Joggen met Fenna

Het moest er al lange tijd van komen. Op de tgirl chat al eens leuke praat gehad, later geile berichtjes via de mail uitgewisseld. Laatst waren we ook al wat verder gegaan via de camchat en via de mail. Ik had al een keer gevraag naar wat meer foto's nadat ze mij wat uitvoeriger op de cam had gezien. Nou, die had ik nu gekregen.

Ze - Fenna is haar naam - had me een fotoserie gestuurd. Eerst begon het nog speels, gekleed in een zo'n mooie hotel badjas en verder ogenschijnlijk alleen haar Uggs aan. Bij de vierde foto ging de badjas open en opzij, en stond Fenna in een mooie string; je kont net iets meer dan een van haar heerlijke billen zien. Bij de zesde foto zat ze op haar knieen, Uggs opzij, kontje strak in d'r string, en een mooie bijpassende bh aan. Bij de laatste foto aangekomen had ze haar string opzij getrokken, en opende ze haar kontje voor me. Als dat nog geen uitnodiging was... Al kijkend was ik behoorlijk geil geworden, m'n pik stond hard omhoog. Ik besloot hier iets mee te doen en printe paar foto's uit, legde ze op de vloer, en terwijl ik de cam wat foto's liet maken trok ik me af en kwam ik klaar over haar. Lekker over haar kontje, haar rug, en nadruppelend op haar Uggs. Snel stuurde ik paar van mijn actie foto's terug.

Nog dezelfde dag antwoorde Fenna. Dat ze blij was dat ik de uitnodiging begrepen had. Na wat gepraat op de chat hadden we afgesproken voor het weekend. Aangezien ik op tijdelijke terugreis in Nederland was, en zij niet kon ontvangen, hadden we anders afgesproken. We zouden gaan joggen, ik had begrepen dat ze ook wel wat sportiefs deed. Zij verkleed als Fenna, alles aan, ik als mezelf. Eenmaal op de afgesproken plek aangekomen, zag ik haar al staan. Een mooie strakke zwarte joggingbroek aan, bijpassende sportschoenen met wat roze, en een helder blauw shirt. Verder lichtjes opgemaakt, en er vrouwelijk uitziend. Als je het niet wist, en haar snel zag, zou je zeker omdraaien en denken dat ze een real vrouw was.

Ik gaf haar een kus op haar wang, en mn hand op haar rug voelde ik toevallig dat ze een sportbh aanhad. "Kom we gaan wat joggen, het wordt hier te druk" zei ze toen ze haar hand op m'n kruis legde, waar snel iets begon te groeien. Ze knipoogde en zei "maar eerst nog m'n veters strikken". Ze knielde half, boog verder voorover, en haar strakke joggingbroek kroop naar beneden, ik zag een mooie zwarte string er boven uit komen, heerlijk haar billen naar achter. Hmmm ik zou haar zo wel willen pakken, ging door m'n hoofd heen.

Eenmaal opgestaan knipoogde ze weer, vroeg of alles er goed uitzag. Duidelijk met opzet gedaan, maar ja, ze had een heerlijk kontje en dat wisten we allebei. We begonnen wat te joggen, niet te snel, niet te langzaam. Soms was ze met opzet voor me, gaf me heerlijk uitzicht op haar kontje. Dan weer naast me en wisselde we geile bliken uit, verlangend naar wat komen ging.

Na wat straten belanden we bij een verlaten kraakpand aan. Ik zei dat we even moesten stoppen, en vond snel een openstaand laag raam. Ik hielp haar mee naar binnen, haar duwend op haar lekkere billen. Daarna sprong ik naar binnen en sloot het raam. Binnen was het leeg en verlaten, maar verder niet ranzig.

Ze was duidelijk ook overgeil geworden en duuwde me tegen de muur en begon me geil te zoenen. Ik pakte haar billen vast en trok haar naar me toe. Ongetwijfeld voelde ze m'n pik tegen haar onderbuik aangroeien, want ze reikte naar beneden en greep gelijk in mn broek en begon me zachtjes met draaiende beweging op en neer te rukken. Wow, heerlijk kreunde ik in haar oor. Ze fluisterde terug dat 'ie goed hard moest worden voor zo meteen als ze weer voorover zou knielen. Alleen het idee al, ik moest me inhouden. Ze merkte het, stopte en trok haar joggingbroek snel uit. Met alleen het shirt, string, en haar roze sportschoenen aan ging ze wijdbeens voorovergebogen staan. Haar handen tegen de muur voor haar, haar voeten iets ervan af. Heerlijk kwamen haar billen naar voren in deze houding. Snel trok ik m'n kleren uit en ging achter haar staan. Even door m'n knieen trok ik haar string opzij en daarmee ook haar billen, ik spuugde even als glijmiddel en begon haar zachtjes maar dwingend te vingeren. Hmm dat vond Fenna wel lekker, heerlijk kreunend zei ze dat ze meer voelen wilde.

Ik stond op pakte m'n pik en zette hem op de plek waar net nog m'n vinger was, zachtjes duuwde ik mijn harde eikel tegen haar opening. Langzaam wilde ik doordrukken, maar Fenna drukte haar kontje verder naar achter waardoor m'n paal al langzaam maar zeker naar binnengleed, haar heerlijke nauwe grotje in. We raakte beiden geil in extase, en begonnen op en neer te bewegen in het zelfde ritme. Telkens kletsten mijn ballen tegen de onderkant van haar billen. Ik liet mn hand naar voren glijden, begon haar ook te masseren en liet een andere hand onder haar shirt naar d'r sportbh glijden. Zachtjes kneep ik haar tepel, en voelde dat ze geil reageerde door zich meer op mn paal te drukken. Ze begon me nu echt te neuken, en ik stootte telkens diep in haar om ook weer bijna helemaal uit haar grotje te glijden. Mn eikel deed er bijna pijn van van geilheid.

Haar hoofd naar achter draaien kreunde ze dat ze het niet meer lang volhield, en dat ze m'n warme vocht in haar kontje wilde voelen stromen. De woorden en de blik op Fenna's achterkant en de geilheid van stiekem met haar hier te neuken, deden me teveel. Ik explodeerde diep in haar terwijl we samen nog op en neer bewogen. Ik drukte haar tegen de muur, merkte dat ze ook kwam en drukte mn paal zo diep als ik kon in haar. Ondertussen pulseerde ik nog wat warme stoten geil sperma diep naar binnen in haar. Hijgend trilden we na. M'n pik beetje zacht geworden floepte uit haar. Fenna draaide zich om, keek enigszins beteuterd dat hij niet meer helemaal hard overeind stond. Toen was die geile blik er weer terwijl ze zei "Laten we wat verder joggen en kijken waar we dan weer komen. Ik ben nog niet klaar voor vandaag. Ik wil nog lekker op je zitten terwijl je op je rug ligt en me geil aankijkt.". Dat leek me prima, en ik volgde haar voorbeeld, en kleedde me weer aan. We vertrokken via de openstaande achterdeur en kwamen snel weer op de afgelegen weg. Een man met hond zag ons en knipoogde naar me, zo van 'goed gedaan ik weet wel wat je daar deed met die lekkere meid'. Ik grinnikte terug, wetend dat hij maar half wist hoe geil het was met Fenna, mijn tgirl friend. En dubbel zo geil op wat nog komen komt als we weer wat bijgekomen zijn en een nieuwe 'rustplek' ontdekken...

4063 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.