Mountainbike ritje in het bos (deel 1)

[volgend verhaal is puur fictief dus niet (auto) biografisch of zelf beleefd. Indien voldoende positieve reacties zal ik het vervolg ook posten. Is het eerste verhaal in een reeks van een ontluikend sletje dat ik aan het schrijven ben]

Je kon het niet laten en hebt toch een verlaten plekje opgezocht waar je goed uit het zicht bent van eventuele andere fietsers en wandelaars en waar je je kan overgeven aan je speciaal ritueel.
Je bent afgestapt van je fiets, hebt hem tegen een boom gezet en langzaam reik je met je hand naar achteren, naar de achterkant van je wielertrui waar de zakken zijn. Tijdens het rijden heb je al af en toe gevoeld of ze er nog zaten: je speciale handschoenen, gemaakt uit zwarte zachte stof en die reiken tot aan je elleboog. Ze geven je steeds een zeer vrouwelijke look en wanneer je ze, langzaam 1 voor 1 aantrekt voel je ook een verandering door je lichaam zinderen. Alles tintelt en elke vezel van je lichaam gaat automatisch in "genotmode".

"Eeuh - ik eeuh, tja, ik euhh was eeuh ..."
"Tiens tiens!" onderbreekt de man je gestamel. "Blijkbaar is spraak niet echt 1 van je talenten en heb je er zo te zien andere ..."
"Eeuh wat bedoelt u?"
"Wel zo te zien hou je er rare hobby’s op na. Doe je dat dikwijls je staan aftrekken in de bossen?"
"Eeuh - wel eeuh - eigenlijk was het niet de bedoeling om dat te doen ... ik wou gewoon wat komen trainen met de mountainbike".
De man lijkt precies niet echt zwaar van slag, boos of geschokt, dit kan nog meevallen, hier kan je misschien nog zonder al te veel problemen uit geraken!

"En die handschoenen zijn standaard uitrusting bij het mountainbiken?" vraagt de man op een toch redelijk corrigerende toon waaruit blijkt dat hij niet echt tevreden is met de uitleg die hij van je krijgt.
"Ja, eeuh - daar zegt u zoal iets ... eigenlijk euhh ... eigenlijk" yes, yes dat is het denk je snel "eigenlijk heb ik die gevonden hier en ik wou eens zien of ze pasten". De man zet zijn fiets ook tegen een boom, doet zijn helm af, legt zijn zonnebril en bandana erin, komt dichter en neemt een hand vast, trekt ze van je clit weg en draait ze met de palm naar boven.  "mmm die handschoenen kijken me wel erg proper om hier op de grond te hebben gelegen, ik weet niet hoe lang. En ze passen wonderwel perfect wat niet zo evident is met zulk een model ...

Je probeert me hier blijkbaar iets wijs te maken en dat heb ik niet zo graag!" zegt de man met oplopende stem. "Nee, nee dat is niet waar, euhh, ik bedoel, wel, u hebt gelijk, ik had ze toevallig nog bij in mijn koerstrui en toen ik dat voelde dacht ik 'ik trek ze even aan’, daarom had ik me wat verdekt opgesteld omdat dit toch niet zo alledaags is - een man met zulke handschoenen aan ... Ik kan er niet aan doen, het is een fetisj van me..." je besluit om het maar te zeggen zoals het is ... " en toen ik ze aanhad wou ik de stof op mijn huid voelen ... en van het 1 kwam het ander en voor het wist was ik aan het doen wat ik aan het doen was ... het spijt me enorm dat u dit hebt moeten zien en ik hoop dat u niet te erg bent geschrokken van dit tafereel".

"tja, wat moet ik daar nu mee ... ik heb het gezien en dat kan ik niet terugdraaien. Ik weet niet goed wat ik moet doen met jou verontschuldigingen die wat mij betreft niet zo echt gemeend zijn denk ik. Ik denk dat je hier regelmatig komt om met je handschoenen aan met je lul te spelen bent en eigenlijk hoopt dat je betrapt wordt!". De man wordt duidelijk wat opgewonden en knijpt ook wat harder in je hand. Je begint je toch een beetje ongemakkelijk te voelen bij de situatie en probeert om je hand los te trekken. "Nee, nee dat is niet waar, niemand had dit mogen zien! Ik doe dit zeker niet met opzet, het is eigenlijk meer een drang maar ik zal het niet meer doen, ik heb mijn lesje geleerd! Kunt u mijn hand loslaten zodat ik kan gaan? Alstublieft? Kunt u mij loslaten en vergeten wat er gebeurd is? Ik smeek u ...".

