond over m'n paal glijden, en zoog 'm helemaal naar binnen. Plagend tikkelde ze m'n ballen met haar hand en schoof haar warme lippen op en neer over m'n stijve. Oh, wow, zo heerlijk, zeker had ze een goede pijp-ervaring. Ik voelde dat ik hier geen minuten mee kon door gaan, zo geil bespeelde ze me, en volgens mij had ze het zelf ook in de gaten.

Met wat moeite ging ik onder haar vandaan, volgens mij wilde ze me gelijk wel leegzuigen, heerlijk haar warme lippen op en neer en dan elke schok en stroom opslikken. Dat zou vast nog komen, maar nu wilde ik haar graag dieper voelen. Ik vroeg haar om met haar knieen op de bank te zitten, benen wijd en kontje naar me toe. Zonder problemen deed ze het, en ik had mooi uitzicht. Ik trok haar blauwe ponnetje omhoog en mooie string opzij. Geil gaf ik een klets op haar billen met m'n vlakke hand, en aan de trilling merkte ik dat ze het ok vond. Ik streelde haar mooie billen, van boven, tot onder, mn vinger helemaal over haar bilnaad strelend. Met een flinke klodder spuug begon ik naar haar sterretje te masseren. Langzaam drukte ik een vinger naar binnen, en nog een. Zachtjes op en neer bewegend gingen mijn vingers in haar en mn andere hand gaf zachte kletsen op haar billen of verdween onder d'r ponnetje haar tepel plagend. Toen ik voelde dat ze intussen ook lekker opgegeild was, en ik weer wat afgekoeld, trok ik langzaam mn vingers uit haar sterretje.

Ik ging op het tapijt liggen en vroeg haar om bovenop me te komen zitten, Hmm, dat hoefde ik geen twee keer te zeggen. Ze stapte van de bank af, ging boven me hangen, en pakte achter haar rug langs mn iets afgekoelde paal en zette hem tegen haar opgegeilde kutje. Zachtje drukte ze mn paal er tegen aan, en pakte hem onderaan stevig vast. Toen onverwacht drukte ze zichzelf door de tegendruk heen en schoof plots helemaal over mijn paal heen, die in haar verdween. Gelijk was m'n paal weer hard aan het worden in haar kutje. Ze keek me geil aan, nog steeds heerlijk in haar blauwe ponnetje en haar high-heels. Je hoeft niets te doen, ik ga je zelf klaar melken met mn kutje zei ze. Hmm heerlijk. Ze gleed en reed op en neer, en bleef me strak aankijken. Soms gekromt met haar buik op de mijne en alleen haar heupen bewegend gleed ik in en uit haar. Ze zorgde er wel voor dat als mijn paal eruit floepte dat 'ie weer snel terug in haar was. Toen ging ze achter over hangend, leunend op haar handen achter haar, en op haar voeten. Steeds sneller ging ze op me schuiven en drukte elke keer mn pik in haar grotje tot aan mn ballen tegen haar billen aan. Wow zo geil had ik nog niet geneukt, en het zou zo ook niet lang duren totdat ik mezelf niet meer in controle had. Ze voerde het tempo op en bereed me.

Ik merkte dat de houding erg geil voor haar was, want haar ademhaling nam toe en haar geile blik was permanent zaadvragend. Heerlijk kreunde ze, neuk me kutje met je paal, maar laat hem snel komen voordat ik mn extase heb fluisterde ze. Ze bleef maar op en neer bewegen en heen en weer. Een uiterst geile combinatie in deze positie hoe ze boven me zat. Ik ga komen, gromde ik en een stoot net toen ze mn pik helemaal in haar voelde liet mijn controle los. Een stevige stroom ging door mn paal en het geile warme sperma stroomde in haar grotje terwijl ze door ging met bewegen en geile kreten slaakte. Het was duidelijk dat ze ook klaar aan het komen was. Direct daarna, nog een stoot sperma diep in haar, en nog een, een ze trok zich hard op me en trilde van alle kanten. Met wat gilletjes was duidelijk dat ze klaar aan het komen was, als een echte t-girl. Heerlijk.

Uitgeput viel ze voorover op me tegen me aan. Ohh heerlijk geil begin is dit, kreunde ze in mijn oor. Begin? Vroeg ik geil en vragend terug. Mijn paal nam langzaam af in haar kutje en niet veel later floepte hij uit haar. Ik voelde hoe er wat van mn nog warme sperma uit haar grotje stroomde terwijl ze op me lag.

Zullen we effe gaan opfrissen in de badkamer, vroeg ze toen we enige tijd uitgeput lagen. Ik wilde wel een verfrissing en liep haar achterna, fantaserend of dit nu kinky ging worden - wetende dat ze ook wel eens gezegd had dat ze van plassex hield - of gewoon ingezeept staand tegen de muur heerlijk in haar stotend, of op bed met geile speeltjes waar ze eerder deze dag over verteld had. Maar een ding wist ik, het zou heerlijk voor beiden worden, en nu nog kinky-er nu we wisten hoe we elkaar aanvoelden...

4225 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.