Braaf

Jarenlang was ik braaf geweest, maar daar ging ik dan toch weer. De kat was van huis en deze muis trok de stoute schoenen aan. Zaterdagavond 5 uur kom ik op de chatbox van Chatgirl. En werd ik aangesproken door een stel van middelbare leeftijd. Het gesprek was met de man, die me vertelde dat hij niet kon stoppen met kijken naar de foto van mijn kont. Ik werd er verlegen van. 
Na anderhalf uur op de chat te hebben gezeten, gaf ik mijn nummer. Nog geen 10 minuten later, belde zij me. Ik was een beetje verbaasd, maar de dame wou gewoon weten wat voor vlees er in de kuip zat. Het klikte meteen tussen ons en zaten meteen ruim 2 uur aan de telefoon te kletsen. Uiteindelijk nodigde ze me uit om dezelfde avond nog te komen. 

Zenuwachtig als ik was stapte ik in mijn auto en reed naar het opgegeven adres. Ik werd ontvangen door een welgesteld en gastvrij stel. Hele lieve mensen, die me lekker op mijn gemak stelde met een glas wijn en een joint. Ik had haar aan de telefoon gezegd, dat ik door die combi altijd zo geil als boter werd. Tja, dat was niet aan dovemansoren verteld. "Kom maar tussen ons in zitten" Riep de dame, met een beetje dirigerende toon. Tja in het gesprek had ik ook verteld dat ik weliswaar niet onderdanig ben, maar wel volgzaam. Samen kleedden ze me uit, kreeg een badjas en de man pakte mijn hand vast en nam me mee naar de jacuzzi in het tuinhuisje. Alles was goed voorbereid, want daar lag nog een jointje en er stond nog een glas wijn. Ik werd door beiden gewassen, mocht ze allebei lekker zoenen en werd als maar geiler.

De dame fluistert zachtjes in mijn oor, dat ik deze avond van hun ben en me over niks zorgen hoef te maken. Terwijl ze dat zegt duwt de man een flesje poppers onder mijn neus en duwt zij zachtjes haar vinger in mijn kontje. "Kom schatje, het is tijd om af te drogen en naar bed te gaan" 
Eenmaal weer binnen, duwt de man zijn pik in mijn mondje. Maar nog geen 10 seconden later begint de dame ook mij te pijpen. Ik geniet ervan, terwijl ik de man voorvocht voel lekken in mijn mondje. Dan opeens stopt zij en voorzichtig haalt hij zijn pik uit mijn mondje. Rustig aan wordt er gezegd, en ik krijg een glas wijn aangereikt, terwijl ik van de man een klap op mijn reet krijg. Shift, ik mors per ongeluk wijn op mijn borst. Maar dat wordt er meteen door de man van afgelikt, terwijl de vrouw met een voorbind dildo aankomt lopen. 

Ze zegt: "Tja, wat hij bij je mag, dat mag ik ook natuurlijk. En sinds ik nog steeds de baas in huis ben, mag ik ook als eerste" Ik bloos ervan en zeg tegen de dame dat ik beloof er van te genieten. "Hoeveel kan je hebben?" wordt er gevraagd. Waarop ik zeg dat ik mei eigen de dag ervoor mezelf heb laten neuken door een neger met een pik van 22x6 cm. Ze verwisselt snel de dildo voor een grotere, terwijl de man mijn kutje insmeert met glijmiddel en mijn prostaat masseert. Echt, ik heb het niet meer en voel rillingen door mijn lijf gaan van genot. "Daar gaat ie dan" zei ze, en ze schuift beetje bij beetje de voorbind mijn kontje in. "Ik heb er een extraatje bij lieverd, ik zal het even aanzetten." In ene begint er een vibrator te trillen in mijn kont en de man begint me te pijpen. "Gillen kreng" zegt de dame. En inderdaad, kan ik dit niet zonder geluid te maken. Ik kreun steeds harder en voordat ik het weet kom klaar in de mond van hem.

Nog geen 30 seconden later hoor ik haar ook klaar komen.  Wisseling van de wacht wordt er gezegd. Voordat ik het weet hebben ze van positie gewisseld en voel ik deze keer een echte in mijn kontje gaan. Tegelijkertijd gaat zij bovenop me zitten en zakt zo over mijn pik heen. Ik kan niet meer volgen wat er gebeurt, want in ene schud mijn hele lijf van genot. Daar lag ik dan als sletje en ik kon het niet meer bijbenen. Nog geen 2 minuten later komen we alle 3 tegelijk klaar. De hele buurt wordt bij elkaar geschreeuwd. En moe maar voldaan vallen we om in het kingsize bed. Nadat ik een half uur later nog lag te shaken, werd me een overnachting aangeboden. Deze nam ik aan en heb als een baby geslapen. 
De volgende dag kreeg ik ontbijt op bed met een envelop. Daarin zat 500 euro en een briefje waarin ik bedankt werd voor bewezen diensten. Maar er zou voorlopig geen volgende keer komen, omdat het stel voor onbepaalde tijd naar het buitenland was. 

2444 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.