De man kijkt je recht aan en je merkt een vreemde wellustige blik in zijn ogen. Hij zegt "wel wel, het kippetje begint te spartelen. Ik zal je eens een aantal zaken duidelijk maken: ten eerste: ik ben niet “u” maar "Meester" voor jou. Dus als je me aanspreekt dan wil ik dat je dat vanaf nu doet met "Meester". Ten tweede: ik ken sletjes als jij maar al te goed. Ik kom hier regelmatig rondkijken en kom regelmatig sletjes als jij tegen die een lesje kunnen gebruiken. Jij bent niet anders. En ten derde: je hebt geluk: dat lesje ga je nu krijgen!"

De man draait plots de arm met de hand die hij vasthoudt achter je rug en grijpt tegelijkertijd je andere arm zodat die ook achter je rug komt. Met 1 hand houdt hij beide polsen vast, trekt met zijn voet zijn rugzak dichterbij en haalt er met zijn vrije hand een paar handboeien uit te voorschijn die hij vingervlug bij je aandoet.
Geschrokken van deze ontwikkeling begin je met je lichaam te spartelen en zegt "Hey euh wat doet u nu? Laat mij los. Ik heb niemand kwaad gedaan! Laat mij los!"
KLETS - met een luid schel kletsgeluid voel je een prikkende, brandende pijn in je kontbillen opkomen. De man heeft je zowaar met de vlakke hand een serieuze klets verkocht op je kont.
"Hoe heb ik gezegd dat je mij moest aanspreken?" vraagt hij.
"Aanspreken?" zeg je, "Aanspreken? Ik moet helemaal niets, ik spreek u uit beleefdheid aan met ‘U’ en met niets anders en daar doe ik niets verkeerds mee! We leven in een vrij land en ik wil dat u me nu losmaakt en laat gaan!" breng je parmantig in.

KLETS - KLETS - opnieuw daalt zijn blote hand neer op je billen, langs elke kant 1 keer nu, die moeten flink rood beginnen zien! De man haalt een stuk touw uit zijn rugzak die hij langs de ene kant aan de handboeien vastmaakt en langs de andere kant vastmaakt aan een overhangende tak, op zo een manier dat je handen nu achter je rug hoog in de lucht zijn opgetrokken en je geen kant meer op kunt. Door deze houding wordt je trouwens geforceerd om voorover te buigen aangezien je anders teveel pijn hebt in je armen.
"Zo, dat is al een meer correcte manier voor een sletje om hier in het bos te staan" zegt de man. "Ik vraag het nu nog 1 keer en denk goed na voor je een antwoord geeft. Hoe spreek je me aan?".
Je begint stilaan te beseffen dat je in een vrij moeilijke situatie beland bent. In alle geval kan je geen kant meer op nu je vastgebonden staat met je armen in de lucht. Hoe penibel de situatie ook lijkt, je kan langs de andere kant ook niet ontkennen dat het je ook wel een klein beetje opwindt. Hier sta je, zo goed als halfnaakt in een bos, vastgebonden, geen kant opkunnen en achter je een compleet vreemde man die wil dat je hem aanspreekt met "Meester". Je besluit dan ook wijselijk om de man niet verder uit te dagen en, in ieder geval toch even tot hij gekalmeerd is, mee te gaan in zijn spel. Aangezien hij al deze attributen bij zich had is hij blijkbaar zeer goed voorbereid en allicht ook heel ervaren in hetgeen hij aan het doen is.

