(Deel 1) Een eerste kennismaking met mijnheer

Het was nogal druk in de trein. De avondspits was vandaag al vroeg losgebarsten en de trein was afgeladen vol met forenzen. Ik wurmde me nog net op tijd naar binnen en vond een plekje tussen de dampende mensen die opeengepropt stonden in het gangpad. Gelukkig hoefde ik maar een kwartiertje. Veel had ik niet bij me, een OV kaart en een plastic tasje dat ik stevig vast hield. Ik stelde me voor wat mensen van me zouden denken als ze wisten wat er in zat. Ik zag er namelijk uit als een doodnormale jongen in mijn spijkerbroek en t-shirt. Onberispelijk geschoren. Als ik zacht in het tasje kneep voelde ik echter de punt van een niet zo doodnormale, twaalf centimeter hoge naaldhak. Als ik in de harde punt kneep kreeg ik ter plekke een raar vlinderachrig gevoel onderin mijn buik, een combinatie van nervositeit en spanning en de onwetendheid van me te wachten zou staan.

Uit ervaring wist ik dat er voor dit soort dates soms een zekere mate van opoffering nodig zou zijn - dat er dingen van me gevraagd zouden worden - of domweg met me gedaan zouden worden - die soms net op de grens van onprettig voor me zouden kunnen zijn, of nèt daaroverheen zelfs. Maar dat gaf me nu juist de kick. Zoals die ene keer dat een pijpbeurt onverwacht nogal uit de hand liep en uitmondde in een langzame deep throat facefuck. De mijnheer in kwestie leek een keurige man, maar toen we eenmaal bezig waren gingen zijn remmen los. Nadat ik minstens tien minuten met bijna achttien centimeter in mijn keel had liggen gaggen, de tranen in mijn ogen stonden en mijn make-up over mijn hele gezicht zat zei hij tegen me: "Ik zie dat je het er nogal moeilijk mee hebt. Wat ontzettend vervelend voor je, ik heb best me je te doen, het lijkt me ook echt niet makkelijk.". Daarna voegde hij daar doodleuk aan toe: "Maar ja, zo'n slet als jij zou dit toch echt moeten kunnen, ik zal je die geilheid eens eventjes afleren. En bovendien ben ik zelf helemaal nog niet klaargekomen, dus we gaan nog even door". Daarna zette hij zijn handen stevig op mijn achterhoofd en duwde hij zijn pik weer volledig in mijn keel en ging hij net zolang door totdat mijn tegenwerking en gag-reflex uiteindelijk stopten en hij zich langzaam klaar kon neuken. Ik voelde hoe zijn keiharde en kloppende pik zijn hete zaad diep in mijn keel spoot en ik niet eens hoefde te slikken. Hierdoor had ik wel geleerd dat het prettig is wat paracetamol te slikken voor een date en bovendien een pufje verdovende lidocaine-spray in mijn keel te spuiten in dit soort situaties. Ik merkte dat ik mijn benen krachtig samenkneep bij de gedachte.

Ik werd uit mijn overpeinzing opgeschrikt doordat de trein stopte. We waren alweer op het station aangekomen. Het stukje van Amsterdam naar Haarlem was kort en voor ik het wist stond ik uitgechecked en wel voor het Centraal station. Ik liep naar de bushalte en zocht de buslijn die me naar de halte zou brengen waar hij me op zou pikken. De bus stond al te wachten en binnen tien minuten zat ik op de afgesproken halte op het stalen bankje in het bushokje te wachten. Ik probeerde zo kalm en nonchalant mogelijk te zitten en hield natuurlijk iedereen die passeerde goed in de gaten.

Ondanks dat hem je nog nooit had ontmoet zag ik direct dat hij het was toen hij aan kwam lopen. Een keurige 50+ heer met lange grijze regenjas die doelgericht op me toe kwam lopen. Er was geen ruimte voor misverstanden. "Kom jij maar snel mee", zei hij met een glimlach terwijl hij mijn hand stevig vastpakte en me meenam zonder me gelegenheid te geven te gaan twijfelen. We liepen een paar minuten zwijgend naast elkaar door het centrum van de stad waarna hij stopte voor een monumentaal herenhuis ergens langs een brede gracht. Hij opende de zware deur en wenkte me. Ik volgde hem naar binnen en hoorde de deur achter me dicht vallen in het slot.

