Marokkaanse schooljongen

Geplaatst door: hannaatje op 16-03-17

Ik had gereageerd op een advertentie op internet van Marocboy, die een tv/cd zocht voor de nacht of avond. Er stond een geile foto bij van een mooie pik, ik kreeg het er warm  van. Het leek me spannend daar eens op te reageren en al snel kreeg ik antwoord. Hij vroeg me foto’s te sturen en dat was een schot in de roos, wanhopig vroeg hij me nu meteen te komen (het was al nacht, ik zou zo naar bed gaan).  Ik moest vroeg op, overwoog het nog even, maar het was toch wel een eind rijden, het zou vast erg laat worden voor ik weer thuis was. Ik schreef terug dat het een andere keer moest gebeuren. Hij had er zin in, want de volgende dag na het werk, vond ik meteen nieuwe berichten in m’n postvakje, dat hij erg geil was, zin had om in m’n mond te spuiten en m’n kontje flink te neuken. Goed, die avond zou ik erop af gaan, eens kijken wat er allemaal te wachten stond. Ik kleedde me lekker aan, poederde me, en bereidde me voor op een geil partijtje seks. Ik had geen idee hoe of hij eruit zag, en waar hij het allemaal zou laten gebeuren, ik ging heen met geile moed.

Na een flinke rit, ondertussen verlustigend op wat komen zou, kwam ik s’nachts aan op het afgesproken adres. Ik deed m’n blonde pruik recht, stifte me lippen nog wat, trok m’n jurkje recht en deed m’n pumps aan. Ik had me echt lekker opgetut, en met m’n geilste slipje onder m’n jurkje. Ik smste dat ik er was. Hij smste terug dat hij meteen naar buiten kwam. Vijf minuten verstreken, en ik zag beweging achter de auto. Er kwam iemand aanlopen, die achter de auto over het trottoir mijn richting op liep. Het was een jongen, begin twintig, stevig gebouwd, knap en lekker koppie met zwart kortgeknipt haar, rood trainingsjasje, grijze trainingsbroek. Hij keek naar mij in de auto, wenkte. Ik stapte uit, hij fluisterde gehaast, "volg me" en toen ik achter hem aan wilde lopen, gebaarde hij driftig dat ik met de auto achter hem aan moest rijden. Hij was intussen al een zijstraat ingelopen. Ik startte de auto en reed achter hem aan. Het was een kort straatje, achter een flatgebouw langs, en ik reed naast hem. Ik stopte en hij stapte in. Hij gaf aanwijzingen hoe verder te rijden en we kwamen een paar straten verder in een straat met een schoolgebouw, zijn school, zei hij. Ik had een schooljongen te pakken, hmm, wat geil was dit! Een hitsige schooljongen die zich op internet opgeilt aan lekkere meiden en met mij afgesproken heeft. Ik had zijn lerares kunnen zijn, gezien zijn leeftijd. Misschien viel hij op leraressen.