Hij zal dan vermoedelijk ook niet direct stoppen met wat hij aan het doen is. Je vindt het best spannend alleen hoop je wel dat het niet te ver gaat: niettegenstaande je soms onderdanige en perverse gedachten ben je nog steeds (ontvangende) maagd en buiten je vinger en de dildo uit je stiefzusters nachtkastje heeft er nog niets in je kutje gezeten. Je enige vrees is dus nu dat deze halve bruut je zal verkrachten hier in het bos. "Zo zo, dit sletje leert snel! Mooi mooi. Maar als je denkt dat ik je zo maar laat gaan dan heb je het toch mis hoor. Voor mijn 'emotioneel leed' zal ik toch ‘genoegdoening’ van je moeten eisen".
"Genoegdoening Meester? Maar ik heb helemaal niets bij me van waarde ...". 

"Mmmm dan zal de genoegdoening in natura moeten worden voldaan vrees ik sletje ... Laat ons maar eens beginnen met deze koersbroek van rond je benen te doen zodat je wat meer beweeglijk bent". Hij bukt zich, trekt je koersbroek helemaal naar beneden en dwingt je om je de koersbroek verder over je schoenen uit te trekken.  "Maar Meester, wat als er iemand anders langs komt en ons hier zo bezig ziet? Wat als die persoon de politie belt?" probeer je om de man te doen stoppen met wat hij van plan is. Maar blijkbaar heeft dit weinig impact, de man glimlacht enkel nog wat meer. De man gaat terug achter je staan en schopt zachtjes tegen de binnenkant van je voeten zodat deze vanzelf openschuiven en je echt wel in een zeer compromitterende houding komt te staan. Hoe heeft dit toch allemaal kunnen gebeuren? Waarom heb je je gewoon niet aan je voornemen gehouden om gewoon te fietsen en niets meer?
"Meester, Meester, wat gaat u met mij doen?" vraag je al smekend aan de man. 

KLETS, wederom krijg je een klets op je billen. "Nieuwe regel: je praat enkel als je wordt aangesproken of wanneer ik je toestemming heb gegeven. Voor de rest wil ik niets van je horen. Is dat duidelijk slet? Zo niet zal ik verplicht zijn om je te muilkorven."
'Oei, het wordt nog erger en erger. Hoe geraak ik hier in hemelsnaam uit?' denk je bij jezelf. Deze man meent het wel degelijk en is duidelijk niet van zijn voornemen af te brengen om 'genoegdoening' te krijgen. Wat dat dan ook moge zijn ...
“Ja Meester, dat is zeer duidelijk” antwoord je.
De man doet een tweetal passen achteruit en loopt rond de setting om de scene goed in zich op te nemen. Hij is duidelijk tevreden met wat hij ziet want er klinkt een goedkeurend geluid. Het moet ook een zeer geil en opwindend zicht zijn: jij voorover gebogen met je armen achter je rug naar omhoog vastgebonden aan een overhangende tak, je benen vrij goed uit elkaar en voor de rest enkel een T-shirt, koerschoenen en uiteraard de (nu wel even te vervloeken) handschoenen aan.

“Vind je dit zelf geen betere houding voor een sletje zoals jij zo midden in het bos?” vraagt de man op zachte toon.
“Euhh, ik kan dat niet zo goed beoordelen Meester aangezien ik het niet zo goed kan zien zoals u dat kan”.
“Mmm daar zeg je zoal iets, je doet me aan iets denken” zegt de man. Hij reikt in zijn koerstrui en trekt zijn smartphone tevoorschijn.
“Ik vind dit wel een heel geil zicht en wil daar later nog wel wat van genieten. Ik zal er snel wat foto’s van maken zo dat je zelf ook eens kan zien hoe je hier staat” zegt de man terwijl je inderdaad het geluid hoort dat zo een toestel maakt bij het nemen van foto’s. Je probeert angstvallig om je gezicht wat weg te draaien maar helaas is dat niet naar de wens van de man die dit onmiddellijk duidelijk maakt met een klets op je billen.
“Mooi naar het vogeltje kijken sletje! Je moet er goed op staan toch?” zegt de man. Aangezien je niet direct reageert, vertrekt zijn hand al terug de hoogte in om je billen nog eens te beroeren en daarom zeg je snel “Ja Meester, het spijt me.

