Fotograaf

Ik was 18 jaar en zat op de Fotoacademie in Den Haag. In het kader van deze studie had ik een stageopdracht: glamour foto's. Hiervoor werd ik naar een studio in Rotterdam gestuurd. Ik kwam daar aan en sprak met de eigenaar, Ron. Deze legde mij het één en ander uit over studioflitsers, belichting enz. Er zou een halfuurtje later een model komen. Inderdaad kwam deze dame netjes op tijd. Het was een bloedmooie dame, keurig gekleed in een strak zwart jurkje waardoor haar imposante boezem en haar mooie kontje fantastisch uitkwamen.

Ze sprak geen Nederlands, alleen een beetje Engels, maar Ron kon in het Spaans aan haar uitleggen wat er van haar werd verwacht. Tegen mij zei hij "Ze snapt het allemaal, ga maar lekker je gang, ik kijk even 5 minuten mee en dan moet ik weg." Ik had dus eigenlijk geen idee wat er werd verwacht, maar nadat zij haar make up nog even had bijgewerkt en  ik de apparatuur had ingesteld maakte ik een paar foto's in verschillende standjes. "Prima" zei Rob, "je kunt het verder wel alleen af" en hij vertrok.

Ik klikte nog een paar foto's, ik dirigeerde een beetje hoe ze moest gaan staan en toen ik vroeg of ze zich wilde omdraaien draaide ze zo lekker met haar kont dat ik gelijk een stijve had. Ineens zei ze "Now tits" , en ze trok haar jurkje uit, en boog voorover waardoor haar prachtige tieten bijna uit haar bh rolden. Na een paar foto's deed ze de bh uit en wiegde zo lekker met dat setje dat ik bijna in mijn broek klaarkwam (ja 18 jaar...). Ze zag dat ik opgewonden was en liep naar me toe, ze draaide haar kont in mijn gezicht en ze draaide zich toen om. Uit haar kleine stringetje kwam ineens een lul, ik wist niet wat me overkwam. "Make hard" zei ze en voor ik er erg in hard schoof ze de nog slappe pik in mijn mond.

Als vanzelf begon ik haar te pijpen en ik voelde de lul groter en dikker worden. Ze haalde hem eruit, hij stond keihard overeind en was zeker 20 cm. "Pictures" beval ze, en ze ging in diverse standjes staan en liggen en ik maar klikken. Langzaam begon ze aan haar pik te trekken, ik bleef gewoon foto's maken, hoewel mijn eigen lul soms in de weg zat, ze had dit in de gaten en zei "Dick out", ze ritste mijn broek open, pakte mijn keiharde lul eruit en likte even over mijn eikel. Wat een genot! Toen begon ze mij te pijpen op een manier die ik nog nooit had meegemaakt, heerlijk wat een superieure techniek. "Cum on face" gebood ze en ik spoot mijn lading over haar mooie gezicht waarna ze direct weer zei: "Pictures". Ik maakte nog een aantal foto's terwijl het sperma over haar gezicht droop en ze het langzaam oplikte. We hielden even pauze omdat ze haar make up weer in orde bracht. Gelijk erna zei ze "My turn, you suck" en ze duwde haar pik weer in mijn mond. Wat een geiligheid om te voelen hoe deze weer keihard werd, ze haalde hem er na 5 minuten weer uit en zei "Picture when I cum", ze trok er een paar keer aan en enorme lading spoot ze over haar buik en tieten. Gelukkig stond alles keurig op de foto's. (wordt vervolgd)

3327 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.