Begin van de training (deel 1)

Geplaatst door: travsaskia op 10-01-17

Ik had met een goede vriendin afgesproken die mijn tweede ‘ik’ (saskia dus) al geruime tijd kende. In mijn ‘coming out’ verhaal merkte ik wel dat ze in dat ‘verschijnsel’ geïnteresseerd was, maar ik merkte ook wel dat ze zelf geen rol wilde spelen in mijn tweede ‘ik’. Wel zei ze, toen we het restaurant verlieten: ‘Ik ga er over nadenken, er moet toch een oplossing voor jouw behoeftes te bedenken zijn’.


Ik was benieuwd wat ze daarmee bedoelde. Ik had wel eens aangegeven dat ik graag een vaste relatie met een wat strengere vrouw zou willen, die mijn grenzen zou ‘oprekken’. Al vele jaren zoek ik naar een vrouw (hoeft niet persé een Meesteres te zijn), die het leuk zou vinden om mij op het gebied van mijn lycra fetish (onder enige dwang) grenzen te laten verleggen. Ik zou zo graag een lesbisch lycra sletje willen zijn.


Ik was haar toezegging dat ze er over na ging denken al weer vergeten. Toen ze mij belde voor een afspraak dacht ik gewoon gezellig op vrijdagmiddag even bij te kletsen te te borrelen. We spraken om 2 uur af, dat was wel wat vroeg, maar ze zei dat ze nog een afspraak had later die middag. We gingen aan een tafeltje zitten en bestelden koffie. Ze begon meteen te kletsen over mijn tweede ‘ik’. ‘Zo Saskia, ik heb eens nagedacht over jouw tweede ‘ik’. Ik heb wat gevonden na veel moeite. Een vriendin van mij sprak ik enige tijd geleden en ik vertelde haar over jou. Ik weet van haar dat ze wel van kinky dingen houdt en vroeg of ze belangstelling had eens met jou af te spreken’. Claudia keek me aan en kennelijk werd een reactie verwacht.


‘Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik had hier helemaal niet op gerekend, zeker nu niet’. Claudia moest lachen en stelde me gerust. Ze merkte dat ik zenuwachtig werd. Ze zei: ‘Kijk, ik weet heel goed wat jouw kinky behoeftes zijn en ik weet dat je die spanning juist nodig hebt om te ontspannen’. Daar had ze gelijk, ze was een tijd je mijn salescoach geweest en wist dus wel een beetje hoe in elkaar zat.


Ze vervolgde: ‘Ze heet Cynthia en ze wil graag met jou kennismaken’. Ze stopte even met praten en pakte een vel papier uit haar tas. ‘Ze heeft wat dingetjes op papier gezet, als je het daar mee eens bent, wil ze dat jij het ondertekent. Ik heb daar dus verder niets mee te maken, dit is jouw keuze, maar ik heb wel het gevoel dat je hiermee een flinks stap vooruit zijn in je zoektocht naar je tweede ‘ik’’.


Ik pakte het vel papier aan en bestudeerde het. Ik kreeg het warm. ‘Wat is er Saskia?’, vroeg Claudia. ‘Ja, ik weet het niet hoor, het zijn wel veel eisen’. Claudia pakte het formulier uit mijn handen en zei: ‘Nou, dan laten we het hier bij, we bestellen nog even een kop koffie en we hebben het er niet meer over’. Er viel een stilte. Ik zei: ‘Mag ik het nog een keer zien, ik wil het nog een keer op me in laten werken’. ‘Nou vooruit dan maar’, maar besluit dan nu, anders gaat het over. ‘Waarom’, vroeg ik nieuwsgierig. ‘Nou, ze zit buiten in haar auto te wachten, zodra jij hebt getekend, maak ik er een foto van en app het getekende formulier aan haar door. Daarna komt zij hier naartoe en laat ik alles verder aan jullie over. Ik moet dan naar mijn volgende afspraak’.