Maar ik heb schrik dat deze foto’s ergens belanden waar ze eigenlijk beter niet zouden belanden en dat andere mensen me zouden herkennen op de foto’s. Het zijn niet direct alledaagse foto’s Meester vandaar dat ik mijn gezicht wegdraaide. Het spijt me Meester.” en je kijkt zoals hij gevraagd heeft mooi in de lens. Snel denk je ‘misschien is dat wel zijn kick, deze foto’s van me nemen en zich er zelf achteraf goed op aftrekken. Dan laat hij me misschien snel gaan als ik meewerk.’
Je moet onmiddellijk toegeven dat het foto’s zijn die recht uit een SM of bondage tijdschrift zouden kunnen komen. De man heeft van alle hoeken en kanten foto’s getrokken van het tafereel en er is niets dat verborgen is gebleven. Maar het is wel degelijk jij zelf die centraal op de foto’s staat, in deze houding. Het zijn jouw uit elkaar staande benen met een daartussen bungelende clit die op de foto staan. Je beseft dat wanneer je zulke foto’s van iemand anders in een magazine of op het internet zou tegenkomen je zonder problemen erop zou kunnen masturberen en zelfs wensen dat je in de plaats van die persoon was. Maar dat is nu niet nodig want je bent het wel degelijk zelf die er op staat!

“Het zijn mooie geile foto’s Meester. Ik moet bekennen dat het wel een opwindend zicht moet zijn om mij hier zo te zien staan. Ik hoop dat dit u gunstig kan stemmen Meester.”
De man steekt zijn smartphone terug weg en gaat achter je staan.
“En nu ga ik eens een grondige inspectie doen van mijn nieuw sletje” zegt de man. ‘Ooh nee, het is hier nog niet direct gedaan! Wat gaat deze man allemaal nog met mij doen?’ denk je bij jezelf half in paniek.
De man merkt blijkbaar iets van je angst en zegt “wel sletje, het is als volgt: als je goed meewerkt dan ga je hier goed uitkomen, als je tegenwerkt dan laat ik je gewoon zo hangen en ga verder. Misschien dat iemand anders je dan wel vindt en dingen doet die nog wat erger zijn dan wat ik voor je in petto heb. Zou je dat liever hebben? Dat ik nu wegga en je hier zo achter laat?”
‘Dat kan hij toch niet menen?’ “Nee Meester, alstublieft, laat me hier niet achter. Ik zal volledig met u meewerken zolang u mij maar losmaakt straks en ik naar huis kan.” Je besluit om hem de hamvraag dan toch te stellen “Meester mag ik u iets vragen alstublieft?” probeer je. Hopelijk beziet hij dit niet als een daad van ongehoorzaamheid en laat hij je je vraag stellen.
“Wat wil je vragen?” vraagt de man lichtelijk verbaasd. 

“Wel, om eerlijk te zijn hebt u gelijk: ik voel me af en toe een echt sletje maar niettegenstaande dat ik al wel wat geëxperimenteerd heb met een aantal zaken ben ik nog steeds een anale maagd en heb dus nog geen man in me gehad. Ik smeek u Meester om mij niet te nemen aangezien ik daar erg veel angst voor heb. Voor de rest wil ik alles voor u doen.” Je weet wel dat je je door dit statement vrij kwetsbaar opstelt maar ergens begin je toch een bepaald vertrouwen te krijgen in de man aangezien hij tot nu toe enkel maar logische zaken heeft gezegd (en heeft gedaan al is het wel extreem). Langs de andere kant besef je heel goed dat je eigenlijk geen enkele keuze hebt om de man ter wille te zijn aangezien hij perfect zijn dreigement kan hard maken en je hier zo kan laten hangen. De man moet hier blijkbaar even over nadenken want zijn antwoord laat wat op zich wachten. ‘Als hij maar niet kwaad wordt door jouw vrijpostigheid en doorgaat terwijl hij je zo laat hangen!’ besef je plots. 

