Mooie en lekker ontmoeting

Geplaatst door: natascha12 op 18-03-17

Het was op een mooie zonnige lente zondagmiddag dat ik met mijn truckie op weg was naar Oostenrijk. Ik moest in Bregenz een vrachtje bloemen lossen. Ik was vroeg weggegaan, het zonnetje scheen heerlijk, er waren bijna geen wolkjes aan de lucht en ik zat te genieten achter het stuur. Mijn gedachte dwaalde af en er speelde allerlei geile gedachten door mijn hoofd. Ik transformeer mezelf regelmatig tot een mooi sensueel vrouwtje en ik zat te denken hoe het zou zijn om als Natascha rond te wandelen met dit mooie weer, en dan iemand tegen te komen die bij me kwam lopen en we samen een geil  spelletje deden ergens op een bankje of verlaten gebouwtje in een bos bijvoorbeeld. Het maakte me niet uit of dit nou een mooi vrouwtje, een lekkere gespierde bink of een andere tv zou zijn. Bij de gedachte alleen al werd ik ondertussen steeds heter en er ontstond al een beste bult in mijn strakke jeans. Ik reed inmiddels steeds verder Duitsland in en zat heerlijk te fantaseren. Er passeerde vele luxe auto’s en regelmatig kwam er een auto voorbij met achter het stuur een mooie vrouw/meisje met een mooi kort rokje aan en mooie panty’s die daar onder uit staken, of een lekkere strakke jeans waar hun benen mooi in uit kwamen. Je moet weten dat ik dat een heerlijk gezicht vind om iemand in een mooi kort rokje te zien,  ik draag zelf ook regelmatig een lekker kort rokje met daaronder een mooie glanspanty en mooie high heels aan mijn voetjes.
 
Na al enkele uren te hebben gereden, reeds 1 keer pauze gemaakt en inmiddels op de A7 richting Kempten/Lindau werd ik wederom ingehaald, het was een rode golf die al enige tijd achter mij had gereden en nu dat er verder geen verkeer te zien was, besloot die persoon mij in te gaan halen. Dit komt wel vaker voor, doordat sommige mensen denken dat het goedkoper is om achter een vrachtauto aan te rijden. Ik dacht dat dit wederom een zelfde soort persoon zou zijn. Maar ik kreeg in de gaten dat, terwijl de golf steeds dichter bij kwam in mijn spiegel leek het of hij ook steeds langzamer ging rijden. Dit bleek ook zo te zijn en ter hoogte van mijn portier bleef de golf naast me rijden. De persoon in de golf had geluk dat er verder geen verkeer op de weg was. Ik keek naar binnen en zag een paar mooie benen en een mooie strakke rok, die zo te zien was opgetrokken tot een cm of 25 boven de knie. Ik kon zien dat ze een mooie glanspanty of zo iets aan had. Er lag een hand op dat rokje met mooie vuurrrood gelakte nagels en deze hand begon over het rokje heen te strelen. Mmm dacht ik, dit zou ik bij haar, want ik ging er van uit dat het een vrouw was, ook wel willen doen. Heerlijk over die benen strelen en dan langzaam mijn handen naar de de binnenkant van haar dijen doen en haar ook steeds verder onder haar rokje strelen. Steeds verder omhoog gaan met mijn handen en haar uiteindelijk heerlijk over haar poesje strelen. Haar lekker gek maken en dan heerlijk met haar spelen. Maar ja, dit zou wel niet gebeuren, want het komt wel vaker voor dat een vrouw dit doet en dan geven ze in een keer een spuit gas en zijn weg.  Ik werd eigenijk steeds geiler want haar hand was intussen ook onder haar rokje verdwenen en ze was zichzelf heerlijk aan het masseren.
Na enige tijd kwam er een andere auto achterop en de golf gaf gas, ze haalde me verder in en ging voor me naar rechts. Ik seinde met mijn lichten, want ik dacht, ja als ze eventueel wat wil moet ik toch iets laten blijken, anders zou ze door rijden en was mijn kans zeker voorbij. Tot mijn verbazing gaf ze een knippertje links en rechts  en remde af. Ze bleef ongeveer een meter of 50 voor me rijden, ik gaf nog eens een seintje en zij knipperde weer met haar alarmlichten. Zo, dacht ik, misschien heb ik nu wel beet en kan ik straks heerlijk vrijen en neuken met een lekker geil Duits vrouwtje.