Ik keek naar het formulier en zag het volgende staan:


  • ik eis dat je minimaal gedurende 4 uur per week beschikbaar bent in ochtend of middag, avond in overleg
  • je hebt altijd hoerige lycra kleding in je auto
  • je hebt altijd een damesslip aan met panty of kousen
  • je draagt altijd een BH en je hebt altijd siliconen opvulling in je auto liggen
  • je hebt altijd een blonde korte en een blonde lange pruik in je auto liggen
  • je bent altijd bereid te lopen waar ik wil
  • je bent altijd bereid naar binnen te gaan in alle gelegenheden waar ik dat wil (met kledingvoorschrift)
  • je zegt tegen je vrouw dat ik je train om een lesbische slet te worden


En zo ging het nog wel even door, met nog wat extra regels waaraan ik me moest houden. Ik zuchtte en had het warm. ‘Bevalt het je?’, vroeg Claudia. Ik zei voorzichtig: ‘Ja, dit is eigenlijk wel wat ik wil, maar eigenlijk ook nooit heb gedurfd’. ‘Kom op joh’, zei Claudia en vervolgde: ‘Het contract is maar voor 2 maanden, prima om het te proberen, daarna kan je bijtekenen voor een jaar. De keuze is aan jou’.


Claudia pakte een pen uit haar tas en glimlachte erbij. ’Toen nou Saskia, je zult er geen spijt van krijgen, vanmiddag zal je je eerste ervaringen al ondergaan. Wil je me wel appen hoe het was, ik ben reuze benieuwd’. Ik pakte de pen aan, aarzelde nog heel even, keek Claudia aan, zij knikte en trillend zette ik mijn handtekening. Claudia pakte het formulier nog voor ik ook maar enige twijfel kon hebben. Ze maakte een foto en stuurde het door naar de vrouw die buiten in haar auto zat te wachten. ‘Reken jij de koffie even af’, zei ze terwijl ze opstond. Ze gaf me een zoen op mijn wang en wenste me veel plezier. ‘Niet vergeten verslag te doen he’, zei ze lachend. Ze zwaaide nog even bij de deur en verdween.


Daar zat ik dan. Ik rekende de koffie af en was in gedachten, ver weg van mijn omgeving. Plotseling kreeg ik een hand op mijn schouder. Ik schrok als het ware wakker en zag een bijzonder aantrekkelijke vrouw in superstrakke zwarte kleding. Ik was verbluft en keek in een reflex om me heen. Ze had de aandacht van velen. Ik kreeg het schaamrood op mijn kaken, iedereen keek ook naar mij natuurlijk.


Ze ging zitten en pakte het formulier en ging het bekijken alsof ze het zelf nog nooit gezien had. Ze zei helemaal niets en ik kon geen woord uitbrengen. Ik staarde naar haar enorme borsten die vooruit priemden in een heerlijke strak truitje. Er kwam iemand van de bediening en vroeg of we wat te drinken wilden hebben. Ze antwoordde meteen: ‘Voor mijn een glas Sauvignon Blanc en voor haar een glas water’. Het meisje keek wat vreemd naar me en dacht ‘voor haar’, terwijl ik gewoon als man aan tafel zat. Ze moest eigenlijk wel een beetje lachen maar kon dat net voldoende inhouden en ging de drankjes halen.


