Lisa en 2 grote zwarte pikken

Geplaatst door: lisatv op 15-09-16

Ik voelde mij dit weekend een beetje onrustig, het was zaterdagmiddag en het weer was een beetje druilerig niet koud maar wel een miezer regen al de hele ochtend. Ik voelde er veel voor om mezelf eens lekker op te tutten en te laten verwennen. Begon met overal mijn laatste haartje te verwijderen en daarna spoelen om als laatste een lekker heet bad te nemen met heerlijke olie waar je lekker ontspannen van wordt.

Ik koos die dag er voor om zwarte kousen met naad te dragen en een bijpassende string een zwart lak jurkje dat lekker strak om mijn lijf zat en mijn weelderige vormen uitermate goed toonde aan een ieder die dat wil zien en natuurlijk mijn hakken. Na dit heb ik mijn make up aangebracht en deze keer koos ik een roodharige pruik die ik net had gekocht, natuurlijk maakte ik het af met een vleugje van mijn favoriete parfum (jadore). Om mijzelf al een beetje voor te bereiden deed ik een metalen buttplug in met een mooie gem aan de achterkant, als ik nu mijn billen spreid zie je een mooi rood glinsterend knopje zitten.

Helemaal gekleed ga ik achter mijn computer zitten lekker met een drankje erbij en maar chatten, na een paar drankjes voelde ik me een beetje geil worden en had wel zin in iets, een echte man die me even helemaal vrouw laat voelen. Ik nam het besluit om naar buiten te gaan en een leuke bar op te zoeken en daar opzoek te gaan naar wat leuk gezelschap. Ik keek nog even in de spiegel en werkte mijn make-up nog een beetje bij, pakte mijn tasje, jas en wat geld en ging naar buiten. Ik woon redelijk dicht bij een aantal leuke kroegjes en het is dan ook niet zo’n probleem om een leuke redelijk gevulde bar te vinden, ik ging naar binnen en bestelde een mojito, dat is mijn favoriete drankje als ik uit ben. Terwijl ik wacht op mijn drankje inspecteer ik alvast de menigte in de kroeg, ik zie veel jonge jongens en meisjes die het leuk hebben, luid praten veel lachen en veel drinken. De barman brengt ondertussen mijn drankje en ik neem een slokje, in de bar draaien ze de leuke muziek uit de jaren 80 (mijn favoriete jaren ) ik geniet van de muziek en mijn drankje. Voordat ik hem leeg heb komt de barman al met een nieuwe en ik zeg hem dat ik er geen besteld heb maar hij verteld mij dat ik die krijg van de 2 heren aan de andere kant van de bar. Ik kijk en zie 2 donker gekleurde mannen staan die naar mij zwaaien, ik zwaai terug en hef het glas om te proosten. De 2 komen naar mijn kant en gaan naast me aan de bar zitten. Zij stellen zich voor als John en Alex en we beginnen gezellig te praten met z’n 3’en. Ze kunnen aan mijn stem wel horen dat ik geen normale vrouw ben maar een travestiet, maar we praten gezellig, lachen en drinken met elkaar we hebben het erg gezellig samen. De tijd gaat snel voorbij ik zat ondertussen al aan mijn 3e mojito en naarmate er meer drank bij komt wordt ik steeds geiler en een beetje losser. We beginnen te praten over seks en waarom blanke vrouwen vaak vallen op donkere mannen. Tijdens dat gesprek maak ik ze op subtiele manier duidelijk dat ik ook val op donkere mannen en hun wel erg aantrekkelijk vindt en ze graag beter wil leren kennen. Zij geven aan ook op blanke vrouwen te vallen e speciaal blanke sissy vrouwen zoals ik, dus vroegen ze of ik zin heb om met hun mee te gaan naar hun hotel. Ik zei dat is goed, we betaalden voor de drankjes en gingen op weg naar het hotel.