 
Na een aantal kilometers moest ik rechts af de A 96 op richitng Lindau en ik hoopte vurig dat zij ook die richting op moest, en ja hoor gelukkig draaide zij ook de A96 op. Na enkele kilometers stond er een bord dat er een parkeerplaats aankwam. Bij die parkeerplaats aangekomen hield de rode golf rechts aan en draaide de uitvoegstrook naar de parkeerplaats op. Ik deed hetzelfde en hoopte dat ze me niet voor de gek hield en plots weer door zou rijden. Gelukkig was dit niet het geval en ze parkeerde de auto halverwege de parkeerstrook. Ik parkeerde mijn truck vlak achter haar rode golfje en bleef even zitten. Dat deed zij ook en na een tijdje besloot ik toch om eens uit te stappen en bij die golf te gaan kijken wat er nou voor lekkers in zat. Gelukkig stond er verder alleen een truck helemaal voor op de strook. Ik liep naar de golf toe en liep naar de rechtse kant van de auto. Ik ging wat verder naar rechts, zodat ik meer kon zien dan alleen die mooie benen en dat rokje. Nou dat viel dus echt niet tegen, er zat mijns inziens een mooi vrouwtje achter het stuur. Ik zag mooi lang blond haar en een mooie strakke witte poullie, waarin haar borsten schitterend uitkwamen en die zagen er niet verkeerd uit moet ik zeggen. Ze had het of koud of ze was,net als ik,lekker heet want in dat strakke shirtje kon je duideijk haar opgezwollen harde tepels zien, die staken mooi naar voren. Ik zag dat ze mijn kant op keek en ik ging wat door de knieen om haar gezicht te kunnen zien. Nou dat zag er prima uit, ze was super mooi opgemaakt en had mooie vuurrode lippen. Zij keek me aan en glimlachte naar me en ik lachte natuurlijk terug. Ik had in tussen gezien dat er een soort bospaadje van de parkeerplaats af het bos in liep dus ik dacht laat ik haar eens vragen of ze zin heeft in een wandeling. Ik gebaarde dat ze haar raampje open moest doen en dat begreep ze ook en deed het rechter portierraam naar beneden.  Ik vroeg haar of ze zin had in een wandeling en ze knikte van ja. Gelukkig dacht ik en ik liep naar de andere kant van de auto om voor haar de deur open te doen. Ik deed de deur open en zij stapte uit. Allemachtig wat een mooi vrouwtje was dit zeg, ik schatte ze zo tussen de vier en vijfendertig, ze had hele mooie benen en een hele mooie glanzende panty aan, althans volgens mij moest het een panty zijn. Toen ze stond trok ze haar rok naar beneden en dit bleek een mooie strakke kokerrok te zijn, zwart met een krijt streepje. Waarschijnlijk was het een rok die deel uit maakte van een mooi mantelpakje.


