BJ Bar

Op mijn reis in Thailand kwam ik in Patong op het mooie eiland Phuket. In het uitgaansgebied, een bijzonder druk, gezellig gekkenhuis,  zag ik een neon van BJ-Bar. Dat leek me wel interessant. Binnen gekomen zag ik een leuke bar waar een paar mooie thaipopjes op dansten. Er kwam er gelijk 1 op mij af , ze zag er goed uit, maar het was nog vroeg dus ik wimpelde haar even af en bestelde een Chang biertje. Toen kwam er een grote neger binnen en hij bestelde ook een biertje en natuurlijk kwam er op hem ook een mooi popje af. Ze fluisterde wat in zijn oor en hij zei Yes, please, three!. Er kwamen nog twee meisjes bij, de eerste deed zijn rits open en haalde  een enorme lul uit zijn broek. De tweede trok zijn broek helemaal naar beneden en de derde begon aan die lul, die in no time zo hard was dat hij er een homerun mee kon slaan, te zuigen. De twee anderen kwamen erbij en met zijn drieen waren ze hem aan het verwennen. Een supergeil gezicht. Ineens hoorde ik een donkere, zwoele, stem in mijn oor You like dicks, come on we can help you as well.

Ze pakte mijn hand en leidde me naar een andere ruimte waar een stuk of 4 bloedmooie ladyboy popjes aanwezig waren. Binnen de kortste keren hadden zij mij uitgekleed en begonnen mij te verwennen. De eerste, met die zwoele stem, haalde haar lul uit haar string en schoof die in mijn mond, ze werd snel keihard en binnen 3 minuten spoot ze haar hele lading achter in mijn keel. Ondertussen ware twee andere aan mijn lul aan het zuigen, de ene kon vreselijk lekker deepthroaten terwijl de andere mijn ballen likte. Wat een geiligheid. Opeens draaiden ze me op mijn buik en in de spiegel zag ik dat er 1 een condoom over haar keiharde pik schoof, op haar knieeen ging zitten en mij begon te rimmen. Vervolgens schoof ze haar pik in mijn kont en begon eerst heel langzaam en dan steeds harder te neuken. Ineens haalde ze haar pik eruit, deed het condoom af en spoot een lading over mijn rug.

De anderen draaide mij weer om en er begonnen er twee aan mijn lul te zuigen, terwijl de derde zei Blowjob bar, they finish it for you. En dat klopte, naar een minuut of 10 heerlijk te zijn gepijpt, spoot ik mijn lading recht omhoog. 

Tijd voor een biertje ....

4359 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.