Ik liep gearmd tussen hun in en we hadden het hotel snel bereikt. We namen de lift naar de 4e verdieping waar hun kamer is. De kamer was een grote suite met 2 slaapkamers en een mooie badkamer. Ik gaf aan dat ik mij nog even wilde opfrissen in de badkamer, toen ik terug kwam hadden ze al een fles wijn opengemaakt en de glazen vol geschonken. Ik ging tussen hun inzitten en we proosten met elkaar we dronken en praten wat en ondertussen streelde ik hun benen met mijn hand en mijn in nylons gehulde benen. Het duurde niet lang of ik voelde hun handen op mijn benen, rug, billen en borsten. I wist dat nu de tijd was gekomen om mij volledige aan hun over te geven en te gaan genieten. Ik geloof er in dat hoe langer het voorspel hoe beter de overgave en het hoofdspel zal zijn. Ik draaide mijn hoofd naar John en kuste hem en liet mijn tong bij hem naar binnen glijden en tegelijkertijd liet ik mijn hand over zijn kale hoofd glijden hmmmm. Ik voelde ondertussen de handen van Alex over mijn hele lijf glijden, ik kreunde van genot onder deze aandacht van mijn 2 donkere lovers. Na een tijd vroeg ik hun voor mij te gaan staan, ik open hun broeken en trek ze naar beneden hierbij trek ik ook hun boxers mee, voor mij zie ik 2 heerlijke half stijve grote donkere pikken die naar mij wijzen, ik pak ze met beide handen vast en breng langzaam naar mijn mond en geef een zachte kus op de eikels. De ene trek ik langzaam af terwijl ik mijn mond open om de andere naar binnen te laten glijden. Na een tijdje doe ik hetzelfde bij de andere, dan langzaam naar beneden en lik een voor hun heerlijke kale ballen. Daarna ga de pik van Alex heerlijk pijpen en trek ik John af, afwisselend ga ik van de ene pik naar de andere, ik voel ze nog steeds groeien ondanks hun reeds grote formaat.

Dit gaat zo 10 minuten door en ik krijg steeds meer het gevoel dat ik ze in mij moet voelen. Ik kijk ze aan en vraag wie mij het eerst wil nemen. Alex meld zich als vrijwilliger, ik sta op en doe mijn jurkje uit, ondertussen voel ik 2 paar handen die mijn billen strelen en kneden, en Alex mijn kutje probeert te likken ontdekt mijn glinsterende sieraad. Hij lacht en zegt jij bent een stout schatje een heel stout meisje, en duwt mij voorover op mijn knieën zodat mijn kontje heerlijk omhoog wijst.  Langzaam trekt hij aan mijn plug en verwijderd deze, mijn gaatje blijft lekker open staan en Alex laat nu zijn tong naar binnen glijden en likt mijn kutje heerlijk. Ondertussen heeft John voor mij plaats genomen en slaat met zijn grote stijve pik tegen mijn wang. Ik begrijp de hint en begin zijn pik te pijpen. Ik lig te kreunen van het genot dat beide heren mij geven. Als mijn kutje nat genoeg is staat Alex op en zet zijn pik tegen mijn gaatje langzaam maar zeker duwt hij hem naar binnen en ik voel me helemaal gevuld worden door zijn machtig apparaat. Ondanks dat ik een plug gedragen heb op mijzelf op te rekken voel ik toch een beetje pijn, de pik van Alex is zo groot en dik daar helpt zelf mijn plug niet meer. Maar de pijn is niet erg en gaat al snel over in een enorm genot, ik wordt door 2 heerlijke donkere pikken in mijn beide gaatjes gevuld. Alex begint me nu echt met lange halen te neuken ik voel zijn ballen tegen mijn kontje komen elke keer als hij zijn dikke grote pik diep in mij duwt. Mijn lichaam begint te tintelen van genot en ik voel een anaal orgasme opkomen dat zijn weerga niet kent. Alex neukt mijn kutje harder en harder en John vult mijn mond (en keel) met zijn lekkere pik, ik begin helemaal te schokken van het orgasme dat ik krijg op het moment dat dit gebeurt begint ook Alex te grommen en ik voel dat hij ook aan het klaar komen is, 

John heeft inmiddels mijn keel al vol gespoten met zijn warme zaad, ik slik het zo goed en zo kwaad als dat gaat door, het smaakt heerlijk. Alex begint nu echt wild te stoten en geeft mij het laatste zetje naar mijn orgasme, ik begin helemaal te stuip trekken en Alex pompt nog steeds in mijn kut dan voel ik zijn warme zaad met grote kracht in mij gespoten worden en ik krijg zelf ook een enorm orgasme. Ik lig te trillen van het genot dat deze heren mij gegeven hebben, en heb zeker 15 minuten nodig om een beetje bij te komen. Nadat we zijn bijgekomen moet zoals het hoort zijn pik nog wel even schoon likken tijdens deze schoonmaak beurt komt hij weer oevereind en ik besluit dan ook om hem nogmaals klaar te pijpen en weer krijg ik een lekker load in mijn mond en slik ook dat met genot door.

Na meer dan 1,5 uur van wilde seks heb ik er nog steeds geen genoeg van en ik hoop mijn beide lovers ook nog niet…..

Maar dat misschien een volgende keer.

 

Xxx Lisa

3672 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.