Ik keek ernaar en het zag er allemaal prima uit, mooi slank en aan haar voeten een paar hele mooie zwarte lakpumps met een hak van ca 11 of 12 cm schatte ik, schitterend. Ik zag dat ze een ketting droeg met een naam erop, “Birgitte” stond er met grote letters, is dit je naam vroeg ik en ze knikte van ja. Aangenaam, mijn naam is Peter sprak ik terug. Ik zei haar dat ze wel iets van een jasje ofzo aan moest doen, want het was wel mooi weer, maar toch nog niet om zonder jas buiten te lopen. Ze deed de achterdeur open en pakte een jasje van de achterbank. Het was een mooi colbertje van de zelfde stof als haar rok. Dus inderdaad een heel mooi klasse mantelpakje, dat kon je zo zien, niet een of ander todje, maar een vrij prijzig pakje. Ze deed haar mooi lange blonde haar over haar jasje, pakte ook haar handtas en deed de deur dicht. Ik zei dat ik een bospaadje had gezien en stelde voor om daar heen te lopen. Zo gezegd zo gedaan liepen we samen naar het bospaadje. Een klein hek moest worden geopend om op het bospad te komen en ik hield het hekje open, zodat zij als eerste door het hekje kon stappen. Toen ze zo voor me het bospaadje opliep kon ik zien dat ze een hele mooie kont had, die gigantisch mooi uitkwam in haar mooie strakke kokkerrok. Toen ik nog eens goed keek zag ik dat er 2 kleine uitstulpjes te zien waren, zo ongeveer een cm of 10 a 15 onder haar billen. Mmm dat waren toch echt de uitstulpjes van een jarretel gordel, dat wist ik bijna zeker. Ik werd helemaal gek van die gedachte want ik vind een mooi lingerie setje met jarretels en kousen echt giga mooi. Dit draag ik zelf ook regelmatig. Ik hoopte vurig dat ik dat straks mocht zien en mijn lid werd steed harder. Eenmaal op het bospaadje deed ze haar linker hand naar achter, met de bedoeling dat ik deze vast pakte. Dat deed ik ook en ik ging naast haar lopen. Het bospad was gelukkig vrij hard, want anders was ze gegarandeerd met haar naaldhakken weggezakt, maar dit gebeurde gelukkig niet. Ondertussen streelde zij met haar vingers over mijn hand, dit vond ik best lief en ik sloeg een arm om haar schouder en trok haar tegen me aan. Dit vond ze prima en ze sloeg een arm om mijn middel heen. Zo liepen we als een verliefd stelletje te wandelen in het bos. We hadden nog geen woord met elkaar gewisseld maar we keken elkaar regelmatig aan en lachtte dan naar elkaar. Even later hield het bospad op en er liep een verharde weg achter het bos langs. We liepen deze weg op en nu hoorde ik haar hoge hakken heerlijk tikken op de weg.  Dit was een mooi gehoor en ik werd er alsmaar heter en heter van. Toen op een gegeven moment we elkaar weer aankeken, kwam ze met haar hoofd naar het mijne en met haar mooie vuurrode lippen gaf ze me een kus op mijn wang. Oh wat lief dacht ik, ik pakte haar hoofd vast, draaide het weer richting het mijne en ik gaf haar een kus op haar mond. Dit vond ze prima en ze drukte haar hoofd strakker tegen het mijne en ik voelde haar tong tegen mijn lippen.


Ik opende mijn mond een beetje en op dat moment drukte ze haar tong bij me naar binnen. Ik beantwoordde dit uiteraard, we stopten, draaide naar elkaar toe, ik pakte haar vast bij haar heerlijke billen, zij sloeg haar armen om mijn nek en we begonnen heerlijk en vurig te tongen. Ik moet nog even kwijt dat ik een heerlijke vurige tongzoen gigantisch lekker vind en ik word daar over het algemeen super geil van en kan het heerlijk lang volhouden. Nu had ik een mooie vrouw tegen me aan en ook zij bleef heerlijk lang tongen. Heerlijk haar lekkere natte tong in mijn mond en haar mooie vuurrode lippen op die van mij. Dit was dus duidelijk koren op mijn molen en ik trok haar onderlichaam nog strakker tegen me aan en begon tevens heerlijk haar lekkere stevige billen te masseren. Zij vond dit duidelijk ook lekker en drukte haar onderlichaam nog harder tegen mij aan en begon met haar kontje te draaien, zodat ze heerlijk tegen mij aan stond te schuren. Ik rook tevens dat ze een hele lekker parfum op had. Ze rook voortreffelijk en dit windde mij nog meer op. We bleven zo even heerlijk innig staan zoenen en mijn lid werd alsmaar harder en harder. Ze moest dit wel voelen want ze bleef strak tegen me aan staan en drukte af en toe haar onderlichaam nog harder tegen me aan. Na zo voor mijn gevoel een minuut of 5 a 10 te