4 De buurjongen.

Nadat ik uiteindelijk mijn geknevelde handen op mijn rug los kreeg, probeerde ik recht te staan en ging mij bij de lavabo in de spiegel bekijken. Er was niet veel licht in dat openbaar toilette, maar ik kon zien dat ik er niet echt flatterend meer uitzag. Mijn pruik was in de war, mijn schmink was half uitgelopen en mijn kleedje was kletsnat en half uit. Ik trok mijn kleedje en pruik weer recht en probeerde mijn half stijve paal wat te verbergen en ging wat wankel naar buiten. Het begon al wat klaar te worden en er was veel licht. Dat maakte me zenuwachtig, dus stapte ik wat vlugger door. Bij het stappen liep er regelmatig een gulp zaad uit mijn kontje dat ik dan langs mijn dijen naar beneden voelde lopen. Met mijn kort rokje had ik het gevoel dat iedereen die klodders sperma zou zien druppen maar gelukkig was er bijna niemand meer in het park, waar ik door moest om weer thuis te geraken. Die natte bilspleet en dijen maakte me geil en aan een bankje stopte ik en zette mijn linker voet op dat bankje. Mijn kleedje schoof daardoor wat omhoog en mijn – ondertussen weer - bijna stijve paal schoot er van onder. Ik greep naar mijn ballen en kneedde die even maar redelijk hard en wreef dan over sterretje. Mijn paal steigerde ondertussen en er vielen twee druppels voorvocht uit. Ik schoof dan twee vingers in mijn kontje en stond mezelf daar midden in het park een aantal minuten te vingeren. Voorovergebogen en met gesloten ogen stond ik te genieten van mijn vingers die langzaam in en uit mij schoven.


Mijn hand en vingers waren nat van al het aanwezige zaad en ik lekte die vervolgens gulzig terug proper. Ik hoorde een geluid en deed mijn ogen weer open. Mij realiserend dat ik nog steeds in het park stond. Ik trok mijn kleedje weer goed en ging verder. Mijn hakken klonken luid in de stille nacht en omdat het zo zwoel was kleefden al mijn kleren aan mijn lijf zodat ik mijn half ontblootte kont moeilijk kon bedekken. Mijn stijve paal stak scherp uit tegen dat nat en spannend kleedje. Ik ontweek nog een aantal mensen in het park en op straat en na een twintig tal minuten elegant gestommel op mijn hakken was ik thuis en ging de vijf trappen op naar mijn voordeur. Ik prutste wat met mijn sleutel en nog voor die het sleutelgat gevonden had viel die uit mijn hand. Ik bukte me en op het moment dat ik voorover boog om ze op te rapen en mijn kleedje nog verder van mijn kont voelde schuiven, hoorde ik een zachte zwoele achter mij. “Goede avond buurvrouw.” Het voelde alsof ik de adem, van diegene die me aansprak, tegen mijn kutje voelde waaien. Zo dicht stond mijn gespierde buurman achter mij. Ik schrok me rot en draaide mij vlug om waardoor mijn half stijve paal bijna tegen zijn kaken kletste. Het was die knappe student die naast mij op het derde verdiep woonden. 23 jaar, ongeveer 1,8m en een strak afgetraind lichaam. Loopt bij warm weer meestal schaars gekleed in een spannend schortje rond. Ik had hem al regelmatig stiekem staan bewonderen als hij zijn trainingsoefeningen in de tuin stond te doen, en ik was ervan overtuigd dat hij dat wist en ervan genoot. Ik wist ook dat hij mij wel al eens naakt of als vrouw verkleed zien paraderen had. Hij speelde het spel duidelijk mee en vertelde dat hij zichzelf buitengesloten had en vroeg of hij via de dakgoot van mijn slaapkamer naar zijn studio mocht kruipen. Bekomen van de eerste schrik zei ik dat het geen probleem was en dat hij mij moest volgen naar boven.


