Mijn eerste shemale

Als ervaren hoerenloper in diverse red light districten, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en -vroeger- Arnhem, had ik weleens shemales zien staan, maar omdat ik 100% hetero ben dacht ik er niet aan om er binnen te stappen. Totdat op een middag in de Geleenstraat er een bloedmooie Latina haar rokje optilde en haar halfharde pik liet zien. Ik liep door maar mijn lul knalde tegen de rits, een gek gevoel. Ik bezocht toen een lekkere meid, had een prima halfuurtje en ging een kop koffie drinken.

De shemale bleef echter in mijn gedachten en ik liep de straat weer in, langzaam voorbij haar raam waarbij ze opnieuw haar rokje optilde, wow, wat werd ik geil, maar ik ging (durfde?) niet naar binnen. Thuisgekomen ging ik eens wat op internet surfen en ik zag veel foto's en filmpjes van shemales, deze wonden mij bijzonder op en ik besloot om toch maar eens zo'n, natuurwonder te bezoeken. Op naar Amsterdam, de Bloedstraat. Volgens Hookers.nl zaten daar de lekkerste. Het was begin van de avond en er zaten op de Bloedstraat inderdaad een paar mooie exemplaren, mijn pik was kei en keihard toen ik bij één van hen bleef staan en vroeg of ik binnen mocht komen.

Ze pakte mij gelijk beet, gooide de deur achter me dicht en zei '" fifty euro baby". Ik gaf haar het geld en ze kleedde zich uit net al ik. Ze stond met haar rug naar mij toe zodat ik haar heerlijke kont kon zien en bevoelen. Ik ging op het bed liggen, mijn pik richting plafond, en ze boog zich voorover, haar halfharde pik recht voor mijn gezicht. Ik pakte hem met mijn hand en voelde hem direct keihard worden. Nog nooit had ik een andere pik aangeraakt en het voelde toch wel vreemd.

Opeens draaide ze zich om en ging met haar mond naar mijn lul, ze plaatste haar lippen eromheen en ..... shit, ik kwam gelijk klaar, grote klodders in en rond haar mond. Enigszins verdwaasd stond ik op en mompelde wat van sorry, en zei moest lachen, "first time baby? come back tomorrow?" Vanaf dat moment was ik verkocht, ik ging nog vele shemales bezoeken, maar daar ga ik later wel over schrijven.

14777 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.