Vervolg onverwachte trio.

Na mijn eerst ervaring met twee mannen had ik de smaak echt te pakken.
Ik wilde meer. Ik stuurde een mail naar Stefan een vroeg hem om samen met Gino nog eens langs te komen voor een geile date. Die avond kreeg ik al antwoord en hij vertelde dat ze om 23.00 uur bij me zouden zijn. Mijn clit werd al hard bij de gedachte dat ik die heerlijk harde pikken weer af mocht zuigen. Ik had nog 2 uur om me op te tutten en daar begon ik dan ook meteen mee. Voor de spiegel bracht ik mijn valse wimpers aan, en trakteerde mezelf op Smokey Eyes. Deze keer deed ik felroze lippenstift op met een dunne lipliner. Bij elke stap ging er hoeriger uitzien en dat was ook precies de bedoeling. Ik voelde me in the mood voor een French Maid outfit. Ik stak mijn haar hoerig op en hulde me in een French Maid uniform met extra grote borsten eronder. En verder natuurlijk mijn naadkousen en jarretels. Als laatste trok ik mijn zwarte high heels van lak aan. Al die tijd was mijn clit niet slap geworden en zoog mijn slipje al het voorvocht al op. Het was 22.30 uur en ik moest nog een half uur wachten voordat die geile hengsten bij me op de bank zouden zitten. Om de tijd te doden en me als goede hoer voor te bereiden nam ik één van mijn dildo’s en rekte mijn kutkontje vast op. Stefans pik kon ik makkelijk hebben maar Gino’s lul was zo groot wist ik nog van de vorige keer dat mijn genotsgaatje die niet on-opgerekt kon verwerken.


De bel ging en ik liet mijn schatjes binnen. Tijd om iets drinken namen ze niet want schijnbaar zag ik er zo geil uit in mijn French Maid outfit, dat ze meteen aan het werk wilden. Ze trokken hun kleren uit en gingen op de bank zitten. Twee pikken stonden strak omhoog in afwachting van mijn pijpmondje. Op mijn knieën ging ik voor ze op grond zitten en zoog die heerlijk knotsen om en om af. Ik pijpte Stefan en trok Gino’s pik tegelijkertijd af en andersom. ‘Ga zitten slet,’ zei Stefan. En ik ging op de bank zitten. Stefan tongde me en ik voelde ineens dat Gino mijn clit begon te pijpen. Zijn warme lippen gleden langzaam over mijn clit. Stefan drukte een vinger in mijn kontkutje en ik voelde me nog geiler worden. Stefan noemde me een: ‘Geile stoephoer’ en ‘Goedkope neuksloerie’. Ik werd daar nog geiler van. Heerlijk die gore taal. ‘Ik ga je neuken,’ zei Gino, die de vorige keer alleen mijn mond om zijn pik had gevoeld en nu wel eens mijn strakke holletje uit wilde proberen. Ik ging gewillig op mijn knieën zitten met mijn kontje omhoog.
‘Neuk me maar lekker’ antwoordde ik. Ik maakte me eerlijk gezegd wel een beetje zorgen om die enorme lul van 22 centimeter die mijn kutkontje ging ontvangen.
Maar Gino spuwde eerst mijn gaatje glad en duwde zijn pik eerst langzaam tegen mijn holletje die daarna beetje voor beetje naar binnen drong. Toen mijn gaatje gewend was aan zijn enorme paal neukte mij me harder en sneller. Ik wilde gillen van genot maar dat lukte niet omdat Stefan inmiddels zijn staaf ik mijn mond had geduwd. Ritmisch ging ik heen en weer. Naar achteren met mijn kutje over Gino’s lul, naar voren met mijn mond over Stefans pik.


Ik trok mezelf af terwijl ik geneukt werd door Gino en Stefan pijpte. Ik hoorde Gino kreunen van genot en niet veel later voelde ik zijn hete zaad in mijn kontje schieten. Ik wilde ook komen maar hield me nog even in. Gino haalde zijn pik uit mijn kutkontje en ik perste zijn zaad eruit en voelde zijn geil door mijn bilnaad naar beneden druipen. Stefan kon zich ook niet meer inhouden toen hij dat geil uit me zag druipen. Ik voelde aan zijn opzwellende eikel dat hij bijna kwam en dat ik tegelijk met hem zou spuiten. Kloppend tegen mijn huig voelde ik het pulserende zaad opkomen. Ik stopte met zuigen en Stefan spoot mijn gezicht onder. Zijn zaad liep langs mijn wangen en droop van mijn kin. Ik ging staan en hield me nog steeds in. ‘Gaan jullie maar zitten, schatjes,’ zei ik en liep even weg naar de slaapkamer om mijn dildo te halen. Toen ik terugkwam zaten ze op de bank en rookten een sigaret. Ik ging op de stoel tegenover ze zitten. Het geil droop nog tussen mijn benen en langs mijn gezicht. Ik deed mijn benen uit elkaar en duwde de vibrerende dildo in mijn kutje. ‘Praat goor en vernederend tegen me,’ zei ik. ‘Dan zal ik voor jullie spuiten.’ De ene na de andere gore naam werd me toegeworpen. ‘Pijpteef’, ‘Stoephoer’, ‘Travosnol’ , ‘Geile bitch’ etc. Ik voelde hoe mijn clit groter werd en begon te kloppen. In vijf stralen spoot ik mijn geil over de tafel en de vloerbedekking. Ik kneep in mijn clit om de laatste druppel geil eruit te persen en op te likken. ‘Heerlijk ben je,’ zei Gino. ‘Jullie ook, schatjes.’ antwoordde ik glimlachend. ‘We drinken wat en dan doe we ronde twee.’ zei Stefan die alweer met een harde pik op de bank zat. ‘Ja, zo’n Viagraatje komt voor jou wel van pas,’ merkte Gino lachend op. ‘Heerlijk,’ dacht ik. Nog een keer geneukt worden, nog een keer zaad slikken en nog een keer spuiten.

2871 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.