Aangelijnd

Ik had hem ontmoet via een chatsite, zijn openingszin "jij gaat hieraan zuigen" met een foto van hem en zijn piemel. Een nette dame was hier denk ik minder gecharmeerd van geweest, echter had hij correct ingeschat dat ik geen nette dame ben. Mijn klitje sprong overeind en mijn mond werd waterig bij het zien van zijn mooie gereedschap en duidelijke taal. Hij was op zoek naar een verlegen jongen/sissy waar hij ruw mee kon zijn en "even zijn zaad in kwijt kon", een "echt zaadsletje" voegde hij toe. Zelf werd ik nat bij de gedachte zo'n "zaadsletje" voor hem te spelen en ik vond hem cute dus het was een goede match. Na een korte chat spraken we af, hij zat in een nabijgelegen stad en kon me binnen een half uur oppikken bij een nabije parkeerplaats om me dan bij hem om te kleden. Zelf vond ik dat een erg prettige manier van afspreken, indien er in werkelijkheid alsnog geen klik was konden we nog altijd afblazen en doordat het op een openbare locatie was het veilig. Ik stopte mijn kleertjes in een tas en liep naar buiten, richting de parkeerplaats.

Onderweg ging er van alles door me heen. Het enige wat ik van hem wist was dat hij er wel leuk uitzag, een mooie penis had en dominant ingesteld was. Ik voelde me enorm sletterig, zo op weg om een wildvreemde man af te zuigen waarvan ik niet eens de naam wist. Aangekomen bij de parkeerplaats wachtte ik een minuut of vijf tot ik een auto aan zag rijden die voldeed aan de beschrijving. De auto parkeerde, de man stapte uit en we wisselden een blik. De klik was er en hij liep naar me toe.
"Volgens mij... hebben wij afgesproken" zei hij met een lage stem
"Volgens mij ook" antwoordde ik verlegen, waarop hij een arm om me heensloeg en me naar zijn auto loodste
"Neem plaats" zei hij met een glimlach, terwijl hij nog even kort in mijn billen kneep voor hij in de bestuurdersstoel plaatsnam.
Onderweg naar zijn woning braken we het ijs door wat te praten over het nieuws en onze favoriete tv programma's. De zenuwen namen af en ik betrapte mij erop dat ik automatisch wat hoger was gaan praten in de buurt van deze dominante man. We kwamen aan en betraden zijn woning, het was netjes ingericht, zeker voor een mannenwoning. Hij wees me richting zijn badkamer om me te verkleden en wees waar ik hem kon vinden als ik klaar was. Ik besloot een blonde pruik, slipje, panty's, rode lippenstift en een bh'tje aan te trekken. Ik keek in de spiegel en was tevreden over de bimbo die terugkeek.

Toen ik terug naar de man liep zat hij op de bank, terwijl hij me van top tot teen bestudeerde. Hij gebaarde dat ik een rondje moest maken en ik gehoorzaamde.
"Lekker hoor" zei hij "maak maar een koffie voor me schatje", terwijl hij wees naar het koffiezetapparaat in de keuken. De bevestiging dat hij me lekker vond en het opdrachtje maakten dat ik me nog sexier voelde en braaf liep ik zijn keuken in om zijn koffie te zetten. Terwijl ik bezig was in de keuken voelde ik hem me van achteren benaderen. Hij fluisterde in mijn oor "er mist nog iets aan je outfit", en hield me een riempje voor. Ik werd rood en hij lachte toen hij de enthousiaste reactie van mijn klitje zag. Hij pakte me beet en bevestigde de riem om mijn nek waarna hij zei "zo dat is beter". We liepen terug naar de bank, hij met mijn riem in de hand en ik met zijn koffie. Hij duwde me op mijn knieën naar beneden en beval me aan de slag te gaan, terwijl hij een slokje van zijn koffie nam. Ik begon minutenlang zijn penis te masseren en te likken terwijl ik steeds naar boven keek. Het voelde fantastisch, zien hoe hij genoot van mijn gelik en gezuig.
Op een bepaalde manier gaf het me ook een gevoel van macht, dat mijn lichaam deze man erotiseerde en hem zo kon plezieren, afgezien van het feit dat ik hier op mijn knieën aangelijnd zat als lustobject.

"Jongens als jij zijn veel beter als meisje" zei hij terwijl hij me begrijpend aankeek en zijn piemel in mijn mondje liet glijden. Ik knikte maar kon niet antwoorden, "als sletterig meisje dan" voegde hij eraan toe "eentje met daddy issues die zich laat volspuiten om meteen weer gedumpt te worden". Mijn klitje veerde op van de vernedering terwijl hij me aan mijn riem verder over zijn piemel trok. De piemel kwam achterin mijn keel en ik gagde wat. Ik begon hem harder te zuigen terwijl hij met mijn klitje begon te spelen. Zo zaten we daar tot hij dichterbij kwam en harder aan mijn klitje begon te trekken. Hij trok zijn piemel uit mijn mond en spoot zijn zaad recht over mijn gezicht, dat was de druppel voor mij en ik kwam ook klaar.
Hij ving het grootste deel van mijn zaad op met zijn hand en smeerde het over mijn gezicht.
"Dat was lekker sletje... schrijf je nummer nog even op en ga maar weer naar huis".

- Laura

4250 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.