Seksbios waar gebeurd

Geplaatst door: tvslavegirllinda op 23-05-16

Ik heb wel vaker met een man afgesproken en onderdanig als ik ben verwend .Echter op een zondag verveelde ik me en voelde me die dag echt onderdanig en daar moest ik iets mee doen.
Ik heb met iemand omdat ik niet alleen wilde gaan afgesproken bij de seksbios in mijn woonplaats .
Daar aangekomen liepen we een rondje en bekeken de ruimtes en de mannen . 

Onder mijn kleding had ik me al omgetoverd tot vrouw alleen mijn makeup pruit en pumps moesten nog aan. De laatste ruimte waar we binnen liepen had een aantal bdsm toestellen.  
Ik werd nog geiler en voelde de onderdanige drang gebruikt te worden nog erger. Snel terug naar de wc de puntjes op de I gezet en me makeup op gedaan. Eenmaal omgetoverd tot slavin langs alle mensen paraderend met mijn blonde lange haren en mijn date liepen we weer overslag rond.

Ik voelde de ogen proberen bij elk trapje dat ik op liep onder mijn rokje branden. Bij het bdsm  deel zei mijn date dat ik op mijn knieeen moest en werd in de schandpaal geplaatst . Hij maakte die op slot en begon me te spanken. Ik zei harder en zijn vinger ging over mijn grote . Mijn rode string was doorweekt  (voel nog de hand afdrukken op mijn billen. Heerlijk !!)   Door de slagen die hard door de ruimte kletste kwamen er andere mannen kijken. Een ging voor me gezicht staan en duwde zijn lid tegen me lippen die ik gewillig opende en hem begon te pijpen. Na een korte tijd zij mijn date ij moet werken maakte me los en ging   .. ik bleef achter.

Een man vroeg of ik weer wou zitten en ik deed netjes wat me werd gevraagd.  Wat toen gebeurde is dat de hele seksbios naar de kamer uitliep en ik 2 pikken tegelijk in me mond kreeg en als er 1 uit ging stonden er alweer meer klaar. Ook in mijn grotje ben ik uren uitgewoond.  Zelf al paar keer klaar gekomen en zelfs toen waren ze niet klaar. Uren later waren ze klaar maakten los en zeiden straks nog meer plezier met je. Rust maar uit  ... Ik ben op een bed gaan liggen en gaan rusten  ...

Ook daar kwamen ze me niet met rust latend  bevoelend en me mond vullend. Ik ben voldaan en overdonderd weg gegaan . ... Wil snel weer een keer. En als mensen van toen dit lezen ... Ik nodig jullie allemaal uit voor t zelfde maar nu harder en langer dan die paar uur dat ik er was .
Groetjes travo slavin linda 

5671 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.