Club

Geplaatst door: marika op 05-05-17

Het is zaterdagnacht. Ik heb gedanst in een club en sta aan de bar te kijken naar de mooie mensen die dansen. Ik drink een ciaprinha en mijn lippen zuigen het heerlijke zoete sap naar binnen. Dan, heel zacht, voel ik een hand over mijn blauwe nette jurkje glijden. Een hand die de vorm van mijn billen probeert te schetsen. Ik schrik even, maar geniet al snel van de hele lichte aanraking. Het is een mannenhand, dat is wel zeker.

Ik duw mijn billen iets tegen de hand aan. De vingers van de hand volgen nu de contouren van de witte string die ik onder mijn jurkje draag. Ik zucht en houd mijn adem in. De hand begint mijn jurkje op te stropen, terwijl ik nog altijd aan de bar sta. Mijn gladde bovenbenen tonen nu en de hand trekt mijn jurk tot aan mijn billen verder omhoog. De mensen die achter mij staan zouden nu mijn kontje moeten kunnen zien.

De hand schuift traag onder mijn jurk, waardoor de stof gelukkig weer naar beneden plooit. Gelukkig kan niet iedereen nu meer mijn kontje zien. De hand glijdt over mijn licht bezwete bolle billen. Een vinger glijdt onder de stof van mijn string, in mijn bilnaad. Ik duw mijn kontje verder naar achter, zodat zijn vinger nu tegen mijn natte gaatje duwt.

Please, denk ik, duw uw vinger alstublieft naar binnen Meneer. Ik voel mijn onderdanigheid groeien, maar kijk niet om. Ohhh, kreun ik voorzichtig, en bijt op mijn lip als zijn vinger in me glijdt. Dieper. Mijn onderlijf begint tegen zijn vinger aan te rijden, alsof ik er geen controle meer over heb. Alsof het vanzelf gaat. Mechanisch.

Dan, plots, glijdt zijn vinger weer uit mijn natte gaatje. De hand pakt nu mijn gezicht en duwt de vinger die net nog in mijn kontje zat, nu in mijn mond. Ik begrijp het en zuig netjes op de vinger, mijn tong likt mijn eigen smaak op. Ik sluit mijn ogen en zuig heerlijk.

Hij trekt zijn hand terug. Ik tintel overal. Ben heel erg nat. Mijn lijf trilt. Ik kan me niet meer inhouden, ik wil voor hem knielen, zijn pik in mijn mond nemen, midden in de club, zijn hand weer in mijn kontje voelen, hem mij laten meenemen naar het toilet, waar hij me hard neemt.

Maar er is niemand meer. Ik staat verbaasd rond, maar niemand beantwoordt mijn blik. Mijn klitje maakt een natte plek in mijn slipje. Dan drink ik maar weer een slokje van mijn zoete caiprinha.

3750 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.