1ste uitje deel 2

Geplaatst door: lynn-somers op 16-03-17

Voor ik verder ga met mijn verhaal, ga ik nog even kort schetsen waarover het ging. Samen met Y ben ik naar de eroticabeurs gegaan. Het was voor mij de allereerste keer dat ik buiten ging komen als Lynn. Ik was vorige keer geëindigd bij de aankoop van onze tickets aan het loket. We gaan nu naar binnen en begeven ons naar de vestiaire Y geeft haar jas aan de vriendelijke dame, ik besluit om mijn jasje bij mij te houden.  Nu gaan we naar de ingang van de beurs, geven ons tickets af en krijgen in de plaats een programmaboekje. Omdat we nog hadden afgesproken met nog 2 andere vriendinnen, kijk ik even op mijn gsm of ze al op de beurs waren. Nog geen bericht ontvangen en we besluiten om de beurs al wat te verkennen. Het is nog vroeg maar het begint stilaan drukker te worden.  Het 1ste standje dat we tegen komen is er eentje met kledij, er zitten leuke stukken bij maar wel aan de dure kant. We kijken even rond en gaan dan naar het volgende standje, dit keer is het eentje met pruiken. Er staat een vriendelijke dame achter die met gebrekkig Engels uitleg begint te geven over de pruiken. Mijn aandacht wordt meteen getrokken door de felle kleurtjes roze, oranje, rood, paars de prijzen vallen goed mee maar omdat ik al een uitgebreide collectie pruiken heb besluiten we de dame te bedanken voor de uitleg en verder te gaan. We komen almaar meer volk tegen, het publiek blijkt heel divers te zijn. Er lopen heel deftig geklede mensen rond, maar ook halfnaakte tot helemaal naakte mensen rond, meesters met hun slaaf. Mijn oogjes weten niet waar eerst te kijken. Ik check nog even mijn gsm of ik al antwoord gehad heb D is ondertussen al aangekomen en ze wacht ons op aan een het drankstandje aan het einde van de beurs. Het volgende standje in onze tocht is er eentje met seksspeeltjes ze verkopen er kleine dildo's tot enorme dildo's, al lachend zeggen we tegen elkaar om er eentje te kopen maar besluiten dan maar om er toch maar geen te kopen. Onderweg komen we een hostess tegen die condooms uitdeelt en we nemen er een paar voor in het geval dat we er nodig zouden kunnen hebben, je weet maar nooit wat we die avond nog gaan beleven.
We komen aan het drankstandje en kijken rond of we D ergens zien. Ik kijk rond maar zie haar niet staan aan 1 van de tafeltjes. Omdat we nog wachten op onze vriendinnen bestellen we al een drankje, ik ga voor een pintje en Y voor een colaatje. Terwijl we onze drankjes nuttigen kijk ik nog even mijn gsm en ineens zie ik haar opduiken tussen de massa mensen. Blijkbaar had ze ons al gezien, maar door het vele volk dat er rondliep moet ik haar voorbij gelopen hebben. D heeft haar persoonlijke slaaf meegenomen, ze had het wel daarvoor al vermeld dat ze die ging meenemen. Maar ik dacht eerder dat ze dat al grap had bedoeld. Het was een hele vriendelijke man met een kap over zijn hoofd, rond zijn nek had hij een halsband aan met daaraan verbonden een lang ketting die D stevig in haar handen had. Beetje onwennig begroeten we elkaar en stel ik haar voor aan Y, het was de eerste keer dat ik afgesproken heb met D, het blijkt een heel leuk dame te zijn en snel geraken we aan het de praat.


