Buurvrouw

Geplaatst door: tvmrsjanine op 19-10-16

Een aantal weken was ik al aan het chatten via TGirl met een vrouw, Diana. We hadden een aantal dezelfde interesses, nl lange laarzen en latex kleding. Ze was 53, lang, volslank met heerlijke tieten zag ik op haar pagina, zonnebank gebruind, uitdagend, zelfverzekerd, blond, een echte mooie milf. Onze chats werden steeds explicieter en we wilden elkaar graag ontmoeten. We wonen ook nog eens in dezelfde stad. Uiteindelijk adressen uitgewisseld en wat bleek ze woonde drie straten achter me. Mooi. 


De zaterdag van de ontmoeting kwam steeds dichter bij en we hadden afgesproken dat ik gekleed in lamge laarzen en een latex jurk bij haar zou komen. Dat had zij ook aan. Gedoucht, geschoren, opgemaakt en aangekleed dacht ik bij mezelf. Ik kan ook wel lopend heen. Dat moet wel lukken op heels van 13 cm. Het is alleen wat lastig als je bekenden tegen komt en je bent in latex en laarzen gekleed. Maar dat geeft ook wel weer een kick. Al snel kwam ik op straat een bekende tegen, ze keek me aan, lachte en liep door. Toen kwamen er twee mannen aan. Ik zag hun ogen over mijn lichaam heen glijden. Ze namen alles in zich op. Mijn tieten, benen, laarzen. Ze keken geil naar me. Ik liep verder, ze keken achterom, ik keek achterom en tilde mijn korte rokje op, zodat ze mijn heerlijke billen zagen. Ze staken een duim omhoog. 

Aangekomen bij Diana, ging de deur al open en begroette ze me uitbundig. Ik kreeg een warme natte tongzoen, heerlijk. We gingen naar de gezellige woonkamer en ze schonk een wijntje in. Na wat koetjes en kalfjes gepraat begonnen we te vrijen. Ze gaf aan dat ze graag boven verder wilde en dat er nog een verrassing was, nl haar man, die graag, naakt, ons wilde bekijken. Daar werd hij opgewonden van gaf Diana aan. Diana liep voor me uit de trap op,en ik keek zo onder haar korte jurkje naar haar mooie milf billen. 
In de slaapkamer trok ze haar jurk uit en ging op bed liggen. Ik volgde haar voorbeeld en we waren al snel in een heftig sex spel bezig. Haar man zat in een hoek in een grote stoel en keek naar ons met een grote harde pik. Diana ging op haar rug liggen en ze gebaarde dat ik haar hard en diep moest nueken met mijn clit. Ik ging voor haar zitten en liet mijn clit in haar sappige kut glijden en begin haar lang en diep door te neuken. Ze kreunde en gromde van geilheid.

Achter mij hoorde ik een gerucht en ik voelde dat haar man op het bed ging zitten achter me. Ik was zo geil dat ik het prima vond. Zijn vinger gleed in mijn kutje en dat was een fijn gevoel. Opeens schoot zijn pik in mijn kut. Ik gilde, wat was hij groot en dik. Langzaam aan neukte hij mij en ik zijn vrouw. Wat een beleving. We deden alle drie rustig aan om van dit intense moment te genieten. Toen ging de deur open. Ik schrok. Diana stelde me gerust, Ooh dat is onze dienstmeid die wil ook wel meedoen. Het was een hele jonge meid met kouzen, pumps, een kort rokje en een piepklein behaatje. Ze ging voor me staan en zij zwoel ik ben Debby en ik heb nog een verrassing voor je. Ze haalde onder haar rokje een pik te voorschijn, het was een TGirl en drukte haar harde clit in mijn mond en begint die te neuken.

Het was bijzonder, geil, spannend. We werkten alle vier steeds harder, het gegrom, gekreun , gegeil, gehijg was geweldig. Ik voelde een lading sperma in mijn kut spuiten. Toen kwam Debby ook spuitend in mijn mond klaar en van geilheid spoot ik de kut van Diana helemaal vol. Ik voelde me uitgewoond, maar blij. Ik viel naast Diana op bed. Sperma druppend langs mijn been. Diana tongde  het sperma van haar dienstmeid uit mijn mond en slikte alles door. We lagen naast elkaar, zoenden elkaar en zeiden tegen elkaar. Dit was super, moeten we vaker  doen. En dat deden we. Voldaan, maar moe liep ik op mijn high heels weer naar huis.

5239 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.