Ontmoeting in de trein

Geplaatst door: frederique-tv op 13-10-16

Ontmoeting in de trein
Ah, ok. Nou, met mn fiets in de hand over de Dam lopen, of in t zonnetje op t gras neerploffen in t Vondelpark, dat durf ik allemaal wel.
Maar met een onbekende afspreken in de trein, gaat me    iets te ver.... Alhoewel...
Ik zou t trouwens wel ontzettend geil vinden om me te laten pakken op t toilet, terwijl de trein over de wissels wiegt... Hmmm en dat door n plotselinge zwiep je eikel diep mn keel in vliegt... Tranen biggelen over mn wangen, terwijl jij van de kans gebruik maakt om flink door te raggen in mn keel. 

Mn adem is op, ik trek me van je los. Mn mond vol glibberig keelslijm. Jij trapt op de pedaal, en ik spuug t rechtstreeks op de spoorrails.
Je pakt mn handen en zet ze op de wc bril, waardoor ik voorover buig. Je slaat mn rokje omhoog,  n tikt met je voeten mn benen wijdt, en wijder, en wijder. Tot ze aan allebei de wand vd de wc raken. Ik sta klem, kan mn lijf niet meer verplaatsen. Ondertussen hoor ik t elastieke geluid van een condoom die op je pik pletst. Je pakt me met een hand bij mn nek, en met de andere bij mn heup. Dan duw je je stijfheid in mn openstaande, natte kutje, en begint me stevig te neuken. 

De hand in mn nek duwt mn hoofd naar beneden, de hand op mn heup trekt me stevig op je paal. En dan dwingt n voet  zachtjes mn ene hand vd rand, ik zak scheef voorover. Dan de andere. Die land op de pedaal, de klep opend zich, en met elke beuk van jouw lijf, zakt mn hoofd dieper richting de rails en bielzen, geleid door jouw hand in mn nek. Als ik de wind in mn gezicht voel waaien, met mn neus al onder de rand vd pot, kom ik spuitend klaar. Terwijl t spoor aan mn ogen voorbij raast. Jij kreunt ook heftig. Ik trek me los, ga op mn knietjes, ruk t condoom eraf. En in dezelfde ruk kom jij tot je hoogtepunt. Ik open mn mond, de klodders landen op mn tong. T blijft maar komen, dus ik moet mn hoofd naar achteren kantelen om t allemaal binnen te houden. 
Met mn mond vol zaad kijk ik u aan, of ik al mag slikken.

Je wacht, kijkt me uitdagend aan. Ik zie je iets bedenken. Je ogen fonkelen nog nagenietend. En dan schud je... nee!  Je stapt met je voet op de pedaal en knikt richting rails. Als n teleurgesteld teefje kijk ik mn baasje nog ns aan, en buig dan braaf mn hoofd richting de pot. Spuug je zalige lading op de rails, terwijl jij breedgrijnsend toekijkt. Gemenerd! Je geeft me een aai en n kus op mn voorhoofd. Doet je rits dicht. Kamt je haar nog even nonchalant met n hand in de spiegel. Opent de deur en vertrekt.  Als ik mn rok en mn string weer heb recht getrokken kom ik ook naar buiten. Ik zie je nergens meer. Je bent weer verdwenen  uit mn leven. Nou ja, denk ik, nog eventjes niet. En speel met de smaak van je sperma op mn tong, terwijl ik naast een nietsvermoedend opaatje op de bank plof...

Hmmm, zoek je me even op vanavond, Peter? Dan kunnen we misschien n keer wat afspreken,  tussen Centraal en Assen...?
Xxx, Frederique tv

4333 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.