Ze gebied aan haar slaafje om drankjes te gaan halen voor ons. We staan nog wat te keuvelen aan ons tafeltje wanneer er naast ons een man komt zitten, hij heeft ook een slaafje bij en gebied haar om op de grond plaats te nemen. Hij gaat naar de bar voor wat drankjes te bestellen en brengt ook een muffin voor zijn slaafje mee. Ze moet deze nuttigen terwijl ze op de grond zit, af en toe behandeld hij haar heel onzacht maar volgzaam dat ze is bied ze totaal geen weerstand. Zoiets had ik nog nooit gezien, ik dacht dat zoiets alleen bestond in films en of op private locaties.  Ondertussen is ook R aangekomen, het is een blonde iets oudere dame maar ongelofelijk sympathiek. Ook haar zie ik voor het eerst. Wanneer onze drankjes leeg zijn, bespreken met even wat we gaan doen. We besluiten om met zijn allen de beurs te gaan verkennen. Als eerst zien we een stand waar ze tattoo's en piercings zetten. Ik vind het zelf mooi om naar te kijken maar zelf zou ik er geen laten zetten. We lopen wat verder en komen bij een standje aan waar ze allerlei kledij verkopen. R en ik kijken even rond de rest van ons groepje gaat al wat verder. Achter het standje staat het op het 1ste zicht een schot met een echte kilt aan, terwijl R rondkijkt en een broek gaat passen, begin ik een praatje met de schot. Het blijkt helemaal geen schot te zijn maar een Duitser die duidelijk al een paar pintjes uit heeft. Nieuwsgierig dat ik ben vraag ik of hij zoals een echte schot naakt onder zijn kilt is. Zonder aarzeling heft hij zijn kilt op en zie ik zijn mooie piemel, hij heeft er ook nog een cockring rond. R komt eindelijk uit het pashokje, de man doet haar ook nog een korset om, zo makkelijk lijkt het niet te gaan en het duurt even voor hij het bij haar aankrijgt. Nu zie ik pas haar mooie lichaam dat dat enorm geaccentueerd wordt door korset. Ze besluit om de broek te kopen en de man doet het korst terug uit, uit gaat blijkbaar een stuk sneller. Al snel is ons groepje weer compleet en zetten we het bezoek verder. 
 

Er is een private show en Y, D en haar slaafje gaan er naar binnen. R en ik gaan niet mee en we begeven ons terug naar het drankstandje aan het einde van de beurs. We bestellen beide van drankje en begeven ons naar de vipruimte dat zich bevind op een verhoogje. We zetten ons aan een tafeltje, naast ons begint er een stripact, veel aandacht schenken we er niet aan, mooi is de show wel maar niet meteen iets dat ons aanspreekt. R en ik beginnen weer een praatje te slaan met elkaar en het blijkt echt wel te klikken tussen ons, het gevoel dat ik had toen ik voor het eerst een chatgesprek had met haar bleek helemaal te kloppen. Het lijkt wel of ik haar al jaren kende. De avond naderde haar einde en we gingen terug naar ons groepje D bleek al naar huis gegaan te zijn. Met 3 zijn we dan richting uitgang gegaan om de jassen op te gaan halen bij de vestiaire. Buiten namen we nog afscheid van R en spraken af om elkaar zeker nog af te spreken. Ondertussen was het al na 0u en het begon al redelijk koud te worden en moesten nog een eindje lopen naar de auto. Galant dat ik was vroeg ik aan Y of ik de auto moest gaan halen zodat ze niet met haar hoge hakken nog naar de auto moest lopen. Ze bedankte vriendelijk en samen gingen we naar de auto toe.
 

Eens in de auto zette ik de zetelverwarming aan zodat we terug wat konden opwarmen. De avond was nog jong en besloten om nog iets te drinken in een holibibar niet ver uit de buurt. Het was een drukke maar heel gezellige bar, achter de toog stond een heel vriendelijk meisje. We begaven ons naar een tafeltje dat nog vrij was en vlak naast het raam was. Het meisje kwam naar ons toe en lachte heel charmant naar ons, denk we dat ze het meteen in de gaten had dat we geen echte vrouwen waren. Y bestelde een cavaatje en ik hield het maar bij een thee omdat ik nog een stukje moest rijden. Om mijn voetjes een beetje rust te gunnen deed ik even mijn schoentjes uit. Wat deed dat enorm deugd om ze even uit te kunnen doen. Eens onze drankjes leeg waren rekende we de drankjes af en gingen we weer naar buiten. Samen reden we naar haar thuis en hebben er een super gezellige avond van gemaakt. Het was mijn allereerst uitje en voelde mij zo op mijn gemak als Lynn. Het volgende uitstapje is reeds al gepland, dit keer ga ik samen met een paar vriendinnen naar het shoppingcenter, kijk er zo naar uit. Beetje gespannen ook, het wordt mijn allereerste keer dat ik me overdag buiten ga begeven als Lynn.

1757 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.