First night in Bangkok

Voor mijn werk moet ik regelmatig naar het buitenland en ik was dan ook blij verrast toen mij baas vroeg of ik naar Thailand wilde gaan. Uiteraard zei ik geen nee, ik had er veel over gehoord, maar was er nog nooit geweest. Ik had een paar afspraken, maar om bij te komen van de reis, had ik eerst 2 dagen voor mezelf in Bangkok. Ik had zelf een hotel mogen uitkiezen en dat zat in de wijk Nana. Ik kwam begin van de avond aan en ik wist werkelijk niet wat ik zag. Na mijn spullen in de hotelkamer te hebben gelegd even gedoucht en toen de straat op. Bars, disco's, nachtmarkt en muziek. Op de nachtmarkt keek ik mijn ogen uit, behalve toeristen, zag ik getatoeëerde Britten in korte broeken,  veel gesluierde moslima's en vooral veel kortgerokte thaipopjes, alles door elkaar, een super relaxte sfeer.

Ik werd een paar keer aangesproken door verleidelijke dames maar ik kon mij, nog even, inhouden totdat ik, terwijl ik stond te kijken bij een marktkraam, een zachte, hese, stem in mij oor hoorde fluisteren , Come with me baby, I have long dick. Ik keek om en keek in een prachtig gezicht, netjes opgemaakt en eronder een geweldig lijf. Strak rood topje, super kort zwart rokje en hoge hakken. Ze pakte me vanachter in mijn kruis en mijn pik was gelijk in knuppelstand. Ze hijgde weer in mijn oor: Nice dick baby, let's make some fun. Ik draaide me om, pakte haar hand vast en liep naar mijn hotel.

Bij de receptie keek men niet raar op en op de kamer aangekomen begon het feest. Ze knielde gelijk voor mij neer, deed mijn broek open en gleed met haar vuurrood opgemaakte lippen om mijn eikel. Ze schoof mijn pik gelijk deep throat naar binnen. Ze stopte en zei: My dick is longer baby, your dick is thicker. Om dit te bewijzen trok ze haar topje uit, een paar mooie tieten kwamen te voorschijn, en haalde een keiharde paal van zeker 25 cm onder haar rokje vandaan. Inderdaad, niet al te dik, maar erg lang. Ze nam het initiatief, gooide mij voorover in bed en fluisterde: Short of long term baby?

Ik had geen idee wat het betekende en zei dus maar Long. Ze schoof haar lange paal in mijn kont en duwde deze  naar binnen. Ze begon langzaam, maar voerde het tempo steeds verder op, totdat ze mij keihard aan het palen was. Ik klapte zowat uit elkaar maar net toen ik het bijna niet meer hield haalde ze haar pik eruit, pakte hem in haar hand, draaide mijn hoofd met haar andere hand haar kant op en spoot een enorme zaadlading over mijn gezicht. 

Wat een geiligheid, mij lul stond nog steeds keihard overeind en ze ging schrijlings op mij zitten, schoof mijn lul langs haar bilspleet en ging erop zitten. Langzaam schoof mijn lul haar strakke kontje in en ze voerde het tempo al snel op. Wat een heerlijk uitzicht: haar mooi gevormde tieten, haar lange, nu halfharde, pik die op en neer klapte. Na een minuut of 5 hield ik het niet meer en ik spoot haar heerlijke kont helemaal vol. Ze kwam overeind, ging met haar kont boven mijn gezicht zitten en ik zag de klodders eruit komen. Deze werden vermengd met die van haar en ze kwam met haar gezicht naar me toe en likte het meeste eraf. Na nog met wat heftige tongzoenen het sperma geproefd te hebben gingen we naar de badkamer. Na een douche maakte ik aanstalten om haar te betalen, maar ze zei: No baby, long term, I stay. En ze kroop onder het laken het bed weer in. Ik kroop achter haar aan en viel direct in slaap, lange dag, kleine jetlag en moe van de geile seks. De volgende ochtend werd ik wakker en ik hoorde haar in de badkamer. Ik ging kijken, uiteraard mijn lul net als iedere ochtend recht overeind, en ze stond te pissen in de pot. Een enorme straat zeik kwam uit haar lange slappe lul en het was een maf gezicht om een bloedmooie vrouw met een grote lul te zien staan pissen. Ik liep op haar af, ze draaide zich om en piste de laatste straal tegen mij aan en ze zie: First shower baby, then breakfast and after that we have one more time a nice fuck. Zo gezegd zo gedaan, we douchten samen, mijn lul werd niet slapper en bleef overeind staan. OK, a quick blowjob for you, zei ze en ze pijpte me in 3 minuten klaar. We gingen ontbijten en bij het afrekenen grijnsde de ober naar me: You lucky man, she has the biggest dick of Bangkok.

Terug op de kamer kleedden we ons snel uit, ze duwde me op bed, ik moest op mijn knieën zitten en ze ramde haar grote, inmiddels keiharde staaf in  mijn kont. Ze neukte me zeker een kwartier en opeens haalde ze hem eruit, draaide me om en schoof de knuppel in  mijn mond en ze plempte gelijk haar lading in mijn keel.

OK, baby, that's it, now I go shopping. Ze kleedde zich weer aan, dat spannende rode topje over haar tieten, het kleine stringetje, god -of buddha- mag weten hoe ze die staaf daarin verborgen weet te houden, het zwarte rokje ging weer aan, ze stapte in haar pumps en ze kamde haar lange zwarte haar weer in model. Ik vroeg hoeveel ik moest betalen en ze antwoordde: What you want baby. Ik was nog niet gewend aan het Thaise geld dat ik op de luchthaven had gepind, dus gaf ik haar een handvol bankbiljetten. Ze keek tevreden, gaf me een geile tongzoen en vertrok.

Jaren later kwam ik haar weer tegen, maar dan op internet. Inmiddels was ze de beroemdste TS pornoster van Thailand geworden. Voor de liefhebbers: zoek maar eens op Long Mint.

4361 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.