Eerste keer Kimberly

Geplaatst door: eddie1972 op 19-10-16

Al maanden chatten we met elkaar, maar Kim en ik delen wel veel, maar de laatste stap zetten lijkt onmogelijk tot...... ik zit op een ochtend op de chat en Kim stuurt me een privé bericht. Hoi Eddie, moet je werken vanmiddag?? Ja typ ik terug, over uurtje of 3. Nieuw bericht van Kim "Goh ik ben de hele dag thuis, ik heb met al getransformeerd aan ga zo aan de make-up beginnen. Ik wilde je vragen..... zou je langs willen komen, ik word zo blij van je complimenten en voel me 100% Kim. Ik schrik, oei dat was onverwacht en voelt nu al dichtbij, ik aarzel, en schrijf terug "ja is prima, doe je dan die satijnen babydoll aan met je zijde hold-ups en je hoge hakken? Jaaaaa stuurt ze me terug natuurlijk, ik weet wat je leuk vind dus dat komt goed. Ze geeft me haar adres en ik douche me snel, trek wat kleren aan en spring in mijn auto. Tijdens de rit flitst er van alles door me heen... zal ze mooi zijn, zal ze net zo'n zachte vrouwelijke kant hebben zoals op haar profielfoto's en hoe lief ze me schrijft???

Shit ik ben er al, ik zet mijn auto 1 straat verder en wandel richting Kim haar huis. Ik bel aan en ze opent de deur op een kiertje, vlug zegt ze kom binnen, en ze sluit snel de deur achter me. Ze geeft me een hand en zegt met zachte en een bijna meisjesachtige stem, hoi ik ben dus Kim, en jij bent dus Eddie. Ik slik en stamel euh..... ja klopt , terwijl ik denk jeetje wat een leuke meid. Kom zegt ze, we gaan even naar de logeerkamer. Ik volg haar de trap op en ze opent de logeerkamer, ik zie een eenpersoons bed, een fauteuil en een passpiegel. Ze vraagt me of ik wil gaan zitten, en dat doe ik. Mijn hart klopt in mijn keel, en mijn mond is kurk droog. Ze beweegt als een verlegen meisje en ze loopt van de ene kant naar de andere kant van de kamer, ze  draait half om en lacht naar me en fluistert "je bent niet echt spraakzaam" en ze lacht erbij. Ik...ik stamel ik, ik vind je zo mooi dat ik zou willen of je voor me wil komen staan. Kim glimlacht en loopt elegant naar mij toe, pakt mijn hand en legt deze op haar billen. Ik voel haar billen door de satijnen babydoll, en voel dat ze geen slipje aan heeft. Mijn andere hand gaat over haar zijde hold-up van haar rechterbeen. Ze kijkt me aan en lacht naar me, ondertussen draait ze haar kontje tussen mijn 2 handen. ik kijk in de spiegel en zie haar heupen draaien en ik krijg het bloed heet. Zo je laat er geen gras over groeien zegt ze, en ze kijkt naar mijn broek waar een bobbel in is verschenen, ik zeg sorry Kim maar ik word er bloed geil van, dat ik je zo mag aanraken.

Ze knielt meteen voor me en ze zegt, als ik moet stoppen dan hoor ik het wel. Ik knikte ja, en laat haar mijn riem losmaken en mijn rits open maken. Ikzelf doe mijn knoop los van mijn jeans en voel inderdaad dat hij hard is. Ze duwt mijn handen weg, en trekt de elastiek van mijn boxer naar beneden. Ze neemt mijn harde in haar hand kijkt me aan en zegt, dit had ik zelf niet verwacht maar dat jij bloedgeil bent maakt mij ook helemaal gek. Ik voel hoe haar lippen de top van mijn harde aanraken en hoe ze zachtjes mijn harde voor een stukje in haar mond neemt, ze laat hem steeds dieper glijden, terwijl haar tong mijn eikel masseert in haar mond. Nog nooit heeft een vrouw me zo heerlijk gepijpt. Ze laat mij harde uit haar mond glijden, ik kijk naar haar en ze lacht, mijn harde glimt van haar speeksel, en ik voel me helemaal trillen. Ze zegt, en nu schat? mag ik alles vragen vraag ik haar, ja hoor, ik voel mezelf ook ontzettend opgewonden (en dat zag ik al, haar satijnen babydoll kan haar harde ook niet verbergen) Ik sta op en kijk haar aan, en zeg, Kim ik wil alles ik wil je als meisje graag nemen. Ze kijkt me aan en fluistert zullen we dat wel doen? Laten we een start maken fluister ik, als het niets is blazen we het af. Ik doe mijn schoenen uit, en laat mijn broek zakken en terwijl deze op de grond valt zak ik terug in de fauteuil.