Ik deed de deur open, stak wat licht aan in de gang en ging als eerste naar boven. Ik probeerde zo sensueel mogelijk met mijn kontje te draaien, goed wetende dat zijn ogen daarop gericht waren, mijn kleedje bedekte maar de helft van mijn kontje en omdat ik mijn slip ergens verloren was, moet hij wel mijn lekker sterretje gezien hebben. Hij volgde mij zo dicht de trap op dat hij zelf mijn kutje moet geroken hebben. Hij vroeg me wat dat briefje van 100 euro in mijn catsuit aan mijn kont zat te te doen en ik antwoordde dat dat een beloning was voor gewillig en goed gedrag. Dat was ook zo. Hij moest lachen en bovenaan op de trap voelde ik zijn hand langs mijn dijen omhoog gaan om over mijn gevoelig en vochtig kutje te strelen, wat mij direct weer ongelofelijk geil maakte, en met gemak stak hij direct twee vingers er diep in. Ik kreunde het uit en stak als appreciatie mijn kont wat naar achteren. Hij kwam dicht achter mij staan en begon me in mijn nekte kussen en op en neer te gaan met zijn vingers. Mijn paal stond direct in vuur en vlam. Hij begon met zijn paal geil tegen mijn billen te schuren maar ik duwde hem weg en trok hem mee naar mijn bed. Ik wou nu eens gemakkelijk liggen om geneukt te worden. Wist ik veel wat er nog zou gebeuren. Hij duwde mij op mijn buik op bed en hij kwam tussen mijn benen zitten, met zijn harde paal dicht tegen mijn kutje. Hij zag aan mijn bedspijlen twee linten hangen en wist direct waarvoor die dienden. Mijn polsen werden stevig vastgebonden en ik had geen bewegingsvrijheid meer. Er werd nog een kussen onder mijn heup geplaatst zodat mijn kontje wat meer omhoog zat en ik hoorde hem zijn broek uitdoen. Dan voelde ik hem zijn dikke eikel tegen mijn sterretje persen. Ik had geen tijd om te ontspannen want die eikel gleed soepel in mijn kutje, dat nog niet echt bekomen was van de vorige neukbeurten. Ik was al zo hard geneukt vandaag dat ik die paal moeiteloos meester kon en begon al direct hijgend mee te bewegen met de ritmische stoten die steeds dieper mijn kutje doorboorden. Ik voelde zijn heupen harder en harder tegen mijn billen kletsen en ik had door dat die paal het niet meer lang zou uithouden.


Door mijn sluitspier op te spannen omklemde ik zijn paal, zodat die meer moeite moest doen om in mij binnen te dringen en dat wond mijn wilde neuker steeds meer op. Hij lag ondertussen bijna met zijn vol gewicht op mijn kont en onderrug. Steunend op zijn armen was hij heftig zijn paal diep op en neer aan het pompen. Ik deed nog meer mijn best om mijn kutje op te spannen en voelde de omvang van de paal in mij groeien, en hij ging nog harder te keer. Mijn paal stond weer ongelofelijk hard en schuurde tegen het kussen dat onder mijn heupen zat. Mijn voorhuid was helemaal naar achteren getrokken en mijn glimmende eikel zag rood van tegen de stof te schuren. Ik wou me verleggen maar kon niet bewegen en moest dus luid kreunend het harde gebeuk ondergaan, als een gewillig sletje. Dat maakte de jonge hengst achter mij nog hitsiger en hij ging nog heviger te keer, om dan uiteindelijk na een aantal diepe harde stoten kreunend en half roepend, met zeven of acht krachtige stralen, mijn geil jongens kutje tot in de verste uithoek vol te spuiten. Zijn paal verslapte niet direct en hij bleef nog enkele minuten rustig in mijn sompig poesje verder neuken om dan uiteindelijk in een ruk zijn paal uit mij te trekken, weer gutste er een lading geil sperma uit mijn kut. Mijn staalharde paal stond op ontploffen, ik had nog niet genoeg. Hij liet zich met zijn bezweet lijf op mijn rug vallen en zijn eikel kwam terug half in mijn opengesperd kont terecht. Na zo enkele minuten gelegen te hebben was zijn paal nog niet echt verslapt en ik probeerde die terug te grijpen met mijn kutje. Hopend op nog zo een neukbeurt. Ik ontspande mijn gaatje en maakte het groot, schoof wat omlaag met mijn heupen en voelde zo zijn eikel terug binnendringen. Hij duwde zich recht op zijn armen en stootte drie keer zijn staaf diep in mij en trok zich spijtig genoeg helemaal terug en sprong recht, uit bed. Mijn kutje bleef leeg en ontheemd achter. De geile sappen stroomden eruit en mijn paal pompte als nooit tevoren. Hij mompelde iets van “dit komt goed” en hoorde hem door het venster de dakgoot in klauteren.
Ik heb geen idee hoelang hij weggebleven was, ik was wat ingedommeld. Het was tenslotte al bijna ochtend. Maar toen ik wat slaapdronken wakker werd merkte ik dat ik ondertussen geblinddoekt en met mijn mond gekneveld op mijn rug lag. Mijn armen waren naar achteren getrokken en vastgemaakt aan de bedspijlen en mijn benen waren met opgetrokken knieën op en op andere manier met touwen zodanig vastgebonden zodat mijn kont opengesperd in de lucht lag, mijn paal op mijn buik liggend.