hebben gevreeen, stopten we met zoenen. Ik keek wat rond en zag dat er in geen velden of wegen iemand te bekennen was, dus ik wilde nog even hier blijven staan en haar even lekker betasten. Dan zouden we daarna wel naar een rustig plekje gaan in het bos of zo waar ik haar heerlijk lang en diep kon neuken, want daar had ik echt wel zin in nu, maar ik wilde haar eerst nog lekker betasten en misschien al even wat vingeren zodat haar kutje alvast lekker nat was, voor zover ze dat al niet was. In haar oor fluisterde ik wat ik nu wilde gaan doen en zij knikte van ja. Ik draaide haar om, zodat ze met haar rug naar me toestond. Ik pakte ze bij haar middel vast en trok haar tegen me aan. Ze drukte hierbij haar kontje lekker naar achteren en ik drukte het mijne naar voren. Ze moest duidelijk mijn gezwollen en harde lid tegen haar lekkere kontje voelen en dit duidelijk lekker vinden, want ze begon heerlijk met haar kontje tegen me aan de draaien, wat een heerlijk geil gevoel was dit. Ik ging met mijn handen naar boven en wreef haar over haar borsten. Ze was dus duidelijk geil want haar tepels waren heerlijk hard. Ik masseerde haar heerlijke zachte, doch stevige borsten, af en toe een beetje in haar tepels knijpend. Mijn rechter hand gleed naar beneden, terwijl ik met mijn linker haar borsten bleef strelen. Ondertussen zoende ik haar lekker in haar nek, ze draaide haar hoofd wat bij zodat onze lippen elkaar weer konden vinden en we gingen weer heerlijk tongen. Mijn rechter  hand streelde over haar lekkere kleine buikje en ik streelde haar over haar mooie strakke rok en liet mijn hand steeds verder naar beneden gaan. Mijn andere hand liet ik ook naar beneden glijden en met beide handen streelde ik haar over haar bovenbenen. Nu voelde ik ook weer de sluitingen van de jarretel gordel, goh wat lekker geil toch. Mijn rechter hand ging naar boven op zoek naar haar poesje.


Ondertussen had zij haar hand naar achteren gedaan en was heerlijk over mijn jeans aan het wrijven, lekker over mijn harde paal en ik had het gevoel dat hij steeds harder werd en bijna op exploderen stond. Met mijn handpalm streelde ik haar poesje en ze begon heerlijk zachtjes te kreunen. Met mijn hand ging ik naar boven en ik deed hem tussen haar riem door vanaf de bovenzijde in haar strakke rok. Deze rekte wat mee, hoogstwaarschijnlijk zat er ook een grote hoeveelheid stretch in de rok, want ik kon vrij gemakkelijk mijn hand onder haar rok doen. Ik voelde daar een kanten string en ik wreef over haar poesje heen. Even later liet ik mijn hand in haar string glijden, maar voordat ik haar natte spleetje kon voelen trok ze mijn hand uit haar string en rok. Verdorie, dacht ik, waarom wil ze dat nu niet, ze was toch zo lekker geil en nu wil ik mijn vinger lekker in haar kutje stoppen en nu wil ze dat niet. Ze draaide zicht om, keek me aan en begon te lachen. Waarom mag ik niet aan je lekkere kutje komen vroeg ik. Wat er toen gebeurde kon ik in mijn stoutste dromen niet bevroeden. Met een donkere stem zei ze me dat ze eigenlijk een man was en geen vrouw. Hier schrok ik wel even van, had ik dan al gedurende het moment dat ze naast me reed met haar rode Golf, tot aan nu me zelf zo hevig vergist. Je kon dus echt met de beste wil van de wereld niet aan hem zien dat het een vrouw was. Zo mooi, mooi lang blond haar, mooi gezicht, mooie vrouwelijke handen, zo lekker slank, gladde huid en een heerlijk figuur. Echt niet te geloven. Ik bekeek haar nog eens en ik zei dat ik dat echt niet geloofde. Je neemt me in de maling zei ik, je zult wel een zware stem hebben, dat hebben wel meer vrouwen. Voor het gemak blijf ik haar in de loop van het verhaal maar gewoon zij,ze en haar noemen. Nee hoor antwoordde ze, ik ben echt een man en ze pakte haar blonde haar vast en lichtte dit iets op, zodat je inderdaad nu pas kon zien dat het een pruik was. Toen deed ze haar blonde haar weer goed. Maar ik gaf aan dat dat nog niets zei. Daarop pakte ze met twee handen haar rok vast en stroopte deze omhoog zodat je haar string zag. Een hele mooie zwart rode string. Maar er was niet te zien dat ze een lul had, ze ging ietwat wijdbeens staan en pakte mijn hand. Deze begeleidde ze naar haar kruis en drukte deze tussen haar benen. Nu kon ik inderdaad voelen dat daar iets zat, en het was zeker geen nat kutje.