Wacht, ik trek even hard aan mijn harde en er komt flink wat voorvocht uit mijn top, met mijn vinger vermeng ik het met haar speeksel, en zeg Kom Kim kom op me zitten. Haar knieën voel ik langs mijn dijen gaan en ze kijkt me recht in mijn ogen. Ik zeg jij bepaald, en breng haar hand naar mijn harde. Ze neemt mijn harde in haar hand en ik voel hoe mijn natte, gladde top tegen haar sluitspier gaat. Langzaam begint Kim rondjes te draaien met mijn top en ik voel hoe haar kontje zachtjes omlaag gaat en ze mijn top heel zachtjes naar binnen laat glijden, aaaah zegt ze zachtjes, en ze kijkt naar me. Doe het rustig Kim ik wil dat je ervan geniet zeg ik, ze lacht en zegt sufferd, ik vind het heerlijk joh ik geniet er van, meer dan ik had durven hopen. Zachtjes gaat haar kontje op en neer en voel ik mijn harde steeds dieper in haar verdwijnen, ik kijk haar recht in de ogen, ze straalt gewoon, en ik fluister, mag ik je een kus geven. Ja zegt ze kus me maar, terwijl mijn harde in zijn geheel in haar glijd raken onze lippen elkaar aan en kussen wij elkaar. mijn hand gaat naar voren en ik voel haar harde clit door de satijnen babydoll, ik raak hem aan met mijn hand, en ze zegt, nee Eddie, doe maar niet, ik wil als een meisjes orgasme krijgen. Ze gaat op en neer met haar kontje en ik voel haar prostaat, die gemasseerd word door mijn top. Kim begint sneller te ademen en steeds sneller gaat ze op en neer. Ik kijk haar aan en zeg tegen haar, als je klaar gaat komen moet je het zeggen, dan kom ik ook, en terwijl we dan allebei klaarkomen wil ik dat we elkaar in de ogen kijken. Is goed zegt ze maar zal ook niet lang duren, ik kijk naar haar babydoll en zie al een klein nat plekje komen. ze gaat steeds sneller op en neer, ik voel haar warmte om mijn harde heen en zeg tegen haar, oooooh Kim je voelt zo heerlijk warm, het is me een eer dat je me zo vertrouwd dat ik je warmte en liefde van binnen mag voelen. Op dat moment geeft ze een gil kijkt me aan en roept,

ik ga komen Eddie ooooh ik hoop jij ook, ik wil voelen dat je in me komt. Ook ik hou het niet op dat moment en voel hoe ik een orgasme in haar krijg, vanuit mijn tenen voel ik het komen en ook Kim hijgt als een bezetenen, ze gilt jaaaaaaaaaaaa ik kom ook........en ik kijk in haar ogen die me aankijken als een vrouw die een super orgasme krijgt, ik kijk naar haar babydoll en zie deze helemaal nat word, aaaaaaaaaaah gilt ze oooooooh wat een orgasme, wat voelt dit heerlijk, dit wilde ik nou voelen, dit is nou echt een meisjes orgasme kreunde ze. Ze keek me aan en we lachte beide. We hielden elkaar innig vast en ze fluisterde in mijn oor, wat werd ik heerlijk van binnen gemasseerd en wat voelde het heerlijk toen je in me klaarkwam. Ik fluisterde terug, wat moet dat heerlijk zijn voor je om zo van binnen gemasseerd te worden dat je zo een meisjes orgasme hebt gevoeld. Ik voelde mijn harde steeds meer zijn erectie verliezen, we bleven net zolang zitten tot hij langzaam en zachtjes uit haar sterretje gleed.

Ze liep naar de badkamer en ik volgde haar. We waste een gedeelte van onszelf en gingen daarna de trap af naar beneden. Sorry zegt zei ze geen naspel en lachte, ik glimlachte terug en zei, ik begrijp het wel. We omhelsde elkaar en ik ging naar buiten. Ik ben naar mijn auto gelopen en heb bijna 15 minuten zitten bijkomen. En zei zachtjes, goh Kim dit was echt ones in a livetime. ik startte mijn auto en reed rustig haar wijk uit. (Kim op jou verzoek, dit verhaaltje) XXX weltruste en slaap lekker Eddie.       

4456 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.