"Ik denk dat je je eerst wel even wat representatiever wil kleden?", vroeg hij vriendelijk. Dat wou ik inderdaad. Zonder outfit voelde ik me nog niet op mijn plaats en zeker niet in de stemming. Dit was het moment om nog af te haken als ik dat wilde. Daarna zou dat uiterst onbeleefd zijn en met goed fatsoen niet meer kunnen. "Boven is een slaapkamer en badkamer. Neem alle tijd die je nodig hebt, als je klaar bent kun je me vinden in de salon, die is achter die deur daar," en hij wees naar een deur aan de ander kant van de gang. En hij liep weg, me achterlatend in de gang. Ik keek om me heen in de schaars verlichte gang. De hal was erg groot, de vloer was bekleed met hoogpolig rood tapijt en er hingen diverse portretschilderijen aan de muren. Een jachttrofee van een hert keek me met grote bruine ogen aan. Ik vroeg me af of hij me ook als trofee beschouwde.

Ik ging de trap op en vond al snel de badkamer. Ik deed al mijn kleren uit en legde deze keurig opgevouwen op een krukje dat in een hoek stond. Ik pakte de plastic tas en maakte hem voorzichtig open. Voor vandaag had ik een witsatijnen blouse en een crêmekleurig pakje bij me, bestaand uit kokerrok en getailleerd jasje. Dit stond mooi bij de witte lange kousen en de hoge hakken die ik daarbij wilde dragen. Zorgvuldig maakte ik me op; niet te veel en niet te weinig make-up. Toen ik daar mijn donkerblonde pruik in boblijn eenmaal bij op had en in de spiegel keek was ik erg tevreden. Ik maakte alles af met een bril met grote ronde glazen. Ik zag er adembenemend uit vond ik, chique en razend sexy. Ondanks dat ik nauwelijks kon lopen op mijn hakken deed ik ze toch maar alvast aan. De trap zou een uitdaging wprden en ik moest uitkijken dat ik niet zou zwikken op het tapijt beneden in de gang. Verder verwachtte ik toch niet te veel te lopen vanavond.

Voorzichtig en zonder al te grote val- en zwikpartijen kwam ik beneden aan en klopte zachtjes op de deur van de salonkamer. Ik haalde diep adem en stapte naar binnen. De kamer was schemerig en klassiek ingericht. De open haard was aan en hij zat op een grote leren bank naar een pornofilm te kijken. Op het scherm zag ik een vrouw in een erg onprettige situatie, ze was vastgezet op een zogenaamde 'wooden pony'. Zo te zien zat ze er al wat langer op want ze deed met tranen in haar ogen haar uiterste best de beste positie te vinden om draaglijk te kunnen zitten. Haar hakken van meer dan tien centimeter maakten haar dat niet makkelijk, ze zwikte de hele tijd door.

Hij draaide zich om en ik zag dat hij, ondanks dat hij dat probeerde te verbergen, onder de indruk was van mijn outfit. Hij nam me van top tot teen op en nam een trek van zijn sigaar. "Ga zitten", zei hij. "Wil je wat drinken?" Hij stond op en maakte plaats voor me op de bank. Ik ging zitten en keek naar de film. Hij kwam terug met twee glazen likeur die we zwijgend dronken terwijl we keken naar de vrouw die inmiddels was bevrijd van de pony en nu nogal hard anaal geneukt werd door twee kerels. Om de beurt hield de ene haar stevig op haar plaats en nam de andere haar te pakken. Haar initiële protesen werden langzaam minder totdat ze met tranen in haar ogen alleen nog zacht lag te kreunen in het tempo waarin ze geneukt werd. Ik merkte dat ik best opgewonden werd van de clip en begon wat sneller te ademen. "Je wordt hier opgewonden van", zei hij. Ik bloosde. "Wat stout van je. Weet je wel dat dat heel onbehoorlijk is?" en langzaam trok hij me op schoot zodat ik op mijn buik dwars over zijn schoot heen lag. Met een vloeiende beweging schoof hij mijn rok omhoog. Hij begon zachtjes mijn billen te strelen en af en toe kneep hij er in. Langzaam werd hij wat ruwer en kreeg ik af en toe een zachte pets van hem. Ook ging hij diep tussen mijn billen op verkenning en drongen zijn vingers af en toe een beetje bij me naar binnen. Af en toe kon ik een lichte kreun en wat kleine schokbewegingen niet voor me houden. Ik merkte dat ook zijn adem zwaarder werd en ik voelde dat zijn pik tegen mijn buik begon te drukken, alsof hij op verkenning wou gaan. Langzaam begon hij me anaal te vingeren en ik begon flink opgewonden te raken. Zeker omdat ik af en toe tussendoor onverwacht een flink venijnige pets op mijn billen kreeg, waarna mijn hart in mijn keel klopte.

