Fantasie van een onderdanige TV

Leuk dat jullie mijn verhaal lezen. Houd je niet van bisex en travo’s (Tv)? Dan vrees ik dat dit verhaal niet bij je past. Dit verhaal is puur fictief. Het is slechts een heel diep verlangen en een absolute fantasie van mij.  Ik ben al een tijdje bezig met het ‘dressen’ en transformeren naar een meisje.  Dit enkel voor seksuele doeleinden. Overdag ben ik (tot nu toe) nog een jongen geweest. Tijdens dit dressen komen mijn onderdanige gevoelens naar boven en voel ik mij een echt sletje. Ik ben verder 19 jaar, vrij klein en erg slank. Ook heb ik een mooie kont.

Ik wens jullie veel plezier met het lezen!

Na een gezellige nacht te hebben gehad bedenk ik mij hoe ik het beste met zo’n stel in contact kom en besluit om een advertentie te plaatsen. Het is ondertussen een week verder en heb nog geen enkele reactie gehad totdat ik plotseling een reactie krijg.  Na de mail te hebben gelezen besluit ik een antwoord te geven. Het blijkt om een meester en meesteres te gaan die al jaren op zoek zijn naar een onderdanig TV-sletje. Ze vragen om een bevestigingsfoto en die stuur ik naar hun toe. Een dag later hebben ze toegestemd. Ik mag hun sissy-sletje worden. Ik word de volgende dag om 15:00 verwacht in mijn kamermeisje pakje en met pruik en make-up. Gespannen geef ik aan hun gehoor. Al snel voel ik dat de meester tot een hoogtepunt komt en hij grijpt me bij mijn haren. De meester zegt: ‘Als je ook maar één druppel morst dan volgt er straf’. Ik schrik en wil geen straf dus probeer mijn uiterste best te doen om niks te missen. Met een luide kreun komt de meester klaar. Hij spuit 4 stralen goddelijk zaad mijn slettenmond in en ik mors niks. Al na hijgend complimenteert de meester mij met mijn werk. Ik voel me een trots sissy-sletje. Mail me dan gerust. Het is een absolute fantasie van mij die ik heel graag zie uitkomen.

Het is klokslag 0.00 en het is 2017 geworden. Om mij heen zie ik iedereen een wens doen. Normaal gesproken geloof ik hier niet in maar voor deze ene keer wens ik mee. Ik wens dat ik in 2017 mijn ultieme fantasie kan uitvoeren. Ik hoop dat ik dat ene stel tegen kom dat mij kan domineren.. Ik bel aan en even later wordt de deur opengedaan door een keurig uitziende man die ik ook rond de 50 schat. ‘Welkom Sandra, ben je er klaar voor?’ vraagt hij waarop ik hem bevestigend beantwoord.  ‘Mooi, kom dan maar mee, mijn vrouw en tevens jouw meesteres wacht in de huiskamer.’ De meester gaat aan de kant en ik loop hem voorbij. Hij doet de deur dicht en zegt: ‘de huiskamer is rechtdoor’ terwijl hij mij een pets op mijn billen geeft. ‘Hmm, hier gaan we nog veel plezier aan beleven’ zegt hij en plots staan we voor een deur. Dit is het denk ik nog bij mezelf. De weg naar het leven als een sissy huisslavinnetje ligt open.. De meester maakt de deur open en duwt me naar binnen. In de kamer zit de meesteres. Ze is wat jonger dan de meester maar  ziet er streng doch rechtvaardig uit. Ze heeft mooi blond haar, een mooie c-cup en heeft daarnaast een mooie kont. Ze ziet er precies uit zoals ik graag zou zijn. Voor haar ligt op tafel een papier. De meester ziet me ernaar kijken en zegt dat het een contract is. Indien ik daadwerkelijk een gehoorzaam sissy-sletje ben zal ik dit contract ondertekenen waardoor ik de huisslavin van de meester en meesteres word. Omdat ik erg opgewonden ben vergeet ik het contract te lezen en vraag aan de meester toestemming om per direct te tekenen. Iets wat de meester mij met een grijns toestaat. Nadat ik het contract heb getekend beveelt de meester mij om mee naar boven te komen. Hij wilt mij mijn nieuwe onderkomen laten zien. Eenmaal bij mijn kamer aangekomen blijkt deze erg klein te zijn. Ik schat de kamer zo’n twee meter lang en nog geen één meter breed. Er staat enkel een bed en een spiegel. De meester ziet mij twijfelen en zegt: ‘dit is je nieuwe onderkomen sletje, of je het wilt of niet.’ Vervolgens duwt hij me op het bed. ‘Zie je de handboeien aan weerszijden van het bed sletje?’ vraag de meester mij.