“Wel slet, dit stelt me eigenlijk wel voor een dilemma. Ik ben nu jou Meester en IK bepaal wat er met je gebeurt. Dat jij me eisen stelt staat me niet in het minst aan. Langs de andere kant vraag je het vriendelijk en wil ik ook wel tegemoet komen aan je vraag omdat je duidelijk nog niet in dat stadium bent en het hier niet de plaats is om die stap te zetten. Dat is toch wat ik er over denk, anderen zouden je hier ter plekke suf neuken, zeker als ze zouden weten dat het je eerste keer is. Je mag je dus best wel gelukkig prijzen met mij als Meester.”
Oef, dat is al een heel pak van je hart. Je gaat dus duidelijk niet verkracht worden, toch niet anaal want ook oraal ben je maagd maar dat durf je nu niet meer te zeggen omdat je bang bent dat de man boos wordt en alle afspraken afzegt of nog erger: vertrekt. Je bent stilaan wel zeer benieuwd hoe je gaat tegemoetkomen aan de ‘genoegdoening’ die de man gevraagd heeft. Misschien wil hij inderdaad je eens goed bekijken, hier en daar eens betasten en misschien moet je jezelf aftrekken voor hem of hem aftrekken. Eigenlijk niet zo erg want om eerlijk te zijn tegenover jezelf moet je toegeven dat je daar al danig over hebt gefantaseerd.

“Bon, waar waren we gebleven?” vraagt de man.”Ik ging dit sletje eens goed keuren dacht ik. Maar aangezien ik ze nog niet goed ken ga ik wel mijn voorzorgen nemen.” Je hoort plots een raar geluid dat je ook wel eens in televisieseries hoort, meer bepaald in ziekenhuisseries. Plots brengt de man zijn hand voor je gezicht en je ziet dat je gelijk hebt: de man heeft een chirurgische latex handschoen aangetrokken.
“Open die slettenbek van je en bevochtig deze vingers”.  Lichtelijk begin je te vermoeden wat de man hiermee zal doen en plots besef je dat het best is dat je je helemaal overgeeft aan hem. Gedaan met de reservaties, uiteindelijk heb je al over dergelijke zaken meerdere keren gefantaseerd terwijl je jezelf aan het masturberen was en moet je jezelf nu maar gelukkig prijzen dat het ook daadwerkelijk gebeurt. Je opent je mond en de man steekt zijn wijsvinger tussen je lippen.
“Goed natmaken met je speeksel. Ook de andere!” 

Je doet je best om zoveel mogelijk speeksel aan te maken en op de vinger te brengen. De man trekt zijn wijsvinger uit je mond en steekt zijn middenvinger ook in je mond die je op dezelfde manier bevochtigd. Daarna alle twee tegelijk. Even later trekt de man beide vingers uit je mond terug en brengt zijn hand naar achteren.
‘Nu gaat het gebeuren’ gaat in een flits door je heen. Hier heb ja al maanden over gefantaseerd: voor het eerst gaat iemand anders je gaatje penetreren. Je had enkel niet gedacht dat het in een bos ging zijn vastgebonden aan een boom. Soit – ‘hier gaan we dan’ denk je.
“Zoals je wel zal vermoeden ga ik je kutje eens verkennen. Eens kijken of je de waarheid spreekt en het maagdelijk rond mijn vingers spant. Ontspan je maar, je moet geen schrik hebben, ik heb dit meer gedaan.” De man spreid met de vingers van zijn ene hand de billen rond je gaatje en drukt met de wijsvinger van de andere hand die je juist bevochtigd hebt tegen je kutje. Langzaam drukt hij harder en harder totdat zijn eerste vingerkootje naar binnendringt.
“Wel dat was toch al niet zo erg denk ik hee sletje?” 

