Mijn 1ste keer buiten

Geplaatst door: lynn-somers op 18-02-17

Lynn was nu toch al een paar jaar bezig maar tot hiertoe was ze nog niet naar buiten geweest. Ik had een fijne vriendin leren kennen en al een keertje met haar afgesproken om bij haar thuis te gaan. Die date was super goed verlopen, kon mijn geen betere vriendin voorstellen. We waren weer een keertje aan het chatten met elkaar om nog eens af te spreken. En toen had ik een geniale ingeving we zouden samen naar de eroticabeurs gaan en dit als mijn 1ste uitje. Naar mate de grote dag vorderde kreeg ik meer stress enof angst hoe je ook wilt noemen om de date uit te stellen om toch maar niet buiten te moeten komen. Bij elke chat met haar probeerde ik er onder uit te komen door iets anders voor te stellen dat wat minder volk zou trekken. Maar ik zette door de date naar het de eroticabeurs zou er absoluut komen en niets zou me tegen houden. Ondertussen had ik al een paar andere meisjes gevonden die ook mee wilden gaan. Zo doende mij nog iets meer druk te geven zodat ik de date toch maar niet kon annuleren, kon die meisjes toch niet teleur stellen. Ze zouden denken denken ik fake was enof enkel een grote mond durfde op te zetten.

De avond ervoor heb ik dan mijn spullen bij elkaar gezocht en in de auto gezet, mijn hartje klopte in mijn keeltje. Vrijdag 17 februari is het dan eindelijk zover, eerst dagje werken en daarna lekker op date met haar en de andere meisjes. We hadden bij haar thuis afgesproken dat ik me bij haar kon omkleden en zij mij dan kon opmaken. De werkdag vorderde maar heel traag en dan was het half 5, de werkdag zat erop en zou ineens naar die vriendin toe rijden na mijn werkdag. Eerst nog ff naar de Mcdo om iets kleins te eten en dan naar die vriendin. Toegekomen bij Mcdo veel volk was er, mijn bestelling geplaatst om mee te nemen en dan richting appartement van die vriendin. Sta in de hal en bel bij haar aan, de ontvangst was hartelijk met een zoentje, zij had zich al mooi gemaakt en verzorgd tot in de puntjes zoals ik haar ken. We aten samen ons eten op, doordat ze al was opgemaakt hing haar hamburger natuurlijk al vol met lipstick en wij maar lachen. Haar haar zat ook telkens weer in de weg, het grootste nadeel van lang haar te hebben. We drinken nog iets om alles door te spoelen. Ik begeef me naar haar slaapkamer om me om te kleden, had een leuk nieuw jurkje gekocht maar had het nog niet open gemaakt dus was het nog even afwachtte of het wel ging passen. Had ik toch weer pech jurkje was net iets te kort zodat het net boven mijn poep kwam en dat was natuurlijk geen zicht. Maar ik had nog een paar andere jurkjes bij, ik koos voor een zwart kort jurkje met lange mouwtjes daaronder mijn netkousen met zwarte pumps. Zou er ook nog mijn wit jasje bij aandoen. Ik begon met me om te kleden alle kleertjes uit en dan mijn string met zwarte bh aangetrokken. Die vriendin was zo lief dat ik haar borstprothese mocht aantrekken zodat ik toch wat boezem had en wat vrouwelijker zou overkomen. Alle kleertjes aan en dan was het tijd voor de make-up, eerst een dagcreme om de make-up wat beter te laten hechten, als 2de zijn nu de wenkbrauwen aan de beurt die verbergt ze netjes met een soort van lijn aan de brengen dat spul trek een beetje maar heb het er allemaal voorover.

Nu bewerkt ze mijn gezicht met een baardcover. Dan brengt ze de foundation aan die ze fixeert met poeder. Weer een stap verder nu komen mijn oogjes aan de beurt oogleden klaar nog wat mascara op mijn wimpers. Dan tekent ze mijn wenkbrauwen erop en als laatste stift ze nog mijn lipjes. Zo ben nu helemaal opgemaakt nog mijn pruik opzetten ik heb gekozen voor een halfkorte bruine pruik en die mij net iets natuurlijker staat dan de blonde lange pruik die ik meestal draag, halsketting en mijn oorclips aangedaan. Lynn is klaar en sta me nog even te bewonderen voor de spiegel en maak nog snel een selfie. Pumps en jasje aan, handtasje klaarmaken gsm, geld, zakdoek, een doosje met muntjes, het zit helemaal vol en mijn sleutels kunnen er nog juist bij. Net voor het buiten gaan maakt ze nog een foto van mij, het resultaat mag er zijn en ben er behoorlijk trots op om zo naar buiten te gaan samen met haar. De lift in de naar het gelijkvloers nog even wandelen naar de auto gaat behoorlijk vlot bij mij en bij haar net iets moeilijker met haar hoge hakken. Oef we zijn heelhuids aan de auto geraakt, nog ff snel mijn pumps uit en mijn gewone schoenen aan om net iets makkelijker en veiliger te kunnen rijden. Gelukkig is het niet zover naar de eroticabeurs en na een 15 min zijn we daar dan aangekomen nog even een parkeer plekje zoeken. Stop de auto en doen mijn pumps weer aan, het nog even stappen tot aan de beurs brrrr wat is het koud op mijn billetjes ondertussen heb ik door dat mijn jurkje ook net iets te kort is en dat ik het regelmatig zal moeten naar beneden trekken, maar ik kan nu niet meer terug. Voel me wel wat  bekeken en hoor de mensen praten en lachen, gaat het over ons maar ze praten net iets te stil om te kunnen horen wat ze juist zeggen, trek het mij ook niet aan en dan richting loket er staan een paar mensen voor ons en dan is het onze buurt en vragen ieders 1 kaartje, rekenen netjes af en krijgen onze tickets en nog een programma boekje en dan naar binnen .... binnenkort volg de rest van mijn verhaal hoe het binnen verlopen is 

2522 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.