Zou hij MILF-porno kijken op internet? Voor het schoolgebouw een aantal parkeervakken, waar ik moest parkeren. Het was er vrij donker, ik dacht dat hij daar, in de auto, z'n broek zou laten zakken, zodat ik hem kon gaan pijpen. Maar hij stapte uit, ik deed dat ook, en liep achter hem aan. Hij fluisterde: achter de school. Ik volgde hem, maar raakte hem kwijt in het donker en liep de verkeerde kant op. Ik liep op de stoep om het schoolgebouw heen, zag hem niet meer, maar ondertussen kwamen er wel twee wandelaars met een hond mijn kant op. Ik kloste op m'n pumps maar weer richting auto, en zag plotseling de jongen weer, op het schoolplein. Hij gebaarde. Ik liep het hekje door, over het schoolplein en achter hem aan naar de achterkant van het gebouw. Het gebouw was omgeven door een hoge heg en struiken, de huizen die daar achter stonden konden niets zien. Hij stond met z'n rug tegen de muur en zei: ga je gang, pijp me. Ik hurkte, m'n hakjes zakten weg in het zachte gras, en trok z'n trainingsbroek naar beneden. Geen onderbroek. Een heerlijke nog slappe pik hing met een mooie boog over z'n balzak naar beneden. Hij had een lekkere bos schaamhaar, hij was flink behaard voor die leeftijd. Echt mediterraans. Ik nam z'n besneden eikel in m'n mond en begon hem te pijpen. Al snel groeide zijn pik tot een lekkere dikke worst, en hij begon in m'n mond te stoten. Hij stootte zijn pik tot achter in m’n keel en begon m'n keel te neuken. Dat moet hij van internet geleerd hebben, stoere macho’s die een vrouw in haar mond neuken. Ik begon te kokhalzen, en kon met moeite zijn stotende pik controleren. Op een gegeven moment vond ik een manier om hem in m'n keel te laten stoten, te neuken zonder dat ik zonder adem zat of kokhalste. Hij pakte m'n hoofd vast en z'n pik gleed stevig in en uit m'n mond. Af en toe hernam ik de controle en zoog en pijpte hem met m'n tong om zijn pik, andere keren nam hij controle door flink m'n mond te neuken. Hij haalde z'n pik uit m'n mond en vroeg me of ik een condoom had. Die had ik, ik pakte hem uit m'n jaszakje, zakte verder met m’n hakjes weg in het gras, en opende de verpakking.

Ik deed de condoom om z’n nu nog maar half stijve lul, en hij vroeg me het weer stijf te zuigen. Ik zoog aan z'n lul, met condoom, en toen die weer stijf was, trok hij me omhoog. Ik smeerde z'n lul in met glijmiddel en wist nog een beetje glijmiddel in mijn gaatje te smeren. Ongeduldig draaide hij me om, met m'n gezicht naar de muur, en deed m'n jurkje omhoog, en stroopte m'n slipje naar beneden. Hij wurmde z'n harde lul tegen m'n kontje en toen hij het gaatje gevonden had, duwde hij krachtig z'n lul naar binnen. "Zit 'ie erin?", vroeg hij. Nou en of, ik voelde hoe zijn stijve lul hard naar binnen drong en hij begon me stevig te neuken. Zo worden meisjes op school genomen, achter de muur, in de fietsenstalling, vlug, even tegen de muur. Breezersletjes worden zo gedwongen geile jongens te bevredigen. Ik werd hard geneukt, ik moest me tegen de muur in evenwicht houden. Hij pakte me bij m'n heupen en neukte me genadeloos. Tegen de muur steun zoekend, probeerde ik me staande te houden. Door de heftige bewegingen en het zachte gras gleden mijn pumps steeds uit. Op een gegeven moment heb ik ze uit kunnen schoppen en stond ik op m’n blote pantyvoeten, maar wel stabieler. Ik kreunde van het geile gebeuk in m’n kut. Hij beukte een poosje lekker door. Ik hoorde hem in mijn oor hijgen. Op een gegeven moment trok hij zijn lul uit mijn kut. Hij vroeg me hem weer te pijpen, en ik ging weer op m'n hurken, trok het condoom af en begon weer lekker te zuigen aan z'n geile lul. Hij begon opnieuw neukbewegingen te maken en in m'n keel te stoten met z'n pik. Hij duwde een paar keer stevig z'n paal naar binnen en hield m'n hoofd vast. Hij stopte met stoten, hield z'n paal diep in m'n keel gedrukt, en spoot z'n zaad rechtstreeks in m'n keel. Ik proefde het niet eens. Hij was klaargekomen, hij trok z'n broek weer omhoog en liep weg. Ik moest nog m'n jasje pakken, wilde het condoom ook meenemen, wilde geen rommel achterlaten.

Ik was alleen achter het schoolgebouw, en strompelde door het zompige gras op m'n hakjes, in het donker, richting parkeerplaats. Ik stapte in de auto, en zag van de jongen geen spoor meer. Ik startte de auto, en reed weg.
Dit was een geile ervaring, met een geil machogozertje. Hoewel ik het liever op een wat comfortabelere locatie had gedaan, meer beschut of droger, was het erg geil geweest om door zo’n hitsige schooljongen te zijn geneukt.

5581 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.