“Nee Meester, dat ging vanzelf denk ik.”
“En hoe voelt dat?”
“Voelt wel lekker Meester”
“Zal ik verder gaan en mijn vinger dieper steken?”
“Ja Meester.”
“Dat zal je toch wat beter moeten vragen hoor”.
“Ja Meester, ik zou heel graag willen dat u uw vinger dieper steekt in mijn gewillig kutje” – je vindt dit eigenlijk best super zo, de man is zeer zacht en dit is inderdaad een grote fantasie van je die vervuld wordt. Daarom ga je ook volledig op in het spel. Je voelt dat de man nog meer druk zet op de vinger in je gaatje en je voelt ook dat hij dieper en dieper in je kutje glijdt.
“Voila, hij zit er helemaal in, verder gaat niet. Ik denk wel dat je de waarheid hebt gesproken in verband met je maagdelijkheid maar langs de andere kant vermoed ik dat er toch al redelijk wat voorwerpen in je kutje hebben gezeten. Met wat heb je zoal geëxperimenteerd?”
“Wel euhh, ik ben begonnen met mijn eigen vinger, daarna 2 vingers, daarna een leeg colaflesje, een banaan en ook een dildo Meester.” beken je zonder schroom aan de man. Je voelt je helemaal opgewonden want niet alleen zit je nu middenin de verlevendiging van 1 van je fantasieën, deze man blijkt je eigenlijk wel goed te begrijpen. Afgaande op zijn ervaring voel je ook wel dat je niet alleen bent met deze gedachten en dat je toch niet zo de freak blijkt te zijn die je dacht dat je was. “En om eerlijk te zijn Meester, het grootste dat ik eens geprobeerd heb was een komkommer maar die was eigenlijk wel wat de dik voor mijn gaatje, vandaar dit ik zo een angst heb om genomen te worden door een echte man Meester”.

Je gelooft je eigen oren niet dat je dit zomaar allemaal te grabbel gooit tegen een volledig onbekende. “Wel wel, dit gaatje is inderdaad niet ongeoefend. Mooi mooi. Een komkommer was te dik zeg je – dat lijkt me inderdaad wel wat te groot om zomaar te proberen … alles op zijn tijd zou ik zeggen. Maar als een banaan er in gaat dan zal mijn lul er zeker ook in passen!”
‘Oh nee, hij gaat toch niet terugkomen op zijn belofte’ denk je in lichte paniek. De man voelt deze gedachteflits ongetwijfeld in zijn vinger omdat door de schrikreactie je kutje zich nog sterker dichttrekt.
“Rustig maar” zegt de man geruststellend, “een afspraak is een afspraak, daar wordt niet van afgeweken! Alles op zijn tijd”.
Oef, je kan je terug wat ontspannen. Maar wat de man zegt is misschien wel waar, als een banaan vlot in en uit je kutje kan dan zou misschien zijn lul ook wel passen … zou je het durven vragen? Maar heeft hij condooms bij? Allicht wel gezien al de rest dat hij bijheeft. Maar je besluit het toch maar niet te wagen en af te wachten wat er voor de rest gebeurt.

“Dus een banaan past erin? Dan kunnen er allicht makkelijk twee vingers in ook …” en gelijk voegt de man de daad bij het woord: je voelt een tweede vinger drukken tegen je gaatje. Aangezien de andere vinger er ook nog inzit, gaat die tweede er eigenlijk vlot mee in. Je hoort en dadelijk erna voelt ook dat de man op je kut spuugt om wat extra vocht erop te brengen. De tweede vinger gaat er met wat duwen vlot in.
“Wel wel, zo te zien lust dit sletje er wel wat van want haar clitje groeit terug tot een stevig knotsje! Heb ik daar toestemming toe gegeven?”

Je was van plan om het niet te doen maar het is sterker dan jezelf.

Het feit dat je, met voorbedachte rade, je speciale handschoenen hebt meegebracht helpt natuurlijk niet om je vroom voornemen uit te voeren: gewoon een trainingsritje met de mountainbike en verder niets.

Je kijkt naar beneden en merkt dat tussen je benen inderdaad de genotmode aan staat: er tekent zich al een serieuze bobbel af in je koersbroek. Tijd om die "clit" want zo noem jij als vrouwelijk ingesteld sletje je lul, te bevrijden en lucht te geven. Je doet je koerstrui uit, de bretellen van je koersbroek opzij zodat je je broek kan laten zakken tot op de knieën. Aahh wat voelt dat lekker, de buitenlucht die vrijelijk je clit kan beroeren.