Ik voelde duidelijk dat ze daar een lul had. Ik voelde tape tussen haar benen, dus ze had hem zodanig weggestopt en met tape vastgeplakt dat je het dus absoluut niet kon zien, wanneer ze haar rok normaal droeg. Ik gaf aan dat ze inderdaad een lul had, maar hoe zat het dan met haar borsten, deze voelen toch echt aan. Ze glimlachte, deed haar rok weer naar beneden en stroopte haar pulli op tot net iets boven haar bh, voel maar goed zei ze en pakte mijn hand vast en legde die op haar linker borst. Ik begon haar in haar borst te knijpen, maar ik kon niet echt voelen wat ze nu bedoelde, ben je dan een shemale vroeg ik haar, Nee knikte ze kijk maar, ze ging met haar hand in haar bh en haalde daar een namaak borst uit. Nu zag ik het, het waren dus siliconen borsten, die heb ik zelf ook en ik weet dat je bijna niet kunt voelen dat ze niet echt zijn, en zeker niet als ze in een goed bh zitten.


Ik zei haar dat ik zu nu geloofde, en zij vroeg me of ik het erg vond en of de geile dingen die we gedaan hadden nu voorbij waren. Ik keek haar aan en begon te lachen. Ik pakte haar hoofd bij haar nek en haalde die naar me toe. Mijn lippen zochten de hare op en ik drukte mijn tong bij haar naar binnen, zij beantwoordde dit meteen en we stonden weer lekker te tongen. Ik stopte en zei haar dat ze nu voor mij een mooie sexy vrouw was met een extraatje. Ze vroeg of ik dit echt niet erg vond en ik vertelde haar dat ik mezelf ook regelmatig transformeerde tot een vrouw en dat ik haar dus goed begreep. Ze gaf aan dat ze dit best leuk vond en dat ze blij was dat ik het niet erg vond. Ze had best begrepen als ik er vandoor was gegaan. Nee joh zei ik, ik vind je gewoon hartstikke lekker en ik wil alles van je. Als ik mezelf namelijk heb omgetoverd tot een vrouw, wil ik ook sex hebben met een man, een vrouw, een shemale of een travestiet. Ik begrijp dus dat je mij wilde versieren, en ja hoor Birgitte, dit is je dus echt gelukt. Ik zal je dan ook als vrouw blijven behandelen. Ze zei dat ze dit erg lief vond en gaf me een zoen. Dus je bent nog net zo geil vroeg ze en haar hand pakte me bij mijn kruis vast en ze voelde dat mijn lul nog steeds hard was. Dan moeten we hier maar snel iets aan gaan doen, zei ze lachend. Ik knikte instemmend en gaf aan dat we even verder zouden lopen en een mooi plekje zouden zoeken waar we helemaal uit ons dak konden gaan.