‘Zo Saskia’, zei Cynthia net een beetje harder dan gewenst. ‘Je hebt de lijst ondertekend, ik heb dus volledige controle over je. Ik ben geen Meesteres, maar ik ben graag dominant en ik vind het erg leuk om travestie sletjes te trainen. Ik ben zelf lesbisch, dus jouw behoefte om een lesbisch travestie sletje te worden komt goed uit’. Ze keek me indringend aan, ik zei niets. Ze vervolgde: ‘We gaan nu meteen beginnen om aan mijn voorwaarden te voldoen’. De drankes werden gebracht, maar Cynthia lette daar helemaal niet op en zei: ‘Hier heb je alvast een slip en een paar kousen. Trek die in het toilet aan’. Ze slingerde het setje als het ware over de tafel terwijl de drankjes werden neergezet. Het meisje schoot in de lachte en liep snel weg. Ik schaamde me rot. ‘Nou Saskia, schiet op en trek dit aan, we hebben nog meer te doen’. Ik pakte het mooie slipje en de kousen met naad op en stond op. Ik moest daarmee door de zaak lopen en iedereen zou zien wat ik in mijn handen had. Wat een vernedering.


Eenmaal in het toilet kwam ik een beetje bij van de schrik. Ik trok mijn spijkerbroek, onderbroek en sokken uit en deed wat me gevraagd werd. Ik werd bijzonder geil bij het aantrekken van het setje. Plotseling werd er op de deur geklopt. ‘Opendoen’ was het commando. Ik aarzelde een beetje, maar besloot toch maar meteen te gehoorzamen. Cynthia kwam binnen en bekeek het geheel. ‘Fraai’, zei ze. Ze pakte mijn spijkerbroek en deed die in haar tas. Dat gebeurde ook met mijn onderbroek, sokken en schoenen. Ik kreeg een zwarte glimmende legging en een paar laarzen aangereikt. ‘Aantrekken’ zei ze. ‘Ik zie je zo terug, dan drinken we nog gezellig ons drankje’. Ik voelde een trilling van spanning door mijn lijf gaan. Ik zou immers zo in een legging door het restaurant lopen. Als man nota bene. De vernedering zou enorm zijn.


De legging voelde heerlijk om omsloot mijn benen nauwkeurig. De slip zat heel strak en werkte mijn mannelijkheid grotendeels weg. Ik had die zomermiddag een neutraal T-shirt aan. Die was net iets te kort om mijn kont te bedekken, zodat mijn bilnaad goed te zien zou zijn, omdat de legging mijn billen in mijn naad mooi ‘splitste’. Ik trok de laarzen aan en verbaasde mij over het feit dat ze perfect pasten. Ze hadden een hak van ongeveer 6 cm, waardoor ik een behoorlijk vrouwelijk gevoel kreeg toen ik rechtop ging staan. Mijn benen vormden zich naar de balans van de laarsen. Ik stond nog even te twijfelen in het toilet, maar had gewoon geen keuze. Al mijn gewone kleding was immers weg. Vroeg of laat moest ik zo gekleed het restaurant in, al zou ik al willen vluchten. Mijn jas hing nog steeds over de stoel waar ik zat en daar zaten mijn autosleutels ook in.


Ik deed voorzichtig de deur van het toilet open, er was verder niemand te bekennen. Ik liep onwennig het restaurant in. Ik zag dat verschillende mensen naar me keken en me uitlachten. Ik wist niet hoe snel ik naar mijn tafeltje moest lopen en kon gaan zitten. Cynthia deed net of ze niets zag. Tot mijn schrik zag ik dat mijn wat langere jas was verruild voor een heel kort zwart leren jasje. Het schoot ineens door mijn hoofd dat vluchten dus al niet meer kon. Cynthia zou zeker niet de autosleutels in het korte jasje hebben gedaan. Ineens zei ze: ‘Saskia, drink je glas op, reken af bij de bar, maar trek eerst je jasje aan’. Ik deed wat me werd opgedragen. Met het jasje aan leek het T-shirt eerder op een extreem kort jurkje, het kwam immers onder het jasje uit en viel dus erg op. Het meisje achter de bar gaf me het wisselgeld terug en zei zachtjes: ‘Je ziet er lekker uit Saskia, veel plezier vanmiddag. Ik zie je graag nog eens terug hier’. Ik wist niet waar ik moest kijken.


Wordt vervolgd


4522 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.