Achtervolgd en opgepikt door een Marokkaanse jongen

Geplaatst door: satijnen-chantal op 29-11-16

Ik was na een avondje stappen in Arnhem zo dronken en geil, dat ik thuis gekomen mijn meest sexy dingetjes aantrok. Het was een zwart satijnen serveesterspakje met pofmouwtjes en een wit satijnen schortje afgezet met kant. Op mijn bed lagen al mijn zijden kousen met naad klaar en mijn kanten jarretels en ... Ja ik gaf veel geld uit aan werkkleding. Maar werken voor een echte man had ik nog nooit gedaan. Ik streek het satijn van mijn sexy schortje mooi, voelde het ruisende chiffon van mijn doorschijnend jasje al aan mijn armen. Het gevoel van die zijdezachte stoffen op mijn lijf, ik word helemaal week van binnen als ik er weer aan denk. 

Maar mijn hoerig ensemble was nog niet compleet. Bij het serveerderssetje hoorde ook een zwart, doorschijnend slipje. Ik completeerde het hele setje dus met een doorschijnend jasje van kant en chiffon, zwarte zijden kousen met naad en zwarte jarretels. Ik stapte in mijn zwarte lakpumps, bond de bandjes dicht om mijn enkel. Ik maakte me zwaar en hoerig op. Smokey eyes, rouge hoog op mijn wangen, ik zag eruit alsof ik al helemaal opgewonden was en rood aangelopen van een stevige sessie met een klant. En dat was ook zo, natuurlijk ... 


Maar nog was ik niet klaar. Een blond bobpruikje, een parelketting, en toen draaide ik mezelf om en om voor de spiegel. Ik was weer even Chantal, een echt satijnsletje. En ik ging vannacht ervaring op doen als een echt hoertje.  Het lukte me om me niet meteen af te trekken - en toen liep ik gewoon de Spijkerbuurt in. Ik zocht mijn favoriete meestereshoer, wilde haar verrassen, misschien mocht ik wel naast haar plaatsnemen. Ik had al heel veel professionele transseksuele raamhoeren bezocht, om te leren hoe je goed diep moet pijpen enzo, durf zelfs een beetje te kokken. En hoe ik mijn smalle gaatje wat losser krijg, want geneukt worden doet nog erg pijn. Maar nu wilde ik haar laten zien wat ik durfde. Ik durfde te tippelen. Maar ai: haar gordijnen waren dicht. Ze was bezet. 

Toen stond ik daar. Ik zag mezelf in de ruiten. Ik was lang, slank, en ben best mooi als travo. In elk geval gedroeg ik me heel vrouwelijk en hoerig. Ik stond er echt even bij als een straathoertje, uitdagend, kronkelend. Maar ik trilde inmiddels ook als een rietje van de zenuwen. Verderop stond een nogal grote, brute hoer, ze stond te praten met wat Marokkaanse jongens. Zo, zo, zei ze, toen ze me zag. Zag ze me als een nieuwe concurrent? Of vond ze me maar een slechte, ongeloofwaardige travo? Ik schrok erg van haar blik, liep snel voorbij. Ik voelde dat ze me nakeken, en toen ik het te spannend vond worden, versnelde ik mijn pas. Op mijn hakken en met een superstijf kloppende pik in mijn inmiddels nat geworden satijnen slipje liep ik gauw weer naar huis - maar twee straten verder reed een auto mee op. Achter het stuur een Marokkaanse jongen.  Zijn raampje stond open. Hij vroeg of ik wilde instappen. Ik deed het meteen braaf. Liep heupwiegend om de wagen heen, legde toen ik naast hem zat meteen een hand op zijn kruis. Ik wees hem naar donker zijstraatje. Gratis pijpen wilde hij, en zonder condoom. Het ging echt gebeuren ...

Toen hij had geparkeerd, drukte hij mijn gezicht stevig in zijn schoot, ooh als ik er aan denk, word ik weer zo heet. Het was als een droom, maar mijn mondje bewoog toch echt over zijn harde, niet al te dikke maar mooie, proportionele pik. Ik had zijn lul in mijn mond. Ik bewoog mijn lipjes over de paal heen, gebruikte ook mijn tong om hem tegelijk te likken. Ik proefde de geile smaak van mijn roze lipstick, die ik overbracht op zijn schacht. Dit was het beste wat een dom sletje als ik kan overkomen, ik voelde me zo dankbaar, zo opgevuld. Ik voelde dat ik alles voor hem wilde doen. Ik deed heel erg mijn best voor hem, mijn eerste klant, al was de houding niet comfortabel. Al snel proefde ik iets in mijn mond wat ik nog nooit had geproefd. Hij drukte mijn hoofd dieper. Dat moest het zijn. Felle sprietjes tegen mijn huig. Jezus, ik wilde dat het nooit meer ophield. En ja, ik heb het allemaal doorgeslikt.  Het ging zo snel allemaal, ik weet nog dat ik keek naar het zaad op mijn vinger dat ik verbaasd uit de hoek van mijn roze lipjes haalde.  Ik stond weer op straat, de auto reed weg. Ik had al gauw spijt geen nummer met hem te hebben uitgewisseld. Maar het was het meest geile wat ik ooit heb gedaan. Geen raamhoertje, maar dan toch wel een straathoertje. Ik weet niet of ik nog eens zoiets durf te doen, ik had toen veel drankjes op en een pilletje. Maar ik zou graag weer iets dergelijks willen meemaken. Ik kan het mijn travo-zusjes in elk geval heel erg aanbevelen! Als besef ik dat enorm geluk heb gehad om deze heerlijke jongen te treffen. Als hij geld aan mij had gevraagd, had ik het hem nog gegeven ook. Nog liever had ik het gehad dat hij mijn pooier was geworden, dan verdiende hij nu goed geld aan me. 


Lieve kusjes van Satijnen Chantal

6399 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.