We besloten verder te lopen. Ze keek me aan en lachte me toe, ondertussen haar hand over mijn kruis wrijvend. Mmm zei ze en ondertussen wreef ik haar weer over haar heerlijke billen. Wat een geweldig geil ding dacht ik, dat duurt niet lang meer of ik zal ze heerlijk vingeren, rimmen en heerlijk lang neuken. Als het ff kan zowel in haar lekkere geile mondje als tussen haar heerlijke billen. Mmm ik werd helemaal gek. In de verte zag ik een soort van picknick bank staan, zo een met tafel en bank ineen, deze stond zo’n 50 meter in het bos op een soort plaatsje. We liepen er naar toe en ik ging op de bank zitten, met mijn benen wijd zodat Birgitte er tussen in kon komen te staan. Dit deed ze ook en ze sloeg haar armen weer om mijn nek en begon me weer te zoenen. Ik pakte haar heerlijke kontje vast en drukte haar stevig tegen me aan en begon haar billen weer heerlijk te masseren. Mijn handen gleden ook weer naar beneden en ik stroopte haar rok omhoog. Net zo ver dat ik haar billen lekker kon masseren. Ik liet even later een vinger in haar bilnaad glijden en ging opzoek naar haar sterretje. Daar aangekomen streelde ik haar over haar travo kutje en ze kreunde van genot. Ik deed mijn vinger in haar mond om hem te bevochtingen en ik drukte de top van mijn vinger weer tegen haar kutje. Ze drukte haar billen naar achter en ik liet mijn vinger in haar kontje glijden. Ze gaf aan dat ik haar best diep mocht vingeren want ze had zicht vanmiddag heerlijk schoon gespoeld, dus dat was geen probleem. Ik begon haar nu heerlijk te vingeren. Nou ze vond dit waarschijnlijk best lekker want ze begon me harder te zoenen, heerlijk met haar natte tong in mijn mond. Ze stapte wat terug en wreef met haar hand over mijn broek. Mijn harde paal begon te kloppen en ik hoopte dat ze hem zou bevrijden en me even lekker zou pijpen.   Ondertussen wilde ik haar heerlijk tussen haar billen strelen, maar nu stapte ze terug en ik kon er niet meer bij. Wat jammer dacht ik maar ja, dat komt misschien straks nog wel. Ze begon mijn riem los te maken en knoopte mijn broek los. Terwijl ze me lekker geil aankeek zipte ze de rits los, pakte mijn broek vast en ik begreep dat ze hem naar beneden wilde trekken, ik richtte me wat op zodat ze hem van mijn kont af kon trekken. Ze begon me nu over mijn boxershort te aaien, vanaf mijn ballen tot aan de bovenkant van mijn harde staaf. Oh wat kon ze dat lekker zeg, ze bukte zich voorover en begon over mijn, nog steeds in de boxershort verpakte, lid te likken. Na dit een paar keer gedaan te hebben, pakte ze de boord van mijn boxershort vast en trok deze naar beneden, en voila, mijn stijve genotsknots sprong fier naar voren. Ze pakte hem vast en begon er korte rukjes aan te geven. Ik zat met mijn handen achter me heerlijk leunend te genieten van wat er gaande was en zou wel zien wat er verder stond te gebeuren. Ondertussen masseerde ze ook heerlijk mijn volle ballen. Ze keek me heerlijk geil en lachend aan en gaf me nog een tongzoen.


Toen ging ze al zoenend naar beneden en begon over mijn harde lul te likken. Mmm wat lekker was dat zeg. Even later nam ze mijn lekkere vochtige eikel tussen haar mooie lippen en zoog alleen de eikel naar binnen, om hem dan weer uit haar mond te laten glijden. Dit herhaalde ze een paar keer, ondertussen heerlijk mijn ballen strelend. Toen likte ze me weer langs mijn hele lid, nam mijn balzak tussen haar lippen en begon er zachtjes op te zuigen, met haar handen korte rukje gevend aan mijn paal en haar duim glijdend over mijn eikel. Wat kon ze dit goed en lekker zeg, echt een prof. Toen nam ze mijn eikel weer tussen haar lippen en nu nam ze mijn harde dikke lid wat verder in haar mooie bekkie en ze begon me heerlijk te pijpen. Steeds verder nam ze hem in haar mond en ik werd er helemaal giga gek van en ik