Onverwachte trio

Het was al aardig laat die zaterdagavond, net na middernacht.
Ik had een paar wijntjes op en voelde me met de minuut geiler worden.
Nu heb ik een vaste date waar ik af en toe mee afspreek en had echt zin om zijn harde pik weer eens te pijpen. Normaal gesproken kan hij alleen maar doordeweeks om dat hij een relatie heeft die niets van onze geile afspraakjes weet. Maar niet geschoten altijd mis en dus stuurde ik hem een berichtje of hij toevallig tijd had om langs te komen. Ik was al bezig om me op te maken toen ik mijn telefoon hoorde, en ja hoor ik had geluk. Hij sms-te me dat hij in de buurt was en samen met een vriend naar een concert was geweest en nu in een kroeg iets stond te drinken. Hij vroeg of het een probleem was dat hij meekwam en dat ze er met een half uur konden zijn. Mijn gedachten dwaalden al af. Ik had nog nooit met twee mannen tegelijk gedate en twijfelde even, maar ik was zo heet dat ik zei dat het goed was.


Ik maakte me extra hoerig op. Rode lippen, nepwimpers, eyeliner en mascara. Ik stak mijn haar op en deed grote oorringen in. Ik stond voor de kast en koos mijn outfit. Zwarte naadkousen met een zwart jarretelgordertje van lak en zwarte string, een rood mini lakrokje en een zwarte zijden blouse en tenslotte mijn stilleto hakken. Nerveus dronk ik nog een wijntje en na de tweede slok ging de deurbel. Ik liet ze binnen en ging op de bank zitten en dronk mijn glas leeg. De vriend van mijn vaste date Stefan was lichtelijk nerveus en wist eigenlijk niet zo goed wat hij moest zeggen. Ik zag wel dat hij continue naar me keek. ‘Ga zitten’, zei ik tegen hem om hem wat gerust te stellen. ‘Neem een drankje.’ Hij schonk zichzelf een glas wijn in en dronk het in een teug op. ‘Ik ben Gino’ zei hij toen hij zijn lege glas op de tafel zette. Stefan ging voor me staan, ritste de gulp van broek open en haalde zijn harde pik tevoorschijn.


‘Pijp me, geile del,’ zei hij op dwingende toon. ‘Zuig mijn lul af als een hoer.’ Ik nam zijn pik en zette mijn rode lippen erom heen en begon Stefan te pijpen. Ik voelde mijn clit opzwellen van geilheid, haalde hem uit mijn slipje en begon mezelf langzaam af te trekken. ‘Dat vind je lekker hé, sloerie?’ zei Stefan. ‘Jij, geile goedkope pijphoer.’ Ik kon het alleen maar bevestigen. Ik geilde op zijn enorme pik en wist uit ervaring hoeveel die zou gaan spuiten en dat ik dat allemaal mocht slikken. Stefan ging op de bank zitten en ik stond hem voorover gebogen te zuigen, dieper en dieper. Opeens voelde ik dat Gino mijn rokje omhoog stroopte en met een vinger tegen mijn gaatje aandrukte. Er ging een rilling van genot door me heen. ‘Vinger die hoer maar,’ zei Stefan tegen hem. ‘Rek dat kutkontje op en neuk die geile del.’ Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik voelde dat hij met spuug mijn gaatje nat maakte en er langzaam een vinger in duwde. Als een kleine pik ging zijn vinger op en neer en ik genoot. ‘Nog een vinger erbij,’ smeekte ik. Ik voelde hoe mijn kontkutje opgerekt werd en klaar was voor het echte werk. Ik ging bij Stefan op schoot zitten, nam zijn paal en zakte er overheen. Mijn clit droop van het voorvocht en ik moest me inhouden om niet te spuiten.


Gino kwam naast ons staan. Hij had zijn broek uigedaan en hield zijn pik voor mijn gezicht. Ik schrok van die gigantische paal. Zo’n grote had ik nog nooit gepijpt.
Stefans pik gleed op en neer in me en mijn lippen gleden over Gino’s enorme lul.
‘Laat me komen, Stefan,’ zei ik snel en pijpte Gino verder. Stefan pakte mijn harde clit en begon met af te trekken terwijl hij me neukte. Het duurde nog geen minuut op mijn clit explodeerde en schoot zijn geil over Stefan heen. Gino werd daar zo geil van dat ik zijn vier ladingen zaad in mijn mond voelde schieten. Met een dikke straal liep zijn geil over mijn kin en hij kreunde van genot. Stefan hield het ook niet meer en ik voelde zijn warme zaad in mijn kutkontje spuiten. Toen ik opstond droop het langs de binnenkant van mijn benen naar beneden. Uitgeteld en voldaan vielen we in de bank en namen nog een wijntje.
‘Jezus, wat was dit geil,’ dacht ik.
De week erop zou het weer net zo gaan!

4547 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.