Ik hoorde een knetterend geluid en vlug daarna voelde ik een warme druppel op de onderkant van mijn schacht neerkomen, ik schrok en probeerde recht te komen maar ik kon me niet bewegen. Er volgden nog druppels, dit keer wat hoger, ongeveer in het midden van mijn schacht. Mijn paal steigerde van pijn en genot tegelijkertijd. Blijkbaar begon de kaars vlugger te smelten want wat volgde was een onophoudelijke stroom van heet gesmolten kaarsvet dat van onderaan mijn paal rustig tot net onder mijn eikel gedrapeerd werd. Het hete kaarsvet kwam in zo grote geuten op mijn pompende paal terecht, dat het de tijd niet had om te stollen maar gewoon naar mijn buik stroomde. De druppels voorvocht verzamelden zich op mijn buik en vermengden zich met het kaarsvet. Ik wou het uitschreeuwen van pijn en genot maar de knevel in mijn mond verhinderde dat. Ik kon mezelf ook met moeite bewegen dus er zat niet anders op dan er ten volle van te genieten. Het voorvocht stroomde ondertussen uit mijn dikke glimmende eikel. En ik voelde dat er iets tegen mijn kutje geplaatst werd – wat bleek een opblaasbare buttplug te zijn – en dan voorzichtig dieper ingestoken werd tot die mijn kutje helemaal gevuld had. Ondertussen was de stroom heet kaarsvet verlegt naar mijn ballen zodat ik uit pure geilheid met mijn kont in alle richtingen krulde. Ik voelde de buttplug stilaan uitzetten en begon schrik te krijgen waar dit zou stoppen. Dan moest ik mij terug op het hete kaarsvet concentreren want dat ging terug richting mijn eikel. Door mijn geil gekrul kwam er af en toe een druppel heet kaarsvet op mijn eikel terecht waardoor ik het opnieuw probeerde uit te schreeuwen en ik in een reflex mijn aars opspande om dan te merken welke proportie die buttplug al aangenomen had, ik dacht dat ik ging scheuren. Het kaarsvet liep langs mijn bilspleet naar beneden en passeerde mijn zwaar uitgetrokken kutje. Het waren echte stroompje lava die over mijn kringetje liepen. Ik hield het bijna niet meer, iedere keer dat de buttplug nog wat groter werd ging mijn paal nog harder pompen. Uiteindelijk werden blijkbaar de laatste restjes kaars op mijn eikel gedrupt, met luid gekreun van mij tot gevolg. Want plots rook ik de geur van een gedoofde kaars.


Het werd stil en ik hoorde enkel wat getokkel op mijn laptop die hij blijkbaar uit slaapstand gehaald had. Ik lag daar nog steeds vastgebonden met mijn knieën opgetrokken en mijn kutje in de lucht. Mijn sterretje was al zo open getrokken dat ik niet meer aan die buttplug dacht en het hete kaarsvet dat mijn buik en ballen bedekte begon hard te worden, Na enige tijd doezelde ik weer wat in. Geen idee hoeveel later ik slaapdronken van een gepiep wakker werd. Ik lag nog steeds in dezelfde houding. Het duurde even voordat ik het gepiep herkende. Het was het geluid van een berichte op de chat. Ik denk dat op de korte tijd dat ik wakker werd wel 30 keer het gepiep hoorde. Ik snapte het niet goed. Ik kon ook niets zien, ik lag daar nog steeds geblinddoekt en gekneveld op mijn eigen bed. Ik probeerde me een beetje los te wrikken maar had al snel door dat dat niet zou lukken. Plots herinnerde ik mij die buttplug en ik spande mijn kutje op om te voelen of die er nog inzat. Het feit dat ik moest voelen om te weten of die er nog in zat zei wat over de opengesperdheid van mijn kutje, maar de buttplug zat er wel degelijk nog in,....

5748 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.