Mijn privehoertje

Geplaatst door: tomcurious op 25-04-16

Ik was al een paar keer langs haar huis gereden. 'Zij' was een leuk travje die er van hield om vanachter haar raam met mooie nylons en geraffineerde lingerie te kijken naar passerende mannen. De meesten sloegen geen acht op haar, maar mij was het op een dag wel op gevallen dat er iemand me stond te bekijken. Traag reed ik telkens op mijn fiets voorbij en ze keek me verlegen -maar ook geil- aan terwijl ik haar mooie benen in de glimmende zwarte kousen zag die werden opgehouden door jarretellen.

Vreemd, dacht ik, dat niemand hier in deze straat dit ziet. En ook vreemd dat zij dit zomaar durft.
Ze had lange haren, donkere ogen en een licht getaande huid. Toen ik haar aankeek draaide ze zich om en ik zag hoe haar mooie billen perfect uitkwamen bij haar slipje en onder haar zwarte topje. Zo ging het enkele dagen door en toen ze op de vijdfe dag naar me glimlachte besloot ik eventjes te stoppen en aan te bellen. Ze zag er prachtig uit zo in haar stijlvolle stayups en hoge hakken terwijl ze een doorzichtig kleedje aanhad en haar lange lokken over haar schouders vielen.

Ze nodigde me uit om even binnen te komen in haar stijlvolle Gentse herenhuis. Ik volgde haar naar de woonkamer, waar ze zich plots omdraaide en me in de ogen keek... "Ik heb je al een maand in mijn vizier. Ik vind je lekker.", zei ze.  "'s nachts fantaseer ik erover hoe ik jouw privéhoertje ben..." zei ze ondeugend en ze bracht haar lippen naar de mijne. Ik wist dat wanneer ik haar zou kussen dit het begin zou zijn van een mooie tijd.

Dus ik deed mijn ogen dicht en voelde haar warme lippen op de mijne, onze tongen woelden ongeduldig rond en mijn handen voelden haar warme, lekkere lijf smelten onder mijn aanrakingen. In mijn broek groeide mijn lid en het begon onrustig te pulseren, alsof het hier al jaren had op gewacht. "Laat me je hoer zijn", zei ze "Ik wil je voelen, in mijn mond, in mijn kutje, overal..."
En zo was hoe het begon.
Wordt vervolgd.

3418 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.