Super Paula

Na mijn eerste shemale ervaring, zie hiervoor een eerder verhaal, dat, door mijn eigen opwinding, niet het succes was dat ik had gedacht ging ik eens wat verder zoeken op hoeren vergelijkings site en ik las daar nogal lovende recensies over Paula op de Amsterdamse Wallen. Ook werd ik steeds meer opgewonden van internet filmpjes waar een shemale een man neukt, dus mijn idee was om Paula te gaan bezoeken en me door haar te laten ontmaagden. Ik had weleens een dildo van een vriendin in mijn kont gehad en dat voelde niet onaardig, maar ik wilde nu gaan voor het echte werk.


Ik kwam in het begin van de middag aan op de Wallen en het gordijn van het raam waar ze zou moeten zitten was dicht, vette pech dacht ik, en ik ging maar eens een rondje lopen. Op de Nieuwmarkt zag ik een bloedmooie meid lopen, lang zwart haar, hoge hakken en een heerlijke kont in een super strak minirokje. Ik zag haar de hoek omgaan richting het raam van Paula. Ik liep er achteraan en groot was mijn verbazing toen ze daar naar binnen stapte. Ik dwaalde nog even rond, in de tussentijd het gordijn in de gaten houdend, en een kwartiertje later ging het open. Daar stond ze dan, heerlijk hoerig opgemaakt, strak topje aan waar haar mooie tieten bijna geheel bovenuit staken. Ik liep erop af en ze deed gelijk de deur open. Come in baby, you horny? zei ze, I saw you already, you wanna fuck? Ik mompelde wat van how much, can you fuck me, en ze antwoordde fifty euro baby all in.

Ik gaf haar het geld en ze duwde mij gelijk op het krappe bedje. Ze trok mijn broek naar beneden en pakte mijn, inmiddels keiharde, paal gelijk in haar mond. Ze pijpte even kort en zei Wow, nice cock baby. Ik kleedde me verder uit en zij hield een opwindende striptease met als hoogtepunt het tevoorschijn halen van haar halfharde pik. Ik lag achterover op het bedje, ze kwam voor mij staan en duwde haar lul rustig in mijn mond. Even dacht ik, wat doe ik nou, een lul in mijn mond? maar ze leek er erg van te genieten en ik begon haar rustig te pijpen. Ineens haalde ze haar lul eruit, ineens keihard, trok er twee keer aan, en ze spoot een enorme lading warm sperma over mijn borst en gezicht, een supergeil gezicht en een heerlijk gevoel.

Even was ik teleurgesteld, ik wilde immers geneukt worden, maar de teleurstelling was snel over toen ze mij een pijpbeurt gaf zoals ik nog nooit had meegemaakt. Ze likte mijn eikel,  mijn ballen, nam mijn lul in haar mond, ze versnelde en vertraagde op de juiste momenten en net toen ik bijna klaarkwam stopte ze. Look, zei ze, en wees op haar pik die inmiddels weer keihard was. I gonna fuck you now. Ze schoof een kussen onder mijn kont, kwam over mij heen zitten zodat ik lekker met haar mooie tieten kon spelen en schoof een vinger in mijn kont. Wow, zei ze, tight ass baby. Ze deed wat glijmiddel op haar vinger en schoof deze weer naar binnen, gevolgd door een tweede vinger. Het voelde lekker aan en ze liet me nog een keer haar lekkere lul proeven waarna ze er een condoom om schoof en hem langzaam diep in mij schoof. Ze neukte me heerlijk, eerst voorzichtig, later sneller en dieper.

Het leek wel of ik binnenin klaarkwam. Mijn lul stond recht overeind, elke keer als ze hem even aanraakte leek het of ik klaarkwam, maar ze stopte dan net op tijd. Ineens ging het tempo omhoog, en na een paar minuten zei ze Now we come together baby. Ze haalde haar pik uit mijn kont, haalde het condoom eraf en zette haar eikel tegen de mijne. Met 1 hand pakte ze de twee lullen beet en na 3 of 4 halen kwamen we allebei gelijk klaar. Het was het beste orgasme dat ik ooit had meegemaakt. Het warme sperma spoot alle kanten op, ik genoot met volle teugen en zij ook. Ik zei dat ik het geweldig vond en bijzonder dat ze twee keer in een halfuur kon klaarkomen en ze fluisterde in mijn oor: You are first client today, I can come 6 times a day, I am Super Paula. Met een diepe tongzoen namen we afscheid en ik wist zeker dat ik hier nog vaak zou terugkomen.

4894 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.