Hij gaf aan dat ik voor hem moest knielen, tussen zijn benen, door mijn hoofd met zijn handen die kant op te leiden. Hij deed zijn gulp open en ik zag zijn pik op enkele centimeters afstand. Met lichte aarzeling nam ik de eikel zacht tussen mijn lippen en begon zacht met mijn tong rondjes te draaien. Hij reageerde met een zucht. Likken en zuigen, steeds dieper totdat ik hem helemaal diep in mijn keel kon voelen kloppen. Hij was inmiddels keihard geworden en had zijn handen stevig op mijn achterhoofd gelegd om ervoor te zorgen dat ik je helemaal in mijn keel nam. Af en toe moest ik gaggen en wilde ik hem van me afduwen. Hij werd boos en zei dat dat niet de bedoeling was. Wegduwen mocht niet en ik moest mijn handen gewoon keurig op mijn rug houden, wat er ook gebeurde. Dit hoorde immers bij welopgevoedde dames. Ik was flink geschrokken van zijn uitval en deed snel wat hij zei. Zoals gewoonlijk ging de gagreflex gelukkig snel weg, maar ik peinsde er niet over mijn handen van mijn rug te halen.

Op een gegeven moment stopte hij en zei dat ik op het kleed als teefje op handen en knieen klaar moest gaan zitten. hij deed een condoom om met wat glijmiddel en hield een flesje poppers voor mijn neus. "Snuif" was het enige dat hij zei. Toen ik dat deed merkte ik tijdens de rush dat hij in één keer diep bij me binnen drong en me begon te neuken. Langzaam maar diep begon hij te pompen terwijl ik zijn zware ademhaling in mijn nek voelde. Hij had me stevig vast aan mijn armen die hij op mijn rug had gedraaid en zo zorgde hij er voor dat ik geen kant op kon - zelfs ademhalen ging moeilijk. Ik merkte dat hij langzaam tot een hoogtepunt aan het komen was en voelde alle spieren in hem samentrekken in de laatste paar stoten voordat hij met een kloppende pik diep in me klaar kwam. Uitgeput liet ik me plat op het kleed schuiven en lag uit te hijgen terwijl hijj met zijn hele gewicht op me lag.

We hadden een tijdje zo gelegen toen hij plotseling opveerde en even verdween. Hij kwam terug met een glas water wat ik gretig opdronk. "Sorry dat ik zo naar je uitviel, daarstraks," zei hij, en veegde een lok van mijn pruik uit mijn gezicht. "Ondanks die lichte tegenwerking vind ik toch dat je het allemaal wel heel goed hebt gedaan." Ik glimlachte terug. "Je make-up is uitgelopen en je ziet er wat verfomfaaid uit, je zult je wel even op willen knappen denk ik?" Ik knikte. "Je kunt gewoon doen alsof je thuis bent boven. Neem de tijd." voegde hij er aan toe. "Trouwens, als je wilt, ik geef over een uurtje een receptie in het tuinhuis. Ik zou daar graag de blits met je maken. Heb je daar zin in?". Even twijfelde ik. Ik vond het een groot verschil om me te kleden als vrouw in een privesituatie in vergelijing tot een publieke receptie. Maar omdat hij daar blijkbaar helemaal geen probleem van scheen te maken zei ik ja en verdween naar boven om me op te frissen.

4305 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.