Paloma

Eerder heb ik al eens verteld over mijn ervaring met (Super) Paula op de Wallen. Na die eerste keer ben ik er vaker heen gegaan en ik kwam meestal langs het raam van Paloma. Ook een Latina, iets steviger gebouwd dan Paula en meestal met enorme bobbel in haar slipje. Op een zaterdagmiddag liep ik er weer langs, toen had ze een witte legging aan waardoor haar enorme lul heel duidelijk zichtbaar was. Ik schatte hem, zelfs in deze slappe toestand, op zo'n 26 cm en enorm dik.

Om bang van te worden. Ik ging naar Paula, gelukkig was ze vrij, en we lagen net op naakt op bed met elkaars lul te spelen toen ze zei: You saw Paloma? She has very big dick. You want a threesome? Ik wist even niet wat ik moest zeggen een trio met Paloma? Ik zei toch maar ja, Paula belde haar  en 5 minuten later stond ze er in haar witte legging en strakke gele topje waar haar grote tieten uitbolden.

Ze deed haar topje uit en pelde de legging van haar kont af, duwde haar kont tegen mijn gezicht, draaide zich om en ik keek recht tegen die langzaam harder wordende lul. Suck me, gebood ze, en ze swaffelde mij drie keer om de oren om vervolgens haar pik in mijn mond te duwen. Ik voelde hem harder en harder worden terwijl ik haar rustig pijpte. Paula had inmiddels een condoom omgedaan en begon mij, op de haar bekende heerlijke manier, te neuken. Wat een geiligheid.

Na zo'n 10 minuten haalde Paloma haar honkbalknuppel uit mijn mond, ging boven mij staan en begon eraan te rukken. Aangemoedigd door Paula, die mij rustig bleef doorneuken, Go Paloma, go, cum, cum., en ineens spoot ze haar enorme lading over mijn gezicht. Paula schoof haar pik uit mijn kont en spoot haar lading erover heen. Paloma kleedde zich aan, en fluisterde in mijn oor: Next time I fuck you .

Ze ging weer naar haar eigen kamertje en Paula begon mij even schoon te maken en zei Nice dick isn't it, now I will suck you. Zo gezegd zo gedaan, Paula begon me heerlijk te pijpen en net toen ik klaar wilde komen stopte ze, pakte haar inmiddels ook weer harde pik, schoof de eikels tegen elkaar en we kwamen gelijkertijd.

3043 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.