dacht nog, dat ik dit niet lang ging volhouden, ik zou zo gaan spuiten, vertelde ik haar, want dit hield ik echt niet langer vol. Dat geeft niet, zei ze spuit me maar lekker vol. Maar ik wil je lekker neuken zei ik, dat komt straks wel, zei ze, ik blijf je net zo lang pijpen tot hij weer hard is en dan mag je hem heerlijk diep in me stoppen, dan zal ik je lekker gaan berijden en mag je me ook daar lekker vol spuiten. Ze pakte mijn lul weer lekker vast, liet er wat speeksel op vallen en nam hem weer in haar mond. Ze zoog en pijpte me nu of het een lust was en ze liet mijn hele lul in haar bekkie glijden, ondertussen heerlijk mijn ballen masserend. Het duurde dan ook niet lang meer of ik voelde dat ik op springen stond en ik gaf haar dit ook aan. Ik hoorde haar alleen maar mmmmmm zeggen en ze begon nog harder te zuigen. Ik voelde mijn lading zaad aankomen en ik naam haar hoofd vast en ik begon haar in haar mond te neuken, wel voorzichtig natuurlijk want ik wilde haar absoluut geen pijn doen. Ze liet het heerlijk toe en mijn zaad spoot tot achter in haar keel. Jongen wat had ik veel nu zeg, dat zal wel komen doordat ik zo super geil was en ik bleef haar zachtjes neuken tot al mijn zaad er uit was. Ze liet hem uit haar monde glijden, keek me lachend aan en likte hem heerlijk af tot hij weer helemaal schoon en droog was. Ze stond op en liet zien dat ze mijn zaad had doorgeslikt, ik vond dit best geil en gaf haar een zoen. Even later waren we weer hevig aan het tongen en ik begon haar weer te vingeren, ik was nog steeds super geil en ik wilde haar zo snel mogelijk diep neuken. Ze stopte met zoenen en bukte weer en nam mijn slappe jantje weer in haar mond. Ze begon er heerlijk aan te likken en te zuigen en het duurde dan ook niet lang voordat hij weer begon te steigeren. Ze liet hem uit haar mond glijden en keek me lachend aan. Nu wil ik jouw verwennen zei ik en ik ging van de tafel af, met mijn broek en short nog steeds op mijn knieen, maar ik vond dit niet erg. Ik zei dat ze haar handen op de tafel moest leggen en haar kontje lekker naar achter moest doen. Even later stond ze met haar kontje uitnodigend omhoog naar me toe. Ik stroopte haar rok op tot aan haar middel en begon haar bilnaad te strelen. Haar stringetje deed ik iets opzij, ik maakte mijn vinger nat met mijn mond en ik stopte mijn vinger heerlijk bij haar naar binnen. Ik begon haar lekker te vingeren en ik hoorde haar kreunen van genot. Ik zal ze nog harder laten kreunen dacht ik en ik maakte haar jarretels los, trok haar stringetje naar beneden, deed de jarretels weer vast en gaf haar aan dat ik haar string uit wilde doen. Ik deed de sting verder naar beneden en om beurten lichtte ze haar voeten op zodat ik haar string uit kon doen. Nu stond ze daar heerlijk voor me, met haar rok omhoog, haar mooie benen wijd, verpakt in een paar mooie kousen, mooie high heels aan en met een blote kont. Ik trok haar billen wat uit elkaar en ik keek tegen een heel mooi travo kutje aan, die moet ik eerst maar eens lekker nat maken dacht ik en ik zakte door mijn knieen heen. Eerst zoende ik haar heerlijke stevige mooie ronde billen en daarna ging ik met mijn tong door haar bilspleet. Ik likte deze van boven naar beneden en deed dit enkele malen. Toen drukte ik mijn tong tegen haar kringspier en drukte het puntje van mijn tong in haar kutje. Mmm wat smaakte ze lekker, ik begon haar steeds wilder te bewerken met mijn tong en lippen en ik maakte haar kut giga nat. Ze stond gigantisch te kreunen en gaf aan dat ze diep geneukt wilde worden. Ik stond op en pakte mijn nog steeds harde paal vast en drukte mijn glimmende eikel tegen haar sterretje. Nu drukte ze haar billen naar achter en mijn eikel gleed langzaam bij haar naar binnen. Ik haalde hem er weer uit en liet hem weer naar binnen glijden.