Een eerste speciaal moment: je neemt je clit vast met je gehandschoende hand, je voelt de zachte stof tegen je clit en anderzijds voel je het pulseren van je clit door de zachte stof door. Aahh ja, daar doe je het telkens voor, dat is de reden waarom je dit doet en niet kan laten, wat is dat lekker. Zachtjes begin je je clit af te trekken terwijl je andere hand over de binnenkant van je billen streelt, van aan je knie tot aan je ballen, die je ook vastneemt. Je buigt wat door je knieën met je voeten uit elkaar, zodat je met je hand goed onder je ballen kan en door je bilspleet door naar je gespannen sterretje. Je voelt je clit nog groeien door de stof van je handschoenen en je begint wilder en  wilder aan je clit te snokken, onderwijl neukbewegingen makend met je bekken. Door je opwinding begin je ook te hijgen en je gaat helemaal op in je speciaal natuur-ritueel waar je zo goed van kan genieten.

Je gooit je hoofd naar achteren want je voelt je zaad opborrelen uit je ballen - het zal niet lang meer duren voor je, vrijelijk en zonder enige hindernis, je zaad in het gras zal kunnen spuiten. Meestal plas je daarna dan eens goed om alle "leidingen" goed door te spoelen. Sneller en sneller, harder en harder trek je aan je clit maar plots .... hoorde je daar een tak breken? Snel probeer je je koersbroek terug op te trekken maar ze blijft haken achter je knieën en het feit dat je clit nog stevig naar omhoog/voor staat helpt ook niet echt. Je kijkt angstvallig rond om te weten te komen wat het geluid heeft veroorzaakt. En ja hoor, je ergste vrees wordt bewaarheid: een 5-tal meter verder zie je een andere mountainbiker staan, voeten op de grond, de fiets tussen de benen en de armen gekruist voor de borst. Naast hem ligt een kleine rugzak op de grond. Doordat je zo opging in je spelletje heb je hem helemaal niet horen naderen terwijl hij allicht jou gehijg en gekreun wel gehoord heeft.

Of misschien heeft hij je stiekem in de begroeiing zien sluipen en is je achterna gegaan? Anyway, wat gebeurd is, is gebeurd. Door zijn helm en donkere zonnebril kan je niet echt uitmaken wat zijn gezichtsuitdrukking is maar dit was niet de bedoeling: betrapt worden tijdens je natuur-aftreksessie. Je loopt natuurlijk altijd een bepaald risico, dat is ook een deel van de kick, maar op zich reken je er ook wel op dat het nooit gebeurt. En dat was ook het geval (al was het wel eens bijna zo) ... tot nu. Je clit wegstoppen is al zo goed als onmogelijk, het feit dat je daar zo staat met je koersbroek ter hoogte van je knieën en vooral je geile handschoenen aan kan je onmogelijk verdoezelen ... you're busted!

Snel breng je beide handen voor je clit en al besef je dat je daar nu als een echte sissy staat (met de benen nog wat gebogen, de knieën bij elkaar, je voeten wat schuin naar buiten gedraaid, je broek op je knieën en je handen (met de handschoenen aan) voor je clit), een andere reactie kwam niet echt in je op.

 "Wel wel" zegt de man, "wat hebben we hier? Wat is hier de bedoeling van?"

"Ja Meester, mijn excuses. ik was even in de war maar dat zal niet meer gebeuren. Ik zou graag worden losgemaakt en mijn weg vervolgen Meester, het spijt me mocht ik u ongemakkelijk hebben gemaakt. Meester, alstublieft, maakt u mij los en mag ik gaan?". Zo, hopelijk is dit gevlei afdoende om de man te kalmeren en maakt hij jou nu los zodat alles achter de rug is.

De man komt voor je staan en je merkt dat je strategie schijnt te werken. De man verzacht duidelijk zijn blik en er speelt zelfs een glimlach rond zijn lippen. Na een aantal foto’s te hebben getrokken komt de man voor je staan en laat de foto’s 1 voor 1 zien. “Wel wat vind je er zelf van sletje?” Mijn God, er zit een man met 2 vingers in mijn kontgaatje … en ik vind het nog lekker ook!’ denk je bij jezelf. En dat je het lekker vindt, dat schijnt de man ook te merken mede door het feit dat je clit zich danig heeft rechtgezet tijdens deze penetratie.

[wordt vervolgd indien interesse]

3237 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.