Ik kijk om me heen en zie de handboeien. ‘Mooi’ zegt de meester en hij beveelt me om op handen en knieën te zitten met mijn kont naar de deur toe. Als ik dit heb gedaan klimt de meester over mij heen en klikt me door middel van de handboeien aan het bed vast. Ook doet de meester mij een blinddoek voor. Eenmaal vastgeklikt bekijkt de meester met tevredenheid het resultaat. Hij ziet ook dat mijn pakje een stuk omhoog is geschoven waardoor een deel van mijn kont zichtbaar is. De meester schuift mijn pakje verder omhoog waardoor mijn kutje zichtbaar wordt. ‘hmm, je was nog maagd hè?’ vraagt de meester en hij voelt met zijn vinger rondom mijn kutje. Ik ril van genot en fluister: ‘ja meester, dat klopt’. De meester tuft op zijn vinger en zet hem tegen mijn kutje aan. Terwijl mijn ogen groot worden drukt de meester door. Ik kreun hard en voel de vinger van de meester in mijn kutje. De meester vingert mij langzaam en duwt er een tweede vinger bij. Ik voel me vol en kreun hard van genot. Plotseling stopt  de meester en loopt weg. Ik hoor hem twee minuten later echter al weer terug komen. Ik durf niet achterom te kijken en voel plotseling wat glads mijn kutje inglijden. De meester smeert mijn kutje met glijmiddel aan. Zou hij me meteen anaal willen ontmaagden? Dit doet de meester niet. Ik hoor de meester iets aanklikken wat begint te trillen. Hij heeft een buttplug bedenk ik me opeens en de meester duwt de buttplug mijn kutje in. Ik schreeuw het uit want dit had ik niet verwacht. De meester lacht hard en loopt weg. De buttplug doet in het begin pijn maar naarmate de tijd vordert begin ik van dit heerlijke gevoel te genieten..

Na een tijdje, wat een eeuwigheid leek te duren, hoor ik eindelijk weer iemand naar boven komen. Het blijkt de meesteres te zijn. ‘Kom je mee naar beneden?’ vraagt ze terwijl ze mijn handboeien losmaakt. ‘Ja meesteres, graag’ zeg ik en ik loop haar gedwee achterna. De meesteres loopt niet naar de kamer maar naar de keuken. Daar zie ik dat het ondertussen ook al 17;45 is. Ik ben dan zo’n twee uur in mijn kamer geweest. ‘Zie je de producten die op het aanrecht liggen sletje?’ vraagt de meesteres aan mij. Gedwee knik ik ja en snap wat er van mij gevraagd wordt. ‘Mooi, dan ga je nu beginnen met koken’ en ik kijk toe want ik blijf hier in de keuken zitten dus waag het niet om het te verknoeien zegt ze tegen mij. Een paar minuten later komt de meester de keuken binnen. ‘Het ruikt hier erg lekker’ zegt hij en de meester komt achter me staan. De meester is een kop groter dan mij en begint langzaam kusjes in mijn nek te geven. Dit laat mij niet onberoerd en ik druk mijn kontje naar achteren waardoor ik een bobbel voel. Hij duwt me naar beneden waardoor ik op pijphoogte kom. De meester zegt slechts; ‘pijp me’ en hoewel ik nog nooit heb gepijpt weet ik wat me te doen staat. Ik maak zijn broek los en trek zowel zijn broek als onderbroek naar beneden. Een stevige paal komt tevoorschijn die omhoog zwiept. Ik schat zijn penis op toch zo’n 20 centimeter. Aarzelend  maak ik aanstalten om de meester te pijpen maar dit gaat hem niet snel genoeg. Hij pakt mij bij mijn achterhoofd en duwt me naar voren. Mijn mond gaat open en mijn lippen omsluiten zijn dikke eikel. Voor het eerst pijp ik iemand en proef de heerlijke smaak van zijn zoutige voorvocht. Langzaam begin ik met mijn tong rondjes te draaien om zijn eikel. Dit waardeert mijn meester tot mijn eigen verbazing waardoor ik hem sneller begin te pijpen. Als ik heel even naar links kijk zie ik dat de meesteres dit schouwspel ook kan waarderen. Ik zie dat ze ondertussen haar broek heeft uitgedaan en zichzelf streelt.

Dit is deel één. Ik ben van plan om in ieder geval nog een tweede deel te maken met onder andere mijn anale ontmaagding. Mocht er daarna nog steeds animo zijn dan maak ik met heel veel plezier meerdere delen.

Mocht je dit nou lezen en spreekt dit verhaal je aan? 

Liefs,

Sandra

3406 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.