Ik pakte haar bij haar borsten en begon haar langzaam te neuken, steeds een stukje dieper en dieper totdat mijn harde paal tot aan mijn ballen in haar zat. Dan haalde ik hem er weer helemaal uit om hem er vervolgens weer in een keer helemaal in te laten glijden. Dit herhaalde ik verscheidene keren en ik kon merken dat ze hier helemaal gek van werd. Ik voelde haar tussen haar benen en ook haar lid was in tussen behoorlijk gegroeid. Ik zei dat ze de tape maar los moest maken, dat zou een prettiger gevoel zijn denk ik. Daarop haalde ze inderdaad de tape weg en ik pakte haar bij haar lul vast. Mmm ook best lekker hoor, ca 16 cm gok ik en heerlijk hard. Ik liet haar lul los en neukte haar heerlijk langzaam, steeds weer erin en eruit erin en eruit. Ze ontving me steeds door haar kringspier heerlijk aan te spannen als ik bij haar binnen was. Na zo enige tijd bezig te zijn, vroeg ze me of ze op me mocht gaan zitten. Dit leek me lekker en ik liet mijn harde pik uit haar natte geile travo kut glijden. Zij ging staan en ik ging op de tafel liggen. Ze kwam met haar gezicht naar mij toe ook op de tafel en plaatse een been links en een been rechts van me. Met haar kontje ging ze boven mijn vooruitgestoken paal zitten en liet zicht langzaam over mijn paal heen zakken. Ik pakte haar bij haar heerlijke billen vast om ze wat op te vangen en tegen te houden. Ze ging heerlijk op en neer en begon ook met haar lekkere kont te draaien en al draaiend en heen en weer wippend liet ze hem steeds helemaal in haar natte geile diepe kut glijden. Ze zag dat ik lag te genieten en ze bukte naar me toe en we begonnen ook heerlijk te tongen. Het duurde niet lang of ik voelde dat er weer een lading aan zat te komen, ik gaf dit ook aan. Prima zei ze, spuit me maar lekker vol en ze begon nog harder te draaien en te wippen. Haar lul heerlijk heen en weer zwierend. Het duurde niet lang voor ik weer hevig begon te spuiten, zij voelde dit natuurlijk, want al dat warm zaad spoot in haar kut, en ze tongde me nog heviger en zei dat ik maar heerlijk lang moest komen.Plotseling voelde ik wat nats op mijn buik, ik keek en zag dat zij ook gekomen was, mijn hele buik zat vol met haar warme geile sappen. Ik pakte haar lul vast en trok eraan totdat ook zij alle sappen had geleegd. Na mijn lul volledig te hebben geleegd, kroop ze van me af en ging staan. Ze gaf aan dat ze het heerlijk had gevonden en ik beaamde dat. Ze haalde wat tisseus uit haar tas en maakte mijn buik schoon en ook haar kutje droogde ze af, want daar droop toch nog wat geils uit. Na haar kutje schoongemaakt te hebben trok ze haar string weer aan, en deed haar rok goed. Ik kleedde me ook weer aan en zei dat we maar weer richting de auto moesten lopen. Ze vond dit een goed idee en gearmd liepen we terug naar de parkeerplaats. We hebben in mijn cabine nog wat gedronken, zij heeft haar make up wat gefatsoeneerd en nadat we telefoon nummers hebben uitgewisseld stapte we uit en liepen we naar haar auto toe. Maar voordat ze instapte gaf ze nog aan dat ze nog nooit zo genoten had en ze vertelde dat ze hoopte dat ze me nog een keer zou treffen. Ik beloofde haar dat dat zeker nog een keer ging gebeuren aangezien ik regelmatig naar Oostenrijk toe moet. Dat vond ze prachtig, ik moest dan maar bellen, dan zou ze me ophalen en dan zouden we naar haar huis gaan. Ze woont namelijk in een plaatsje vlak bij de A96 en vlakbij haar huis kun je gemakkelijk een vrachtwagen parkeren zei ze. Ik zie dat ik dat zeker zou doen, we kusten elkaar nog en Birgitte vertrok. Ik ben daar blijven staan en ben de volgende morgen vroeg verder gegaan.

4728 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.