Dat witte goud

Was weer zo geil als boter! had een leuke gast gevonden , waarmee ik een rollenspel ging doen van nichtje en suikeroom. Maar op het laatste moment is het afgesprongen , Ik had niet veel tijd meer en dacht damn nu zal ik geen date meer vinden. Maar ik raakte aan de praat met een gast, heel vriendelijk en na een halfuurtje chatten kwam ik te weten dat ie van dezelfde gemeente was als ik! Hij wilde afspreken met mij! maar had nog nooit dit gedaan met iemand van mijn gemeente wat als ik hem kende?


Ik was zo geil, dat ik dacht foert dan ist zo. Hij vroeg wat ga je aandoen? ik zo van ja zwarte lingerie, zwarte stayups, pruik , make up doe me een plezier zei ie ga op je bed liggen op je rug en blinddoek jezelf! Zoals altijd mijn deur stond ongesloten en kon ie zo naar boven, vind dit altijd spannend. Ik lig dan als een hoer op mijn bed te wachten, en dan zie ik direct als het een geil feestje zal zijn of niet! Daar lag ik dan te wachten.. ik  hoor mijn deur opengaan hihi eindelijk dacht ik.

ik zag niets maar hoorde hem binnenkomen en zeggen mmmm hij gaat afzien ze! ik was intussen al mijn sterretje aan het strelen. Hij kleedde zich uit en kwam op bed tilde mijn benen in zijn nek en ik voelde iets warm al harder komen tegen mijn sterretje duwen.na vijf minuten te wrijven over mijn sletgrotje stond zijn eikel kletsnat ie kwam dichter naar mijn gezicht en ik zag nog altijd niets en hij liet hem glijden over mijn lippen...ik smaakte ziltig voorvocht...mmmm Doe maar je blinddoek af zei ie! En toen zag ik hem een gast in de veertig, grijs, mooie pik.

Hij begon te spelen met mijn clit en ik hield hem tegen en zei zachtjes want ik kom vlug klaar,
HeHe zei ie, ik ook! na wat wrijven en lulmassering begon ik hem te pijpen, al teasend over zijn eikel , dan redelijk doortastend en ik voelde zijn benen spannen , doe verder zei ie je bent goed bezig..
Dus nam ik hem in mijn keel en ik voelde dat het nog meer spande , ik ga komen zei ie !! Hij wilde hem uit mijn mond trekken maar ik hield hem tegen en bleef verder zuigen! Idd ik wilde het, ik hoorde aaahhh en voelde een ziltige zooo lekkere smaak mijn mond veroveren

Een mondje vol! Hij liet zich achterover vallen en ik lag op zijn borstkas met zijn zaad in mijn mond en keek hem aan ik bleef maar genieten van de smaak, en was voldaan ik had mijn slettige taak volbracht..dacht ik! Toen zei ie ! weet je wat ik geil vind? en ik schudde mijn hoofd van neen.
Wees een brave meid en slik alles in! OO wee had ik nog nooit gedaan! maar ik keek hem in de ogen en slik alles was weg en ik opende mijn mond! man die gast smaakte lekker. ik ging terug naar zij pik en likte hem proper tot er niets meer overschoot, net alsof ik een culinair diner had gehad. Toen ie weg was , sloeg het in als een bom...man zaad is lekker! en nu?

3109 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.