Voor het eerst, deel 1

Zoals veel hetero mannen vind ik het heerlijk om een pik in m'n mond te hebben. Lijkt onnatuurlijk maar zo lekker. Vandaar af en toe kijken of er wat leuks voorbij komt op Tgirl.nl. Op een avond een serieuze chat met Jennie, niet haar echte pseudonaam. En zij was wel serieus. De chat werd geiler en geiler en ik wilde een afspraak met haar maken. Maar we konden allebei niet ontvangen en een bios is ook niet alles. Vaak opdringere mannen. Zelf kom ik weleens in een parenclub waar eens per maand een TV party gehouden wordt. Zo heerlijk altijd daar. Al die snoepjes die daar rondlopen en liggen voor een heerlijke beurt. Jennie was daar nog nooit geweest. Toch daar afgesproken om 22:00 uur. En wel een beetje spannend. Zij kwam wat later en zag haar aan de bar plaatsnemen. Ze zou er als een lakhoer uitzien en dat was ze ook.

Glimmend lak met een prachtige pruik. Ik ging naast haar zitten en we stelden elkaar aan ons voor. Haar hand gleed naar mijn been en meteen door naar m'n boxer. Wat een heerlijke geile meid, wauw. We dronken snel onze drankjes op en gingen naar beneden. Ik wilde haar voor mezelf en gingen daarom een kamertje in. Zij was onderdanig.' Op je knieën slet, en doe mijn boxer naar beneden zonder je handen te gebruiken.' Ik voelde haar gulzige mond om mijn pik, oh wat geil. ' mond open' , zei ik, en stak mijn staaf helemaal in haar geile bek. ' zuigen slet, zuigen'. Ik begon haar te deeptroathen. Het kwijl liep langs haar gestifte lippen. Ik ging op het bed liggen met met benen op de grond en zij op der knieën voor mij. ' doorzuigen ,jij. Je wil dit toch zo graag' en ze pijpte me als een bezetene. Dit duurde lang en ik wilde nog niet klaarkomen in haar geile bek. ' Ga liggen op het bed' . Ik begon haar te betasten en schoof haar lakrokje naar beneden, en voelde haar bobbel. Niet zo groot geschapen, maar wel al heerlijk hard. En ik masseerde haar staaf nog intenser, zodat ie op springen stond. Ik ging op haar liggen, standje 69 en we pijpten elkaar heerlijk.

Steeds sneller en sneller. Ik hoorde haar steeds harder kreunen. ' Hou op, niet te hard' , zei ze.' Mond dicht ' zei ik , maar ze had natuurlijk haar mond open voor mijn grote pik. ' Draai je om, ik neem je doggystyle'. Jennie draaide zich gewillig om en stak haar kutje omhoog. Ik bekeek hem even en ze was mooi gladjes, zoals over haar hele lichaam. Fantastisch heerlijke meid. Rubbertje om en schoof hem er langzaam en diep in. Weer begon ze te kreunen. 'Oh wat heerlijk' riep ze. En ik ging dieper en dieper. En sneller en sneller tot ik het noet meer hield. Ik kwam bijna gillend klaar. ' Draai je om, slet' . Ze draaide zich om, ik haalde het oudoom eraf. Hield m'n pik voor haar geopenden geile mond, trok nog een paar keer en spoot de volle lading in haar geile mond. ' Nog niet slikken' zei ik. Ze gorgelde en er liep wat langs haar mond. Ik veegde dat op met mijn vinger en liet het haar aflikken. ' Nu mag je het doorslikken, schatje'. Ze keek mij zaadvragend aan en slikte het langzaam door.' Goed geluisterd Jennie, brave meid, we gaan nu naar boven, drinken wat en gaan zo verder' , zei ik tegen mijn schatje en sletje.                          

Na wat gedronken te hebben en de accu weer voldoende opgeladen was, nam ik haar mee naar de darkroom. Daar aangekomen, zagen we al een aantal heerlijke TV s en bi- mannen het met elkaar doen. Zo geil om te zien. De ene pik na de andere pik werd opgeslobberd en in allerlei ass gestoken. ' Ga er maar bij zitten slet, dit is jouw plaats en wacht maar af' . Ze ging niet zitten maar leunde over het bed. ' ' Spreid  je benen maar, slet.' Ik zag al een paar mannen dichterbij komen en. Die begonnen haar te betasten. Dat mocht van mij en. Toen....

3090 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.